- 14 Şubat 2017
- 133
- 115
- 23
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #14.861
canim biz 4, 5 aylikken başladıkUzun zaman oldu bakamadım benim ikizler 9buçuk ayliklar yaptigim herseyden azicik yiyorlar.biri bazen hic yemiyo mamayi azalltmak istiyorum ama ek gidayi az yedikleri icin kiyamiorumda doymuyolar diye siz nasil alistirdiniz neler yapiyosunuz
canim biz 4, 5 aylikken başladık
Mama günde 1kez yiyolar uyandiklarinda suyla karistirilmis süt daha sonra bebe biskuvisi ezip meyve puresi ekleyip kasikla veriyorum sonra corba sonra ari mama veya pirinc unu veya irmikli kurumeyve veya tam bugday unu kavurup pekmezle birini yapip veriyorum aksam uykusu bikac saat sonra gece kalkiyolar tekrar sulu süt günü kapatıyorum bazen süt yerine mama veriyorum
10 ayliklar canim süt verilmemeli diyorlar evet ama cok şükür bi sorun yok ben en bastan formul mamaya karsi bi insanim zaten o yüzden süt verirken %95 icim rahatŞimdi kaç aylıklar peki sütü 1yaşindan önce veremiyorum heralde bende çok sey yapiyorum.ne kahvaltilar çorbalar flan ama özellikle biri hic yemio bazen cani isterse iste
Ne olduğunu bilmedigimiz biseyler bende sevmiyorum hiç mamayı olmazsa deniyim bende biraz belki uzaklaşirlar hem mamadanda10 ayliklar canim süt verilmemeli diyorlar evet ama cok şükür bi sorun yok ben en bastan formul mamaya karsi bi insanim zaten o yüzden süt verirken %95 icim rahat
Istemiyolarsa 15 dk ara ver yine ver agzina oğlum cok cetirdi bana hâlâ da var bu tarz huyu ama sabirla tekrarliyorumNe olduğunu bilmedigimiz biseyler bende sevmiyorum hiç mamayı olmazsa deniyim bende biraz belki uzaklaşirlar hem mamadanda
Bizde 11 aylik olcaz bende kesemedim mamayı dedigin gibi doymiyorlar ki mama iciyorlar 1 yasindan sonra bırakirim mamayı ama nasıl bende kara kara bunu düsünüyorumUzun zaman oldu bakamadım benim ikizler 9buçuk ayliklar yaptigim herseyden azicik yiyorlar.biri bazen hic yemiyo mamayi azalltmak istiyorum ama ek gidayi az yedikleri icin kiyamiorumda doymuyolar diye siz nasil alistirdiniz neler yapiyosunuz
Onunda bi zamani var heralde insallah alisicaklar kendiliginden ümidim bu yönde :)Bizde 11 aylik olcaz bende kesemedim mamayı dedigin gibi doymiyorlar ki mama iciyorlar 1 yasindan sonra bırakirim mamayı ama nasıl bende kara kara bunu düsünüyorum
Benimkiler kendileri bıraktı çok şükür bende karşıydım mamaya mecbur verdim ama çok şükür kurtuldum ondan şimdi anne sütü ve yemek olarak devam ediyoruz akşam yatmadan muhallebi veriyorum kuru meyveler ile tatlandirarak gündüz sabah kahvaltı öğlen çorba ikindi meyve bol emziriyorum her fırsatta kızlar emzirenler ikisini bir emzirince daha hızlı süt iniyor ve artıyor bilginiz olsunOnunda bi zamani var heralde insallah alisicaklar kendiliginden ümidim bu yönde :)
Ben teyzemin kizindan joie nin pusetini odunc aldim sifiri 400 du. Aynisinin ikinci elini 170 tl aldim o sekilde idare ettim agirlasinca tasinmiyor zatenKizlar puset ve bebek arabasi aldinizmi? İkiz bebek icin travel sistemler cok pahaliymis,ilk dogduklarinda bebek arabasi olmadan 4,5 ay idare edebilirim diye dusunuyorum ama puset ilk gunden itibaren gerekliymis sanirim.Ama pusetide sadece ilk 6,7 ay kullanabilecekleri icin herkes uygun fiyatlilarindan seç diyor.siz neyaptiniz
Bende e bebekden 120 liralık bişey aldım 1 ay kullandık zor oluyor taşıması erken doğdukları için sık doktor kontrolü oluyordu ve yorucu olunca prego ibiza bebek arabası aldım çok memnunum,ama 2 tane de basit ucuz yollu baston almayı düşünüyorum,pusetleri arabada şimdilik kullanıyorum ama bir araba koltuğu değil tabş çok güvenli gelmiyor ,aman al al bitmiyor masraf oto koltuğu almıycam:)Kizlar puset ve bebek arabasi aldinizmi? İkiz bebek icin travel sistemler cok pahaliymis,ilk dogduklarinda bebek arabasi olmadan 4,5 ay idare edebilirim diye dusunuyorum ama puset ilk gunden itibaren gerekliymis sanirim.Ama pusetide sadece ilk 6,7 ay kullanabilecekleri icin herkes uygun fiyatlilarindan seç diyor.siz neyaptiniz
Eğer anne sütü almıyorlarsa mama +ek gıda yarı yarıya ver dedi doktorumuz,ek gıdayı abartmıştım ben yiyorlar diye şimdi yarı yarıya veriyorumUzun zaman oldu bakamadım benim ikizler 9buçuk ayliklar yaptigim herseyden azicik yiyorlar.biri bazen hic yemiyo mamayi azalltmak istiyorum ama ek gidayi az yedikleri icin kiyamiorumda doymuyolar diye siz nasil alistirdiniz neler yapiyosunuz
Evet doktorlar çok önermiyor ara öğün olarak verin diyolarda sanki bana daha faydaliymis gibi geliyo yaptigim seyler onlardan yesinler daha çok istiyorumda yemiolar sagolsunlar :)Eğer anne sütü almıyorlarsa mama +ek gıda yarı yarıya ver dedi doktorumuz,ek gıdayı abartmıştım ben yiyorlar diye şimdi yarı yarıya veriyorum
Sma mi veriyordun biz sma alioduk dedgin gbi 65ten 95e cikti bende ek gidaya daha cok alistirmaya calisiyorum göya ilk iki yil öneriyorlar doktorlar anne sütü yerine ama fiyatlar uçmuş nasıl alıcak insanlar onuda düşünseler keşke.Kizlar kullandigim mamaya bugun 30 tl zam yapmislar 64 du 95 olmus sinirimi bozdular insanlar almaya mecbur diye bu nasil bir eziyettir insanlara pinarin 6 12 ay icin ilk adim sutu var onu kullanmayi deniycem
Ayda buyuklerinden 5 kutu kullaniyorum mutlaka pinarin ilk adim devam sutunu alip deniycem neye el atsam zam sanpiyonu oluyor sen hangi marka kullaniyorsunSma mi veriyordun biz sma alioduk dedgin gbi 65ten 95e cikti bende ek gidaya daha cok alistirmaya calisiyorum göya ilk iki yil öneriyorlar doktorlar anne sütü yerine ama fiyatlar uçmuş nasıl alıcak insanlar onuda düşünseler keşke.
Hipp mamanın bebevita diye bir maması var farkı hippin sürekli lanse ettiği organik ibaresi yok,ben 1 kere denedim sevdi kızlar aalında ama eşim yine. Hipp alınca devam edemedim,tavsiye ederimKizlar kullandigim mamaya bugun 30 tl zam yapmislar 64 du 95 olmus sinirimi bozdular insanlar almaya mecbur diye bu nasil bir eziyettir insanlara pinarin 6 12 ay icin ilk adim sutu var onu kullanmayi deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?