- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #5.441
Süt sağma azaltmaz canım aksine uzun süre emzirmiyorsanız sağın diyorlar göğüsler boşalınca süt üretimi artıyor çünküKızlar süt sagma sutumuzu azaltirmi dün gece sagdim az goguslerim dolmuştu
Sanki bugün sutum gelmiyor gibi sütu azatiyormu azaltsa bile geri duzelirmu sutum sizce
Gündüzleri uyuyup dinlenebiliyormusunuz ben hiç uyuyaniyorum
Kızlar bebeğim için zeka kartları alacaktım ama baktım kendim de yapabilirim. İndirdim sayfaları çıktı alıp dosyaladım her gün birkaç tane gösterip anlatıyorum. Mono zebra kartları ya da bebek zeka kartları yazıp siz de yapabilirsiniz :)
Resimler siyah beyaz Canım zaten mail adresini verirsen özelden ordan da gönderebilirim sanaCanim renkli mı yaptın kartlari bana indirdin resimleri atarmisin
Hippin normalinde bizde de arada kusuyordu. Combioticte hiç kusmadı.
Kizlar bebeginde kabizlik problemi olan varsa eger kayisi cayi icin bebeginizi emzirince onada geciyor rahatca yapiyor gun icinde
simdi 70 gunluk.golden goat kullaniyorum. hastanedeyken hipp vermişlerdi orda kumaya baslamisti dr golden goat ver dedi oysaki hemsireler cok fazla vermis mamayi 1 günlük bebeğe 60 vermisler. sut icse bile cok gelirse fiskirtabiliyor sirf mamada deil yani. burnundan da cikariyor.sizinti gibi olan ztn allahin emri. reflu var bizimkinde
Mama değiştirince vücudunun alışması en az bir hafta sürüyor. Bildiğim kadarıyla aptamilin kabızlık ve ishal için ayrı ayrı mamaları var. Bi araştır istersen canım. Belki onu kullanmak size daha iyi gelir. Allah şifa versin miniğine.Bende şuan combiotic kullanıyorum kabızlığı hala geçmedi çıldırcam ya bi sürü damla probiyotik zeıytinyağı herşeyi kullanıyorum ama hala niye geçmedi sürekli lavman mı yapıcam benacaba bu hipp yüzünden mi oluyo içine zeytinyağı da katıyorum ama yavrumun kakası hala çok katı son çare bugün ılık su içirdim napacağımı bilemiyorum artık
Mama değiştirince vücudunun alışması en az bir hafta sürüyor. Bildiğim kadarıyla aptamilin kabızlık ve ishal için ayrı ayrı mamaları var. Bi araştır istersen canım. Belki onu kullanmak size daha iyi gelir. Allah şifa versin miniğine.
Canım çayın içinde başka birkilerde var ya onlar etki ediyor. Tek başına kuru kayısı bizde etki etmediBen ben 2 haftadır yavrum kabız bi sürü şey kullanıyorum hala geçmedibu kayısı çayını hazır almak istemiyorum kendim nasıl yapabilirim günkurusu var evde yapıpda içeyim bari .. hergün kayısı yiyip üstüne su içiyorum zaten ama çayı daha etkili galiba
Ben de sana onu soracaktım canım ya. Kayısı diye aldık. Mısır Püskülü, Civanperçemi... bi sürü bitki var. Seninki de öyle mi? Bir de bu bitkiler bebek için zararlı filan değil di mi? Araştırmışsındır mutlaka.Canım çayın içinde başka birkilerde var ya onlar etki ediyor. Tek başına kuru kayısı bizde etki etmedi
Araştırdım canım bir zararı yokmuş. Şimdi dışarıdayım gidince sana yazayım içinde olan bitkileri istersen o bitkileri alıp kendin evde hazırlarsın ama benimkinde Mısır püskülü yoktıBen de sana onu soracaktım canım ya. Kayısı diye aldık. Mısır Püskülü, Civanperçemi... bi sürü bitki var. Seninki de öyle mi? Bir de bu bitkiler bebek için zararlı filan değil di mi? Araştırmışsındır mutlaka.
Canım çayın içinde başka birkilerde var ya onlar etki ediyor. Tek başına kuru kayısı bizde etki etmedi
benim karisik bazen memede bazen gaz cikarirken omuzda bazen hamakta bazen pusette ve en zoru carsafda sallanarak. susmadiginda mecburen. uyku egitimi icin benim okudugum yerlerde 3 aylik olunca baslayin yaziyor. 3 aydan sonra aliskanliklar olusuyormus. sen millete cok takilma kendileri gelsin başetsin bakalim sussun diye ne isterse yapmayacaklar mi. 3 ay dolsun o zmn bi duzen olusturmaya calisacagimKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz
Benimki memede uyuyor sizin ki de öylemi? Sinirlerim bozuluyor memesiz uyumadigi icin yataga koyar koymaz uyumadigi icin
Memeye alistirmissin diyolar
Benimki bıraktığım yerde uyuyor artık canım öyle alıştırdık şükür rahat ediyoruz şimdi uykusu geldiğinde esniyor benim ki eliyle gözlerini kaşımaya başlıyor huysuzluk ediyor ordan anlıyorum uykusu geldiğiniKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz
Benimki memede uyuyor sizin ki de öylemi? Sinirlerim bozuluyor memesiz uyumadigi icin yataga koyar koymaz uyumadigi icin
Memeye alistirmissin diyolar
Bıraktığın yerde uyuyor mu :) sırrını versene bana da. İlk 1ay benimki de öyleydi ama gaz sancıları başlayınca alıştı sallanmadan uyumuyor. Alışkanlık etmenden bıraktırmak istiyorumBenimki bıraktığım yerde uyuyor artık canım öyle alıştırdık şükür rahat ediyoruz şimdi uykusu geldiğinde esniyor benim ki eliyle gözlerini kaşımaya başlıyor huysuzluk ediyor ordan anlıyorum uykusu geldiğini
Uyku rutini oluşturdum canım zamanla alıştı biraz zorlandım alıştırırken o inatlaştı ben inatlaştım ben kazandım :))) internete yazarsan uyku rutini oluşturma diye çıkar bebeğine en uygun rutini seçersin ya da sana fikir olur sen başka uygularsınBıraktığın yerde uyuyor mu :) sırrını versene bana da. İlk 1ay benimki de öyleydi ama gaz sancıları başlayınca alıştı sallanmadan uyumuyor. Alışkanlık etmenden bıraktırmak istiyorum
Sallanmaya alıştı ya eğer ki ben bi geçireyim uyku zamanını ömür billah yatmıyor öocuk. Yorgunluktan uyuyamıyormuş uyku saati geçince. Bari ben de alıştırayım da kendi uyusun :) teşekkür ederim canım hemen araştırmalara başlıyorumUyku rutini oluşturdum canım zamanla alıştı biraz zorlandım alıştırırken o inatlaştı ben inatlaştım ben kazandım :))) internete yazarsan uyku rutini oluşturma diye çıkar bebeğine en uygun rutini seçersin ya da sana fikir olur sen başka uygularsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?