- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.341
Rabbim o listeninin hepsinde hamile yazisini bian ewwel gostersin bize canim insallah kalp atisini duyariz en yakin zamanakızlar maşallah yine haftaya uğurlu başladınız 3 te 3
tebrikler :)) listeyi parlattınız :))
Umudum- @Paradise82 Limon agacim
bu hastanenin yatak sorunu var bence
kalabalık olduğu için ..
insanlar bu tip işlemlerden sonra dinlenmek istiyor ve yakınlarını yanında istiyor. ama tek başına giyinip oradan cıkma durumu var.
hele hele tansferden sonra başka hastanelerde saatlerce yatanlar varmış. yanlış hatırlamıyorsam istanbul da bir özel hastanede şehir dışından gelsin ya da gtelmesin her hasta transfer olduktan sonra b,r gece hastane yatıyor.
ha belki o kadarda değil tamam kabul
ama kalabalık olması nedeniyle yatak sayıyı fazla olmalı.
aaa neden canım? senin sorunun yoktu neden gerek gördü ki ilaçsıza bir şey dedi mi?Cnm semra hanım banada 2. Transferin ilaçsız olabilir dedi.
Korkma canim gercekten. Kolaydi. bi damar yolu aciyorlar iste o. Sonrasinda uyutuyorlar uyandiginda bitmis oluyo. Masada ilk uyandirdiginda gozumu acamiyordum kac yumurtam var diye sordum gozum geri kapandi :). Doktorunuz soyler dediler. sedyeye aldilar odaya goturuyorlardi gozumu actim yine sordum. kac yumurtam var ahahahah. Soylemedi uyuzlarolabilir:)
ama ben cumartesi günü cafedeydim, bana yarın opu yapılacak çok korkyuyorum azcık moral istiyorum.........
Canim nasil gecti muayenen iyimisinKızlar 5. Gün embriyosu olup 3bb, 2ab kaliteli embriyosu tutan hamile kalan varmı aranız da
Canim nasil gecti muayenen iyimisin
Canim gec olsun guc olmasin. Onemli degil bunca sabrettin. 1 ay once 1 ay sonra uzulme. Sen kendine bakki annesi oda sana daha sıkı tutunurA anneveoglusu canım gittim doktora bu ay yapılmayacak transfer, rahim uygun değilmiş riske atmıcam dedi. Bu durumda yapsak tutmayabilir dedi. Yapan doktorlar var ama ben yapamam riske atamam dedi. Bizde kabul ettik mecbur.
4 embriyodan ikisi iyi kalite .. diğer ikisinden biri orta diğeri pek iyi değilmiş . İki embriyo transfer olucak , eğer bu tutmazsa diğerinde de iki transfer yapıcam dedi. Yani 2 kere denemedik şansım var sende mutlaka kalitelerini sor hatta ben kağıdımıda aldım dondurulmuşların çnkğ önemli olan sayı değil kalite aklında olsun sor onları doktoruna
Aradilar canim ya 4 tanesi 8 hucreli suanda. 2 si 7 hucreli. 1 i 6 hucreli. Carsambaya kadar bekletecekler. 3 u geriden gidiyor. Dedi. Benimde moralim bozuldu bu sonuclara degilde tam olarak kadin cok kotu bir durum yok dedi. Aklima takiliyorki az kotu bi durummu var. Yani ne demek cokda iyi degilmi demek. Ona canim sikildi. Yarinda aracaklar insallah cok kayip vermeden dondurtabilecek embriyom kalir. Anneveoglusuda kalanlar 5. Gune gitmemis iyice moralim bozuldu. Korkuyorum cokErtelendi yine transfer bir sonraki regli de olucak . 4 embriyo dondurulmuştu ya ikisi iyi Diğer ikisinin kalitesi pek iyi değilmiş tabi RAbbim bilir ama kafam ona takıldı biraz. Buna da şükür . Sen nasılsın haber var mı aradılar mı seni
Ben de 5 tane koyuyorum sabah 2 öğlen 1 gece 2 tane. Progesteronun bilinen bi zararı ya da yan etkisi yok. Sıkıntı olmaz hatta bence jelden daha iyiKızlar bana acil cevap verebilr misiniz.kullanıdığımız vajinal jel bende kaşıntı akıntı yanma yaptı.dr.um onun yerine progestan 100ml lik vajinal tablet verdi.ama günde 3 defa 2 şet adet koy dedi yani toplam 609 ml yapıyor.bu çok değil mi.sizler nsl kullanıyorsunuz.bana cevap verebilir misiniz.çok acil bekliyorum kızlar
Senin ki kaçlık canım.Ben de 5 tane koyuyorum sabah 2 öğlen 1 gece 2 tane. Progesteronun bilinen bi zararı ya da yan etkisi yok. Sıkıntı olmaz hatta bence jelden daha iyi
100lük benim. + iki günde bir iğnesini vuruluyorum bideSenin ki kaçlık canım.
Benimde 4 günde bir iğnesi100lük benim. + iki günde bir iğnesini vuruluyorum bide
Ayy allah korusun en çok korktuğum şeydir ya uyutamazsalar herseyi duyar da bişey diyemesem sersemlikten diye çok geçmiş olsun gerçekten hiç hoş bi durum değil yanicanım ilk histereskopimi de ben baskentte yaptırdım ama tüp bebek doktoru değildi o. zaten ayrıldı hastaneden şu an. bildiğin ana binada ameliyathanede ve 8 10 tıp öğrencisi eşliğinde yapıldı. muhtemelen beni denek olarak kullandılar. ama ben 1 buçuk 2 saat uyanmadım. uyandığımda ayaklarım buz gibiydi ve sistis olmustum ayaklarımın üşümesi nedeniyle.
ikinci histerekopi gögsen bey tarafından kadın doğum eski binası vardı bu yeni bina da değil. orada yapıldı. ve ben tam bayılmadım. yalvar yakar bayılmadım ben diye diyeee bayılttılar sonradan beni. işlem bitince de sadece bana ağrı kesici iğne yaptılar. sanırım ilk başta az veriyorlar. sonra duruma göre gerekirse arttırıyor dozu ama canımızdan can gidiyor. bu hiç hoş değil.
ama iki opu işlemimde de bayılma anlamında bir sıkkıntı yaşamadım. hemen bayıldım ve hiç birsey hissetmedim.
ancak ikinci opuden çıkınca beni fazla dinlendirmeden hadi kalk dediler. ama ben ne giydim nereye gittim yarısını hatırlamıyorum.
beni kafeye getirmişler. bura neresi demişim.
masanın üstünde uyumaya kalkmışım.
doktorun yanına ilaç yazdırmaya çıktğımda ne konuştum hiç hatırlamıyorum.
Ay ne bileyim canım ya uyanır sam acı çekersem diye korkuyorum işte , teşekkür ederim senin durumun ne şimdiKorkma canim gercekten. Kolaydi. bi damar yolu aciyorlar iste o. Sonrasinda uyutuyorlar uyandiginda bitmis oluyo. Masada ilk uyandirdiginda gozumu acamiyordum kac yumurtam var diye sordum gozum geri kapandi :). Doktorunuz soyler dediler. sedyeye aldilar odaya goturuyorlardi gozumu actim yine sordum. kac yumurtam var ahahahah. Soylemedi uyuzlar
Canım dondurulan oldumu 3. Günde hepsinin 5. Günümü bekletiliyorAy canim yaaauzuldum ama saglik olsun. Insallahhh rabbim olanlarla yuzunu guldursun. Benimde sorma butun gundur aklimdasin yazamadim isten gucten. Su an 7 tanesi duruyor ama 3 u geriden geliyormus benimde canim sıkıldı. Pgt sordular istoyorsaniz yarin soylemeniz gerek dediler ancak istemiyoruz. Hem maddi tarafini dusununce o paraya yeniden trdavi oluruz diye dusunduk. Hem oranlar cok dusuk saglikli sadece % 40 gelebiliyo. Hemde kaderci davranmak istedik. Olacaksa rabbimden her turlu olur. Bunca hamile inaanlar pgt yaptirmadiya diye dusunuyoruz. Bide biz kromozomda yaptirdik sonuclarimizda normal. Bakalim kuzum ya hakkimizdan hayirlisi olsun. Inan hep aklimdasin. Insallahhh allah senin yuzunu guldursun valla bir cocuk sevindiricem o kadar diliyorum bunu.
Canim cok değil hatta jelden daha etkiliKızlar bana acil cevap verebilr misiniz.kullanıdığımız vajinal jel bende kaşıntı akıntı yanma yaptı.dr.um onun yerine progestan 100ml lik vajinal tablet verdi.ama günde 3 defa 2 şet adet koy dedi yani toplam 609 ml yapıyor.bu çok değil mi.sizler nsl kullanıyorsunuz.bana cevap verebilir misiniz.çok acil bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?