- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.201
Bugün haberlerde bi bebegin agzi bantlanarak çöp posetine konulup çöpün kenarina konulduğunu gördüm kahroldum agladim .. biz ne zorluklarla ne çabalarla kavusmaya calisirken hangi insan musvettesi boyle bisey yaparaminnnn yol boyunca ağladım hep sizlere dua ettim ağlayarak inşallah
İngilteredeyim canmnerdesin yurt dışı ya nasıl bir durum bu sağlık bu ay sinir oldum Allahım yardımcın olsun inşallah
sen 5 haftalık gebesin canım
Iyiyim cnm çok şükür daha da iyi olucam inş. 2 tane dondurulmusum var cnm ama inan onları transfer su an hiç düşünmüyorum. Doktorum da cd56 testinden bahsetti . Bir de kendimize uygulanan kromozom testi vardı temiz 'di ama daha detaylilari da varmış ondan da bahsetti.bir dahaki haftaya kontrole gittigimde daha detaylı konusucaz bakalım. Ilk önce asıl sorunu belirlemek istiyorum çünkü bendeki sorun hamile kalmak değil. Hamile kaldıktan sonrası.boyle sorunu bilmemek insanı daha çok üzüyor dimi .inş rabbim bize de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda
nasip olursa ayın 17 sinde kese muayenem 31 inde kalp atışı muayenem var. şimdi bolll boll ilaç kullanıyorum. geçen sene bu zamanlar bir kaybım olmuştu. kalbi atmamıştı. o yüzden biliyorsun oldukça sağlamcılar. ilaçlar hariicnde iyiyim .
amin canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın insallahİngilteredeyim canm
Malesef burda turkiye gibi kolay degil zaten bu tedawi asamasina disimle tirnagimla geldim simdi ise bu sekilde ugrasiyorum Allah beterini wermesin yinede
Az önce gördüm bela okumak istemiyorum çok şey söylemek geliyor içinden cehennemde ateşleri bol olsun vicdansizlarBugün haberlerde bi bebegin agzi bantlanarak çöp posetine konulup çöpün kenarina konulduğunu gördüm kahroldum agladim .. biz ne zorluklarla ne çabalarla kavusmaya calisirken hangi insan musvettesi boyle bisey yapar
Öyle cnm ben direk allah belanizi versin dedim ya tutamadim kendimiAz önce gördüm bela okumak istemiyorum çok şey söylemek geliyor içinden cehennemde ateşleri bol olsun vicdansizlar
Şeklinden dolayı heralde bilmiyorumki canım. Devlet hastanesinde gittim, genç bi bayandı bizle filan yaşıttır. Hulusi hocayada yazdım cevap bekliyorum
son adet tarihinin ilk günü cnmBunu neye göre hesaplamalıyız canım.ben eylülün 7 sinde son adetimi oldum.o tarihten saysam bile 5 hafta yapmıyor ki canım bişey anlamadım ben bu işte :)
Uzman doktormuş. Kendi doktorum prof. Zaten başkent üniden Hulusi hoca. Cumaya kadar dayanamıcam dedim ama erken gelmenin bi yararı yok cuma gel ilaçlarına devam et yazdı. Korkuyorum ama elden de bişey gelmiyo.
Canım sende de duygusal değişimlar başladı mıson adet tarihinin ilk günü cnm
Bnm komsuma iki ayagi da yok dediler cocuk 5 yasinda simdi ve sapasaglam ayaklari aksama bile yok
A anneveoglusu canım nasılsın.regli oldummu mu. Yazdiklarin icime işledi.ayni donemlerde yapmistik o hamilelik takvimini seninle.gecen yıl benimle aynı anda hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar şükür ki doğum yaptılar.saglikli evlatlarına kavuştular.ama bizim için hayırlısı böyleymiş demekki demekten başka elden birsey gelmiyor.sabrediyrz allah mukafatimizi verecek
Iyiyim bende canim.ilaclara devam ediyrm.normalde bu regli hiç şaşmaz gününde gelir bekliyorsunuz gelmeyeceği tutar.vucudumiz bile dalga geçer olmuş bizimlecanım inşallah yine aynı zamanda gebelik takvimi eklemek nasip olur sana bana yine dönemdaş oluruz.
çok şükür doğum yapıyorlar sağlıkla bende okuyorum haberlerini alıyorum rabbim bağışlasın evladlarını
regl olmadım canım tüp bebek hemşiresine mesaj attım 15 güne kadar normal dedi bekliyorum canım
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?