2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İnşallah gerek kalmaz ve bu tedavi ile hamile kalırsın inşallah canım.

. İnş canım çok istiyorum ve Başka bir tedavi beni çok korkutuyor açıkcası
Başka tedaviyi düşünme sen canım. Sen şimdi karnındaki yavruya dikkat et dua et.

Ama ola ki olumsuz bir şey olursa topla kendini.

Ve güçlü kalk ayağa.

Maddi imkanın var ağrıyı kendinitpplmk kalıyor.

En az 3 ay dinle bir hobi edin kendine

Sonra ya Bismillah dersin

Ama senin bebeğin sana gelecek . Ve bu ilk ve son tedavi olacak inşallah bi de ikiz oldu mu Allah yeme de yanında yat

Eve t bana da çok ağır geldiğini hissediyorum ilaçların , bu gece sağ yanım sırt tarafı baya ağrıdı korktum açıkçası , gerçekten hiç boşluk olmadan üste üste iğneler ilaçlar her yeni iğne yi kendime yaparken inş alerjim va yoktur bu iğneye diyerek yaptım..

Allahin izni ile bi şey omuz canım.

Kan sulandirici hibor falan değil de

Beni ençok gÖnal f. Menapur onlar düşündürüyor.du

Amin canim amin insallah sen nasil oldun ne kdarda olsa bu aciyi sindirmek zaman aliyor kendine gelebildin mi azda olsa
Iyiyim cnm inan ben üçüz lerimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm o acının üzerine bu sefer kalbi bile atmamıştı tabiki üzüldüm ama daha kolay atlayabileceğim bir şey. Sadece kafam çok karışık yani her seferinde olumsuz sonuçlanmasının bir sebebi var ve bunu bulmak istiyorum bakalım hayırlısı rabbimden

Allahin izni ile bi şey omuz canım.

Kan sulandirici hibor falan değil de

Beni ençok gÖnal f. Menapur onlar düşündürüyor.du
Bazılarına ciddi zarar veriyormuş , benim de kalbim sıkışıyor gibi oluyor boğuluyorum gibi oluyorum ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ama çok şükür kötü bişey olmadı, en yoğun ilaç günlerimi atlattım, bebişimi kucağıma alsamnhiçbiri aklıma gelmez ...

Ağzından ballar mı damlıyor ne

ben gerginim. genellikle sinirliyim. ağlamak gelşyor içimden.
ailevi sıkıntılarım var onları duşunup üzülüyürum.
Anoow bende ööleyim yaa.hayır başka zamanlarda ki üzüldüğüm durumlar artık bende üzülmenin ötesinde şeyler hissettiriyor.sinir ağlama panik atak hele o iç sıkıntısı allaam allam ölcem sankim.ya nette baktım ruhen değişim bizim haftaya başlaması gerek.maşallah biz son sürat.ne etcez ya bööle biz.

Kizlar yemek arasinda girebildim sayfamiza
Gerçekten nazar var bence
Uğurlu sayfamizda göz var kesin
O nazari değen kimse ona söylüyorum :

bu sayfadan

"2018 yili icersinde hepimiz bebeğine kavuşmuş olacak insallah "
Aynen bende katılıyorum.nazar var.biz burada birbirimize umut olduk.tek tek hamilelerimize yürekten sevindik.kızlar herkes birer tane dua okusun nazara karşı.hangi dua olursa olsun.

Merhaba nerede tedavi görüyorsunuz?

Yumurta sayinda bir değişiklik oldu mu soğan küründen sonra? T trkaslan7914
Ben ilk doktora gittiğim zamanlardi 10 yumurtam vardi sogan suyundan sonra 2 ye düşmüştü yumurtam

Yumurta sayinda bir değişiklik oldu mu soğan küründen sonra? T trkaslan7914
Ben ilk doktora gittiğim zamanlardi 10 yumurtam vardi sogan suyundan sonra 2 ye düşmüştü yumurtam
Güldüm ya kusura bakma anacım. Yaw bu çocuklar var ya bizi şebek etti deney tahtası etti yemin ederim. Kuzum benim yaa iltihaptan kurtulayım derken yumurtası azalmış
Canım ben de martta bi hekim kadına gittim. Lokman hekim işte :))) bana 10 çeşit ot verdi. Her birini demleyip günde 2 fincan içiyordum yani 20 fincan. Ve günde 2 lt su iç diyordu. Hesap edebiliyor musun kaç lt sıvı tükettiğimi çalışıyordum o zaman. Bizim katta wc yoktu. Alt kata inene kadar bazen çamaşırıma kaçırıyordum
Çok çektik çooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…