- 27 Eylül 2017
- 171
- 205
- 18
- 39
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.761
Allah yardımcımız olsun canım isteyen herkes dualarimdaCanım 2. İçin bana 3. adet söylendi maddi olarak sıkıntı hepimiz için yemeyip içmeyip kenara atıyoruz Allah yardımcımız olsun valla
canım 3. gün 5. gün tamamen kadının ymurta sayısına ve hastanenın koşullarına bağlı sadece 2-3 yumurtası gelişen bir kadının embriyolarını 5. güne kadar bekletmek çok mantıklı değil... Ama diğer yandan birçok yumurtası olan ve döllenen kadınlarda var bunların içinden en iyisini ayırtetmek için 5. güne kadar bekletiyorlar... Devlet hastaneleri ve fakülteler kalabalık ve yoğun oldukları için pek embriyo dondurma yada 5. güne kadar bekletme taraftarı değiller... bu arada 4. gün gelişimi duran embriyo çok büyük ihtimalle 3. gün transfer olsa tutmazdı... 3. gün embriyosu tutan ve hamile kalan kadın ise yine çok büyük ihtimalle embriyosu 5. güne kadar yaşar ve blast embriyo olurdu :))Aslında 2 görüş de mantıklı geliyor insana. B5. günü göremeyecek nitelikte bi embriyo 3. gün transfer edildiğinde düşük de olabilir. Nasip canım ya. Ben buna inanıyorum en çok
Ben o tahlilleri kendi isteğimle üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdım ama geç çıkan tahliller.O yüzden standart genetik testini dışarda özel laboratuarda yaptırdım eşim ve kendim icin.Ama maddi durum el vermiyorsa hastanede yaptır.Ocak ayina kadar çıkarlar.Yapılmadıysa histereskopi yaptırabilirsin rahim içinde tutunmayı engelleyen bir durum varmı diye.Ama onu tüp bebek doktoru ücretli yapar yerine gore ücreti değişir. Burada yuksek fiyatlarda duydum.O konuda çok bilgim yok.Bende hic çocuğum olmayacakmis gibi hissediyordum Allaha şükür oldu.Sen dua et moralini bozma elinden geleni yapCanım Allah razı olsun ne de güzel anlatmissin yaşımın çok genç olduğu söylenemez 1ay sonra 32 oluyorum ama şuan maddi manevi pek hazır değilim onun için Ocak gibi tekrar gideyim diyorum hem vücudum kendini toplasin çok mu geç olur Ocak ayı? Birde doktorum dan rica etsem mi ikinci denemeden önce araştırmaları dediğin gibi tahlilleri onları da yaptırmak pahalı mı ? Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten canı gönülden diliyorum bunu herkese
Evet bende katılıyorum sadece 3. Güne 1_2embriyo kalınca 5. Günü beklemiyorlar.Çünkü çöz azda olsa (bazı yerde %5 %10 yazıyor) labaratuvar şartlarına bağlı olarak sağlıklı bir embriyonun gelişimi durabilirmis.Labaratuvar sartlarida çok önemli.Ben 3. Gün embriyosuyla hamile kaldım simdi riske atıp oluşan 2 embriyoda 5. Günü beklediler ve şükür gelişmeleri durmadı ve transfer yapıldı. Yarin kan veriyorum.Hayırlısıcanım 3. gün 5. gün tamamen kadının ymurta sayısına ve hastanenın koşullarına bağlı sadece 2-3 yumurtası gelişen bir kadının embriyolarını 5. güne kadar bekletmek çok mantıklı değil... Ama diğer yandan birçok yumurtası olan ve döllenen kadınlarda var bunların içinden en iyisini ayırtetmek için 5. güne kadar bekletiyorlar... Devlet hastaneleri ve fakülteler kalabalık ve yoğun oldukları için pek embriyo dondurma yada 5. güne kadar bekletme taraftarı değiller... bu arada 4. gün gelişimi duran embriyo çok büyük ihtimalle 3. gün transfer olsa tutmazdı... 3. gün embriyosu tutan ve hamile kalan kadın ise yine çok büyük ihtimalle embriyosu 5. güne kadar yaşar ve blast embriyo olurdu :))
canım niye umutsuzluga düşüyorsun kı benımde ılk denemem negatıfKızlar öylesine doluyum ki hepinize ihtiyacım varbu arada hamilelik haberi alan tüm kizcelerim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim gibi kalamayanlara ve bana da Allah nasip etsin. Negatif haberini aldığım günden beri kafamı dağıtmak için internete girip araştırma yapmıyordum ama bugün dayanamadım ve şunu anladım ki ilk deneme de olmayınca gittikçe şans düşüyormuş ve bu beni inanılmaz umutsuzluğa itti şuan çok umutsuzluğa düştüm ve sizlerin maddi durumları nasıl bilmiyorum ama hem maddi hem manevi hemen ikinci veya üçüncü denemelere nasıl geçiş yaptınız bana lütfen bir yol gösterin ne zaman tekrar tedaviye gitmeliyim ben Ocak ayına kadar ara vereyim diyorum göbeğim öyle şişti ki inmiyor sizinde böyle oldu mu
Amin canım rabbim bize ailemize vatanımıza hayırlı olacak evlatlar nasip etsinAllah yardımcımız olsun canım isteyen herkes dualarimda
İş güç bakamadım hiç baya güzel haberler var. Birtanede benden ilk testim 273 çıktı ikinciyi yaptırdım çok şükür 719 çıktı devamında böyle olsun inşallah. Rabbim herkese yaşatsın. İnsan nasıl değişik hissediyor şaşıyorum ..
floransa17 canım dr gıttım bugün hısteroskopıyı yapmadı embrıyon çok hamilede kalabılıyorsun tekrar deneyelım dedı pko olduğum için hap verdı yarın başlıcam adetın 3.gunu gel dedı tekrar başlıyoruz hayırlısı bakalım sen karar verdınmı ne zaman baslıyosun
Iyi akşamlar arkadaşlar bugün opu yapıldı 4 yane yumurta toplanmış. Inşallah kaliteli embriyolar olurlar inşallah 5. Gün embriyosu olarak transfer edilirler bu 3. Tüp bebek deneyimimiz
Bak bizim sayfanın çoğu 3. Gün embriyosu ile gebe kaldı. Hangisi hayırlısı ise öyle olsun de
Bu arada aklıma geldi, hani çoğu merkez 5. Güne gelen embriyoyu daha sağlıklı kabul edip öyle transfer yapıyor ya, bizim doktor da dışarda döllenme doğaya aykırı biz 3. Günde embriyoyu doğal ortamına bırakıyoruz böylesi sağlıklı olanı diyor.
Kızlar galiba kasımın üçüncü haftasına Bi sorun çıkmazsa bende katılacağım size
Gunaydin cnm insallah hayirli sonuclarni beklioruz sitres yapma gzl cikacak insallahKızlar günaydın. İkinci kan tahlili verdim. Dua edin.1 saatte cikar
Bu ay 2 cmlik Bi kist gördü doktorum onu eriteceğiz inşallah sonra başlasın gonal f ler menagonlar:)canım benim sayfamızda benim bildiğim seninle 3 transfer olacak kasım ayında
Ay gorunce fenalastimBu ay 2 cmlik Bi kist gördü doktorum onu eriteceğiz inşallah sonra başlasın gonal f ler menagonlar:)Eki Görüntüle 2054118
Oy canımmm bu neee. Bir tedavide mi bu kadar kullanıldı. Değildir yaaBu ay 2 cmlik Bi kist gördü doktorum onu eriteceğiz inşallah sonra başlasın gonal f ler menagonlar:)Eki Görüntüle 2054118
Ayy benimki de 5. Gün embriyosu anam heyecan yaptım:) yapsmmii ki bi test sanki ne var :)
Ayy benimki de 5. Gün embriyosu anam heyecan yaptım:) yapsmmii ki bi test sanki ne var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?