- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #7.561
5.gün embriyosu canım
9.gün 60
11.gün 84 (dr kimyasal demişti)
14.gün 224
20.gün 3032
Allahtan umudu kesmememi gerektiğini öğrendim, çok şükür, sagol canım
Transfer 0. Gün yazıyor bende canim. Perşembe transfer günüm bugün 2. Gün benimdeKızlar transferin olduğu günü sayıyor musunuz.yoksa ertesi gün 1. Gün diye mi sayiyosunuz
Kızlar transferin olduğu günü sayıyor musunuz.yoksa ertesi gün 1. Gün diye mi sayiyosunuz
bende kendimce gün arttirmaya çalışıyorum galiba :) hayirli olsun canim insallah tutarTransfer 0. Gün yazıyor bende canim. Perşembe transfer günüm bugün 2. Gün benimde
Hayırlı olsun bebisin tutunur sana insalah. Bende bi gün fazla çıksın diye kendimi zorlu yorum:)Yok canım sayılmıyor die biliyorum benim de 4. Günüm salıyı saymıyorum
bende kendimce gün arttirmaya çalışıyorum galiba :) hayirli olsun canim insallah tutar
Aynen cnm soncta armzda az var birlikte takip edeblrz durumu :))Amin canım ben bu cuma gideceğim değerlerimizde hemen hemen aynı
Aynen canım. Aman ne kaldı ki 4 günüm kaldı surdaİşte heyecanımızdan canım
Hayırlı olsun bebisin tutunur sana insalah. Bende bi gün fazla çıksın diye kendimi zorlu yorum:)
Saglikli olsnda bnm derdim o tek cift farketmez icim rhatladi saol cnm Rabbim bagislasinCanım benim de senin gibi arttı hatta sayı daha yüksekti. 2 embriyo transfer edildi ama tek kese gördük.
Aynen canım. Aman ne kaldı ki 4 günüm kaldı surda
Evet canım bir de bu gebelik hesaplamasını Neye göre yapyonAynen cnm soncta armzda az var birlikte takip edeblrz durumu :))
Ben ignelerimi atmadım ilaç kutularım her şey duruyor. O igneleri onun minik popisine batircamİnşallah canımmm hepimiz bebişleri tutunur inşallahta yüzümüzü güldürürler
Ama allah nasip ederde anne olursam kuzumun benden çekeceği var beni beklettiği içinn
Aynen valla. Günlerin bu kadar uzun olduğunu fark ettim :) zaman hiç geçmiyor. Hiç bu kadar uyumamistim yani bide :)Şafak sayıyoruz ya
Ben ignelerimi atmadım ilaç kutularım her şey duruyor. O igneleri onun minik popisine batircam
Aynen valla. Günlerin bu kadar uzun olduğunu fark ettim :) zaman hiç geçmiyor. Hiç bu kadar uyumamistim yani bide :)
Tedavi dosyami da olusturdum herşeyi saklicam:) zorlu bi süreçti.bide buyuyunce ona onu dondurucudan cikarttigimizi anlatcamNe güzel saklamışsın benim hiç aklıma gelmedi valla
Benim aşırı uykum geliyo ya. Hiç huyum değil aslindaAynen bende gündüz hiç uyumazdım ama artık uyumak istiyorum bir an önce geçsin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?