2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ben verdim canım inşallah pozitifi görürüm. Sabah idrar yaptım hala tek çizgi çok karışık duygulardayım

Saol canım umarım Allah gönlümüze göre verir.hakkımızda hayırlı olsun.miyomu ne zaman aldırıcaksın? Bide miyomdan sonraki ay transfer olucak mı?
canım ben bugün temizlendim hemşireye mesaj atacam birazdan
bu ay alınacak, dr ocak ayında transfer dedi iki adet göreceğim sanırım transfer öncesi hatta transfer öncesi histereskopi yapabilirim de dedi

Canım bende kullanıyorum hiç böyle bir şey olmadı.belki tahriş etmişsinizdir.aksamki dozu kullanirken biraz dikkatli yerleştirin.bide afedersin tuvaletini yaptiktan sonra koy yumusuyor biraz o zaman:) kusura bakma acik yazdim ama:)

canım ben bugün temizlendim hemşireye mesaj atacam birazdan
bu ay alınacak, dr ocak ayında transfer dedi iki adet göreceğim sanırım transfer öncesi hatta transfer öncesi histereskopi yapabilirim de dedi
Canım hiç acele etme.herseyi tam yapsinlar bebisin tutunsun sana o zaman. Bak süreç başladı.goz açıp kapayıncaya kadar geçecek bi bakmissin test için gün sayiyosun:)

Ben verdim canım inşallah pozitifi görürüm. Sabah idrar yaptım hala tek çizgi çok karışık duygulardayım
Ya misafirim istanbulda almadilar hastaneye yonlendirdiler orda da randevu istiyorlar.valla idrar testi aldım ama korkuyorum negatif çıkarsa diye

Kızlar 10. Günüm kan verdim. 2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyosuydu.sabah bile idrarda negatifti umarım kanda pozitif görürüm.bu 3. Denemem olacak çok korkuyorum

canım hayırlı haberlerini alalım inşallah

Canım hiç acele etme.herseyi tam yapsinlar bebisin tutunsun sana o zaman. Bak süreç başladı.goz açıp kapayıncaya kadar geçecek bi bakmissin test için gün sayiyosun:)

öyle başladı mesaj attım drun hemşiresine hayırlısı ile miyon alma sürecide geçsin inşallah
inşallah arkadaşım inşallah

sende kan verememişsin belki daha hayırlı verememen test yapma arkadaşım az daha sabır

Kızlar 10. Günüm kan verdim. 2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyosuydu.sabah bile idrarda negatifti umarım kanda pozitif görürüm.bu 3. Denemem olacak çok korkuyorum
Canım 10. Gün çıkıyor kanda. İdrarda çıkmayıp kanda hamilelik gören çok arkadasımız oldu burada. İnşallah güzel haberlerini paylasırsınnn :) bgn benim de 11. Günüm ve ben yarın akşamı bekliyorumm. Totem yaptım bu sefer

Ayyy kızlar bi heyecan bastı. Bugunmus devlette randevum ben çarşamba saniyodum. Bugün 16 siymis :) allahım akşam 7 ye kadar nasıl beklicem yaaa.idrar yapmicam artık kanda bakalim bi ay yerinde duramiyorum suan.10.Günde çıkar dimi yaa

HADİ BAKALIM AKŞAMA GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH

senle aynı dönemiz,
kesin çıkar, ben çarşamba tekrarlayacağım,
değerin kaç çıkacak merak ediyourm,
karnım belim ağrıyor benm, bugün işe başladım bi de...
Ay canım inşallah çıkar.benim de benim ağrıyo göğüs uçlarima feci aciyo. Başka belirtim yok.senin değer kaç cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…