Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arya1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
756
578
103
Meraba arkadaslar daha onceki konularimdan da taniyanlar cikabilir temmuz ayi aşılamaya niyet etmistik ama tedavi surecimiz umdugumuz gibi ilerlemedi ve asilamamiz iptal edildi doktorum 2 ay ara verip sonrasindaki adetimde gelmemi istedi simdi bat a gün sayiyorum (16eylul) ignelerin etkisi devam eder demisti bakalim bu ay kendiliginden olacak mi beklemedeyiz rabbim nasip ederse eylul sonu ekim basi gibi asilamaya tekrar niyet ediyoruz ins bu sefer isler yolunda gider sizlerden dua benim gibi asilama yaptircak olanlardan da destek bekliyorum dilerim hayallerimiz tez zamanda gerçek olur

ben varım
bat 15 ya da 16 eylül
ikinci aşılamam olacak

ben varım
bat 15 ya da 16 eylül
ikinci aşılamam olacak
kendiliginden olma ihtimalini goz onunde bulundurarak test yapmayi düşünüyor musunuz ? Adetiniz gelmediğinde tarlusal mi kullaniyorsunuz? Ben adetin 2 .gunu gitmeyi dusunuyorum tekrar doktora bakalim bu ay surec nasil ilerleyecek

kendiliginden olma ihtimalini goz onunde bulundurarak test yapmayi düşünüyor musunuz ? Adetiniz gelmediğinde tarlusal mi kullaniyorsunuz? Ben adetin 2 .gunu gitmeyi dusunuyorum tekrar doktora bakalim bu ay surec nasil ilerleyecek
bu ay için mi?
adetim gecikirse yaparım tabi
tarlusal hiç kullanmadım hayatımda .

Asilamada hangi ilaclari kullandiniz probleminiz neydi acaba ? Ben pcosluyum
bende sıkıntı yok
eşimde sperm hareketi az ve morfolojı düşük

puregon iğne
ovitrelle çatlatma iğnesi
ve progestan verdı bana dr

Reglin kaçıncı günü doktora gidiyim kızlar aşılama için??
Adetin 2 gunu derim ben 2. Gun gidicem ve ayni gun ilaclara baslayabiliyorum oyle olunca bazen doktor 5.gun de baslatabiliyor tedavine gore değişiyor klomenle takip yapılırken 5.gunde baslamistim igneli takip 2.gunden basladi

Adetin 2 gunu derim ben 2. Gun gidicem ve ayni gun ilaclara baslayabiliyorum oyle olunca bazen doktor 5.gun de baslatabiliyor tedavine gore değişiyor klomenle takip yapılırken 5.gunde baslamistim igneli takip 2.gunden basladi
Bana şu gün gel demedi doktor sadece adet olunca gel dedi canım acaba ilk günden mi gitsem?

Bide aşılamadan önce klomen mi veriyo hemen öncesinde yani??
Ben klomeni iki ay önce kullandım bida vermedi bana zararlı geldi

Bide aşılamadan önce klomen mi veriyo hemen öncesinde yani??
Ben klomeni iki ay önce kullandım bida vermedi bana zararlı geldi
Bence adet olunca hemen git haftasonuna denk gelirse bende ilk gunden gidicem asilamadan once klomeni kimi doktorlar veriyor ama ben daha once klomenle asilamasiz 3 kez denedim sonuc alamayinca igneli asilamaya gectim o da yapilamadan iptal oldu adet olurolmaz gitmenjn soyle bi avantaji olabilir benimki temmuzda haftasonuna denk gelmisti2.gun nobetci ecz bulmakta zorlanmistim bulduğum ecz dede igne yoktu 2 ilce gezdim sonunda ancak bulabildim

Ya hayır tabiki bende igneler olumlu etki yaratmadigi icin iptal oldu cok sayida yumurta birden gelisti cogul gebelik riskiyle iptal edildi önemli olan yumurtanin gelisimi
Ama adetimin 2.günü cumartesiye veya pazara gelirse doktor yok diye biliyorum haftasonu

Ya hayır tabiki bende igneler olumlu etki yaratmadigi icin iptal oldu cok sayida yumurta birden gelisti cogul gebelik riskiyle iptal edildi önemli olan yumurtanin gelisimi
kaç yumurta olmuştu ...
hangi iğnleri kullanmıştın ?

Merhaba bende eylül sonu ekim başı gibi asılmaya başlayacağım adetle 2.gunu gel dedi doktorum ilk aşılamam negatif ti martta yaptirmistim..adetin haftasonuna gelirse 3.gun gel dedi cuma akşam olursam die bi kağıda ilaç adı yazdı verdi bunu pazar yap 75 doz dedi pazartesi gel dedi bakalım adetim ne zamn gelecek pco başlangıcı varmış bnde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…