ben varımMeraba arkadaslar daha onceki konularimdan da taniyanlar cikabilir temmuz ayi aşılamaya niyet etmistik ama tedavi surecimiz umdugumuz gibi ilerlemedi ve asilamamiz iptal edildi doktorum 2 ay ara verip sonrasindaki adetimde gelmemi istedi simdi bat a gün sayiyorum (16eylul) ignelerin etkisi devam eder demisti bakalim bu ay kendiliginden olacak mi beklemedeyiz rabbim nasip ederse eylul sonu ekim basi gibi asilamaya tekrar niyet ediyoruz ins bu sefer isler yolunda gider sizlerden dua benim gibi asilama yaptircak olanlardan da destek bekliyorum dilerim hayallerimiz tez zamanda gerçek olur
kendiliginden olma ihtimalini goz onunde bulundurarak test yapmayi düşünüyor musunuz ? Adetiniz gelmediğinde tarlusal mi kullaniyorsunuz? Ben adetin 2 .gunu gitmeyi dusunuyorum tekrar doktora bakalim bu ay surec nasil ilerleyecekben varım
bat 15 ya da 16 eylül
ikinci aşılamam olacak
bu ay için mi?kendiliginden olma ihtimalini goz onunde bulundurarak test yapmayi düşünüyor musunuz ? Adetiniz gelmediğinde tarlusal mi kullaniyorsunuz? Ben adetin 2 .gunu gitmeyi dusunuyorum tekrar doktora bakalim bu ay surec nasil ilerleyecek
Asilamada hangi ilaclari kullandiniz probleminiz neydi acaba ? Ben pcosluyumbu ay için mi?
adetim gecikirse yaparım tabi
tarlusal hiç kullanmadım hayatımda .
bende sıkıntı yokAsilamada hangi ilaclari kullandiniz probleminiz neydi acaba ? Ben pcosluyum
Adetin 2 gunu derim ben 2. Gun gidicem ve ayni gun ilaclara baslayabiliyorum oyle olunca bazen doktor 5.gun de baslatabiliyor tedavine gore değişiyor klomenle takip yapılırken 5.gunde baslamistim igneli takip 2.gunden basladiReglin kaçıncı günü doktora gidiyim kızlar aşılama için??
Bana şu gün gel demedi doktor sadece adet olunca gel dedi canım acaba ilk günden mi gitsem?Adetin 2 gunu derim ben 2. Gun gidicem ve ayni gun ilaclara baslayabiliyorum oyle olunca bazen doktor 5.gun de baslatabiliyor tedavine gore değişiyor klomenle takip yapılırken 5.gunde baslamistim igneli takip 2.gunden basladi
Bence adet olunca hemen git haftasonuna denk gelirse bende ilk gunden gidicem asilamadan once klomeni kimi doktorlar veriyor ama ben daha once klomenle asilamasiz 3 kez denedim sonuc alamayinca igneli asilamaya gectim o da yapilamadan iptal oldu adet olurolmaz gitmenjn soyle bi avantaji olabilir benimki temmuzda haftasonuna denk gelmisti2.gun nobetci ecz bulmakta zorlanmistim bulduğum ecz dede igne yoktu 2 ilce gezdim sonunda ancak bulabildimBide aşılamadan önce klomen mi veriyo hemen öncesinde yani??
Ben klomeni iki ay önce kullandım bida vermedi bana zararlı geldi
Ya hayır tabiki bende igneler olumlu etki yaratmadigi icin iptal oldu cok sayida yumurta birden gelisti cogul gebelik riskiyle iptal edildi önemli olan yumurtanin gelisimiOzaman aşılama iptal mi
Ama adetimin 2.günü cumartesiye veya pazara gelirse doktor yok diye biliyorum haftasonuYa hayır tabiki bende igneler olumlu etki yaratmadigi icin iptal oldu cok sayida yumurta birden gelisti cogul gebelik riskiyle iptal edildi önemli olan yumurtanin gelisimi
Devlet hast. Mi gidiyorsunuz o zaman mecbur pzt kalir ben ozele gidiyorum haftasonu yarim gün çalışıyor bazi doktorlarAma adetimin 2.günü cumartesiye veya pazara gelirse doktor yok diye biliyorum haftasonu
kaç yumurta olmuştu ...Ya hayır tabiki bende igneler olumlu etki yaratmadigi icin iptal oldu cok sayida yumurta birden gelisti cogul gebelik riskiyle iptal edildi önemli olan yumurtanin gelisimi
adetin 3 .günü gittim ben iyice sökülsün diye beklemiştim kanama devam ediyorsa sorun etmiyorlarAma adetimin 2.günü cumartesiye veya pazara gelirse doktor yok diye biliyorum haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?