Yumurtlama akintisi olabilir. Bugunleri değerlendirin benceÇarşamba günü aşılama yaptırmıştım. Yani bugün 5. Günüm. Dünden beri ara ara gelen kahverengi bir akıntı var. Normal Reglime tam 10 gün var. Neden olabilir ki ?
Bende 3 yillik evliyim 2 yildir hicbir sorun yok ama cocougumuz olmuyor bende ilk asilamami 23 eylulde denedim banada femera verdi dr.um sonrasi catlama ignesi ve asilamadan sonra pregestan bakalim sonucu bekliylrum...Sadece femara kullanarak asilama yaptıran var mi
Hayirlisi olsun seninde ilk miBende bugün tedaviye basladım gonal f kullanıcam 75 le basladık
Banada igneye gerek duymadilar 5 gun kullandim adetin 2. Gubu basladim sonra 2 gunde 1 2 kere gittim 12 sinde adet olmustum 23 unde asilamam yapildi yumurtalarim biri 20 biri 19 du 21deki muayemdeArkdaslar Dun kontrole gittim sagda 13 solda 10.5 mm 2 yumurtam gelismis onlari takibe aldik doktorum igneye gecmeye gerek yok femaraya devam dedi prs yine kontrolum var yine heyecan sardi beni bu kez iptal olmadan ilk asilamami olcam galiba sizlere danışmak istedigim konuya gelince adetin kacinci gunu asilama oldunuz ya da olcaksiniz ??? Kac gün perhiz olmali ?
Saol canım 2. Aşılama olacakHayirlisi olsun seninde ilk mi
Bende niyeyse 2.ciden umutluyum bakalim hayrlisiSaol canım 2. Aşılama olacak
Bana da crs dan itibaren perhiz dedi pazartesi bi aksilik olmazsa asilama yapar ins 28 eylulde adetim oldu pzt adetin 12 gunu olcak erken degildir umarin gerci onemli olan yumurtanın gelişimi ama bakalim nolcak siz simdi bat mi bekliyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuzBanada igneye gerek duymadilar 5 gun kullandim adetin 2. Gubu basladim sonra 2 gunde 1 2 kere gittim 12 sinde adet olmustum 23 unde asilamam yapildi yumurtalarim biri 20 biri 19 du 21deki muayemde
Yumurtana gore solicektir yok 14.gunu kan yap dedi 2 gun yattim simdide cok yorulmamaya ozen gosteriyorum sanki yorulunca kasimlarim agrio baska bi agrim yok yapinca karnim agrimisti o gun ins tutar seninde hepimizin bkalmBana da crs dan itibaren perhiz dedi pazartesi bi aksilik olmazsa asilama yapar ins 28 eylulde adetim oldu pzt adetin 12 gunu olcak erken degildir umarin gerci onemli olan yumurtanın gelişimi ama bakalim nolcak siz simdi bat mi bekliyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz
Ins hayirlisi olur hakkımızdaYumurtana gore solicektir yok 14.gunu kan yap dedi 2 gun yattim simdide cok yorulmamaya ozen gosteriyorum sanki yorulunca kasimlarim agrio baska bi agrim yok yapinca karnim agrimisti o gun ins tutar seninde hepimizin bkalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?