Benim Dr iki tane asilamadan sonra tupe gecebiliriz dedi yastan dolayidir belki. Tup bebek bolumune yonlendirdi. Dosyamiz orda. Hastanede ihale varmis ilac yokmus yılbaşına kadar yapilmiyo.devlette tup bebek icin 3.asilamayi da olman gerekiyo cnm
baslangicta 490 tl istiyolar ama igneler ilaclar haric cnm
Benim Dr iki tane asilamadan sonra tupe gecebiliriz dedi yastan dolayidir belki. Tup bebek bolumune yonlendirdi. Dosyamiz orda. Hastanede ihale varmis ilac yokmus yılbaşına kadar yapilmiyo. Sen devlette mi ozelde mi yaptiracaksin tup bebegidevlette tup bebek icin 3.asilamayi da olman gerekiyo cnm
baslangicta 490 tl istiyolar ama igneler ilaclar haric cnm
canım cıkmıyor yapıp moralinini bozma en az 15. gün yaptırMeraba yarin asilamamin 11. Gunu ve kan testi yaptirsam saglik ocaginda cikarmi acaba sonuc beklememmi gerekiyor halaa
Beklemek okadar zorki haklisin aslinda pazartesiyi beklicez napalimcanım cıkmıyor yapıp moralinini bozma en az 15. gün yaptır
Aynen yaş devreye girince degisebiliyoBenim Dr iki tane asilamadan sonra tupe gecebiliriz dedi yastan dolayidir belki. Hastanede ihale varmis ilac yokmus yılbaşına kadar yapilmiyo.
Develette yaptircam ama 3. Asilamami oluyim hayirlisiyla o da negatif olursa biraz dinlenip oylr gecicem tup bebegeBenim Dr iki tane asilamadan sonra tupe gecebiliriz dedi yastan dolayidir belki. Tup bebek bolumune yonlendirdi. Dosyamiz orda. Hastanede ihale varmis ilac yokmus yılbaşına kadar yapilmiyo. Sen devlette mi ozelde mi yaptiracaksin tup bebegi
İğneyi ne kadara aldımız acaba?cnm doktor bana gonal f verdi 3.asilamada daha etkiki olsun diye 5 gun igne vurulcam 37.5 doz 5 gun sonra kontrol hayirlisi artik
Olur inşallah hayirlisiyla.. hasretlerimiz biterDevelette yaptircam ama 3. Asilamami oluyim hayirlisiyla o da negatif olursa biraz dinlenip oylr gecicem tup bebege
162 tl 2 kutuİğneyi ne kadara aldımız acaba?
RAPORLU DEMİ CNM. BANADA DOKTOR RAPOR ÇIKARDI AMA DAHA ALAMADIM162 tl 2 kutu
Amin insallah yalniz bu 3.asilmam ama bu da basarisiz olursa direk zaten tuo bebege gecilmiyomus.doktorlar da hic aydinlatmiyor ki illa biz sorcaz ...Olur inşallah hayirlisiyla.. hasretlerimiz biter
Raporlu cnmRAPORLU DEMİ CNM. BANADA DOKTOR RAPOR ÇIKARDI AMA DAHA ALAMADIM
TŞK EDERİMRaporlu cnm
CNM İLK AŞILAMAN MIYDI?ben
bugun verdim negatif ama cevabin ici tesekkur ederim doktor yanlis yazmis gununu bugun ya da yarin acilden verebilirsin dedi bende bugun verdim 0.44
Yok ikinciydi o 3 yu olcmCNM İLK AŞILAMAN MIYDI?
Ben de hsg çektirdim salı asilama olacağım ama çok korkuyorumKızlar rahim filmi çekilip aşılama olacam öneriniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?