Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah tutar bu sefer. Rabbim isteyen herkesin kucağını ikiz üçüz bebişlerle doldursun inşallahhhh:dua::dua::dua:

2 sene olsun.... az değil tamam, ama çok da değil. haklısın... çevremde tedavi gören insan çok var, inşallah bende olmaz derken şimdi ben de aynı duruma düştüm. bi yandan da patır patır doğuranlar var, hatta istemeden olduğu için aldıranlar çok kızıyorum onlara... geç evlendim, yaşım da geçiyor. hatta dr bana ilaç tedavisi bile uygulamadı yaşım geçtiği için hemen aşılama dedi...tutmadı. ama vazgeçmicem.. olmadı mı.... evlatlık alcam. muhakkak bir çözümü var. üzülme.... kuvvetli olman lazım.
Yani dediğin doğru aslında da işte insan çok isteyince 1 yıl bile 1 asır gibi geliyo ben 3 senedir ugraşıyorum ama bana sanki çok daha fazla gibi geldi o süreç. Psikolojik olarak yıpranıyoruz hepimiz ister istemez haktan hayırlısı Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş bir gün

ben asilama olali 7 gün oluyo sol kasigimda igne batmasi seklinde agri var normal mi
benim onceki asilamamda agrimsadece 3 4 gun surmustu ama bu sefer 1 hafta surdu

arkadaşlar yumurta akı kıvamında az da kahverengi akıntım var bu bir belirtimi yoksa yerleşme kanaması mı ya..yaşayan var mı

ben asilama olali 7 gün oluyo sol kasigimda igne batmasi seklinde agri var normal mi
benim onceki asilamamda agrimsadece 3 4 gun surmustu ama bu sefer 1 hafta surdu
Yumurtaların çatlıyo olabilir ondan olabilir ağrı kasıklarda sancı olur normalde ama tabi her kasık ağrısı da gebelik belirtisi olmuyo inş bu sefer emeğin boşa çıkmaz ve güzel haberler alırsın canım :) :KK54:

Yumurtaların çatlıyo olabilir ondan olabilir ağrı kasıklarda sancı olur normalde ama tabi her kasık ağrısı da gebelik belirtisi olmuyo inş bu sefer emeğin boşa çıkmaz ve güzel haberler alırsın canım :) :KK54:
tesekkurler cnm insallah sen de guzel haberler alirsin
ama ben zaten catlatma igneyi olali 8 gun oluyo ve asilama olali da 7 gun oluyo cnm ama simdiye kadar catlamis olmasi gerekmezmiydi ???
takvimime gore de yumurtlamaya 1 gun kalmis ama catlatma igmrsi vuruldugum ickn daha erken oluyo diye biliyodum ben catlama olayi

Iki aşılamam da olumsuz. Bugun dr a gittik tüp bebege baslayabiliriz dedi bu defa da eşim yanasmiyo bekleyelim diyo, napacagim ben beklemek istemiyorum bekledikce acı çekiyorum. Kac bebegin kokusunu icime cektim, kac bebek arabasi görünce agladim, kac kez ellerinin kokusunun hayalini kurdum Allah bilir. Eger hic olmazsa alisirmiyim zamanla??

Aşılama olmadım ben daha henüz ağrı flan oluyo mu
Sabah sanırım yumurtalarım çatladığından adet gibi kasıklarım ağrıyordu şimdi öyle değil. Aşılama normal alttan muayene gibi oluyor spekulumla sadece spermleri enjekte ederken iğne batması gibi bir batma oluyor onun dışında ağrısı yok canım. Ama bu iğne batması şeklindeki ağrıyı aşılamadan sonra ara ara hissediyorsun o da neden bilmiyorum

ama ben zaten catlatma igneyi olali 8 gun oluyo ve asilama olali da 7 gun oluyo cnm ama simdiye kadar catlamis olmasi gerekmezmiydi ???
takvimime gore de yumurtlamaya 1 gun kalmis ama catlatma igmrsi vuruldugum ickn daha erken oluyo diye biliyodum ben catlama olayi
İğneden 36 saat sonra çatlamıştır yumurtalar. ağrılarda her aşılamada farklı oluyor bence doktorun aşılamayı Yaparken rahimle ne kadar uğraştığından kaynaklı gibi geliyor. Çünkü her aşılamamda farklı belirti var biri hemen bitti onda pek ağrım sızım olmadı sadece şişlik oldu oda crinone jel den kaynaklı biri uğraşırdı onda sanki ameliyattan çıkmış gibiydim eve geldiğimde şimdide biraz uğraştı başta göremedi yumurtayı falan ilk defa kanamam olmadı ağrımda aşırı yok sadece hafif batmalar var bide nezle oldum öksürük hapşırık sadece onlar zorluyor :)

Aşılama değil ama bir yumurta takibimde iğneden sonra 5. Gün catladi yumurtam. Olabilir yani

İğneden 36 saat sonra çatlamıştır yumurtalar. ağrılarda her aşılamada farklı oluyor bence doktorun aşılamayı Yaparken rahimle ne kadar uğraştığından kaynaklı gibi geliyor. Çünkü her aşılamamda farklı belirti var biri hemen bitti onda pek ağrım sızım olmadı sadece şişlik oldu oda crinone jel den kaynaklı biri uğraşırdı onda sanki ameliyattan çıkmış gibiydim eve geldiğimde şimdide biraz uğraştı başta göremedi yumurtayı falan ilk defa kanamam olmadı ağrımda aşırı yok sadece hafif batmalar var bide nezle oldum öksürük hapşırık sadece onlar zorluyor :)
galiba bi umut ariyorum yine ben acaba hamilelik belirtisi ki dedim ama cok erken umut iste :)
haklisin benim de ilki rahat oldu sadece hafif sizi seklinde agrim oldu ilkinde 3 4 gun sonra gecti
ama.bu sefer rahim darligi olmus doktor cok zorlandi benim cok agrim oldu asilama esnasinda aglicaktim artik uc igne denedi olmadi en son baska igne denedi biraz zorlicam dedi o an oyle bi kasik agrisi yasadim ki anlatamam...hala aklima geldikce korkuyorum bu da tutmazsa ucuncude ilac verip rahimi acicakmis insallah zorlama olmaz ucuncude
ama insallah gerek kalmaz ucuncuye tabi
hakkimizda hayirlisi olsun tesekkurler

galiba bi umut ariyorum yine ben acaba hamilelik belirtisi ki dedim ama cok erken umut iste :)
haklisin benim de ilki rahat oldu sadece hafif sizi seklinde agrim oldu ilkinde 3 4 gun sonra gecti
ama.bu sefer rahim darligi olmus doktor cok zorlandi benim cok agrim oldu asilama esnasinda aglicaktim artik uc igne denedi olmadi en son baska igne denedi biraz zorlicam dedi o an oyle bi kasik agrisi yasadim ki anlatamam...hala aklima geldikce korkuyorum bu da tutmazsa ucuncude ilac verip rahimi acicakmis insallah zorlama olmaz ucuncude
ama insallah gerek kalmaz ucuncuye tabi
hakkimizda hayirlisi olsun tesekkurler
Benimde ilkinde rahim ağzın çok dar dedi 2 3 katetal kullandı en incesin kadar yine girmedi o aşılama baya ağrılı geçti sonra histeroskopi yapıldı rahim ağzı darlığı giderildi

Aşılama değil ama bir yumurta takibimde iğneden sonra 5. Gün catladi yumurtam. Olabilir yani
Canım belki o zaman iğne vurulurken küçük olan yumurtalar büyümüşte çatlamış olabilir ama olgunlaşanlar muhakkak çatlıyor 36 saat içinde çünkü bende böyle bi durum yaşamıştım doktor bu şekilde açıkladı

Sabah sanırım yumurtalarım çatladığından adet gibi kasıklarım ağrıyordu şimdi öyle değil. Aşılama normal alttan muayene gibi oluyor spekulumla sadece spermleri enjekte ederken iğne batması gibi bir batma oluyor onun dışında ağrısı yok canım. Ama bu iğne batması şeklindeki ağrıyı aşılamadan sonra ara ara hissediyorsun o da neden bilmiyorum
Sağol canım, sabah gittim bende doktora p.tesi tekrar muayeneye çağırdı aşılama yapıcaz dedi o gün mü yapıcak demedi acil çıkması gerekiyordu hayırlısı bende olayım bakalım şu aşılamadan birde aşılama yapılınca hemen kalktın mı yoksa bi süre uzanman mı gerekiyo

Back
X