Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin arkadaşlar bi sure buralarda yoktum sizleri merak ettim var mi guzel haberler ben bugün yime doktora gidicem hala adet olmadim onumuzdeki ay icin tup.bebek gorusmesi yapicam umarim hayirlisi olur
Onu bende merak ediyorum bazisi rahim dinlendirme iyi oluyor diyor ama bendr beklemek istemiyorum bakalim sorcam doktoruma ne diyecekCnm merhaba benim bu ay tutmadı asilamam ama daha adet olmadım bugün yarın gelir doktora gibicm bende tüp bebek için hemen bu ay başlamak istiyorum ara fln veriyorlar mı ben beklemek istemiyorum 1 2 ay daha hemn yaparlar mı
kac gun oldu cnm senin asilama olaliCanım benim kaşık agrım hala devam ediyor hamile olmama rağmen aşılamanın ilk gününden itibaren agrım başlamıştı
Ne yaptın canım aşılamayıVala kafam corba oldu benım kızlar sımdı bana asılama olcakmı olmıycakmı salıya kadar bekle![]()
Benim de bu sefer uzun sürdü sancımben asilama olali 7 gün oluyo sol kasigimda igne batmasi seklinde agri var normal mi
benim onceki asilamamda agrimsadece 3 4 gun surmustu ama bu sefer 1 hafta surdu
İnşallah yerleşmedendiray bilmiyorum canım inşallah sağ kasığım bacağım sanki kaynıyor böyle kasığım falan...
İnşallah tutar hepimizin aşılamasıaşılama olalı 9 gün oluyo ama ara ara olan kasik agrolarim bitmedi gitti ozellikle aksam oluyo ve ani hareketedince oluyo
ilk asilamamda boyle olmamisti
ama ikinci asilamam cok zor oldu rahim darligi olmus o yuzden mi acaba boyle agrilarim var diyorum
ama artik 9 gun oldu ya insallah gecer
cuma kan vercem zaten
var mi benim gibi agrisi 9 10 gundur suren ????
Test ne çıktı canım çubuk test?Gunaydin arkadaşlar bi sure buralarda yoktum sizleri merak ettim var mi guzel haberler ben bugün yime doktora gidicem hala adet olmadim onumuzdeki ay icin tup.bebek gorusmesi yapicam umarim hayirlisi olur
Onu bende merak ediyorum bazisi rahim dinlendirme iyi oluyor diyor ama bendr beklemek istemiyorum bakalim sorcam doktoruma ne diyecek
Adet oldum canımİnşallah yerleşmedendir
Hayırlısı olsjn canım ilk aşılamanmıydı? Benim işki tutmadı ikinciyi de persembe yaparızAdet oldum canım
2. Ve 3. Aşılama arası beklemedik tüp bebeğe geçişte nasıl oluyor bilmiyorum maalesefBende persembe günü aşılama olacam 1 tane yumurtam istenilen büyüklükte. Salı gece çatlama iğnesi vurup persembe de aşılamamı yapacağız. Hayırlısı...
tutmazsa tüp bebek yapacağız. Acaba ara veriyorlar mı bilgisi olan varmı? Bende cok merak ediyorum ?
amin inşallahİnşallah tutar hepimizin aşılaması
evet canım ilk aşılamamdıHayırlısı olsjn canım ilk aşılamanmıydı? Benim işki tutmadı ikinciyi de persembe yaparız
27 gün oldu canım ilk günden itibaren agrıyor 3. Gün baya artmıştı hafta sonu olduğu için gidemedim 5. Gün doktor a gittim kist dedi gebelik biraz zor dedi zaten 2 yumurtam vardı biri küçük diğeri büyük tü büyük olan çatlayan kist oldu diğeri de tuttukac gun oldu cnm senin asilama olali
bugun benim vucudum cok agriyor ya bir de usuttum mu naptiysam artik basimda da agri var biraz
masallah cnm hamilemisin simdi tuttu demissin :)27 gün oldu canım ilk günden itibaren agrıyor 3. Gün baya artmıştı hafta sonu olduğu için gidemedim 5. Gün doktor a gittim kist dedi gebelik biraz zor dedi zaten 2 yumurtam vardı biri küçük diğeri büyük tü büyük olan çatlayan kist oldu diğeri de tuttu