Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydin arkadaşlar bi sure buralarda yoktum sizleri merak ettim var mi guzel haberler ben bugün yime doktora gidicem hala adet olmadim onumuzdeki ay icin tup.bebek gorusmesi yapicam umarim hayirlisi olur

Gunaydin arkadaşlar bi sure buralarda yoktum sizleri merak ettim var mi guzel haberler ben bugün yime doktora gidicem hala adet olmadim onumuzdeki ay icin tup.bebek gorusmesi yapicam umarim hayirlisi olur

Cnm merhaba benim bu ay tutmadı asilamam ama daha adet olmadım bugün yarın gelir doktora gibicm bende tüp bebek için hemen bu ay başlamak istiyorum ara fln veriyorlar mı ben beklemek istemiyorum 1 2 ay daha hemn yaparlar mı

Cnm merhaba benim bu ay tutmadı asilamam ama daha adet olmadım bugün yarın gelir doktora gibicm bende tüp bebek için hemen bu ay başlamak istiyorum ara fln veriyorlar mı ben beklemek istemiyorum 1 2 ay daha hemn yaparlar mı
Onu bende merak ediyorum bazisi rahim dinlendirme iyi oluyor diyor ama bendr beklemek istemiyorum bakalim sorcam doktoruma ne diyecek

aşılama olalı 9 gün oluyo ama ara ara olan kasik agrolarim bitmedi gitti ozellikle aksam oluyo ve ani hareketedince oluyo
ilk asilamamda boyle olmamisti
ama ikinci asilamam cok zor oldu rahim darligi olmus o yuzden mi acaba boyle agrilarim var diyorum
ama artik 9 gun oldu ya insallah gecer
cuma kan vercem zaten
var mi benim gibi agrisi 9 10 gundur suren ????
İnşallah tutar hepimizin aşılaması

Test ne çıktı canım çubuk test?

Bende persembe günü aşılama olacam 1 tane yumurtam istenilen büyüklükte. Salı gece çatlama iğnesi vurup persembe de aşılamamı yapacağız. Hayırlısı...
tutmazsa tüp bebek yapacağız. Acaba ara veriyorlar mı bilgisi olan varmı? Bende cok merak ediyorum ?

Bende persembe günü aşılama olacam 1 tane yumurtam istenilen büyüklükte. Salı gece çatlama iğnesi vurup persembe de aşılamamı yapacağız. Hayırlısı...
tutmazsa tüp bebek yapacağız. Acaba ara veriyorlar mı bilgisi olan varmı? Bende cok merak ediyorum ?
2. Ve 3. Aşılama arası beklemedik tüp bebeğe geçişte nasıl oluyor bilmiyorum maalesef

Kizlar benim yasim genc diye doktorum hemen tup onermedi 2 ay bekle sonra yapalim dedi ama ben beklemek istemiyorum her tedavi sonrasi 2 ay bekleye bekleye 2 senem gitti dedim bakarsin kendiliginden olur gerek kalmazcdedi ama ben hep oyle dediler nereye gittiysem ne yaptiysam kendiliginden de olmuyor iste deyince bu 2 ay hem rahminin dinlenmesine hem psikolojini toparlama yardimci olur dedi ancak buna ragmen ben farkli hastane ve doktor araştırmalarına devam ediyorum raporum cikmadigi icin tup bebege geçiş yapmiyorum esimde acele etme tup için diyor bende o vakte kadar asilama deneyelim diyorum simdi pespese asilama yapilir mi onu arastiriyorum

kac gun oldu cnm senin asilama olali
bugun benim vucudum cok agriyor ya bir de usuttum mu naptiysam artik basimda da agri var biraz
27 gün oldu canım ilk günden itibaren agrıyor 3. Gün baya artmıştı hafta sonu olduğu için gidemedim 5. Gün doktor a gittim kist dedi gebelik biraz zor dedi zaten 2 yumurtam vardı biri küçük diğeri büyük tü büyük olan çatlayan kist oldu diğeri de tuttu

27 gün oldu canım ilk günden itibaren agrıyor 3. Gün baya artmıştı hafta sonu olduğu için gidemedim 5. Gün doktor a gittim kist dedi gebelik biraz zor dedi zaten 2 yumurtam vardı biri küçük diğeri büyük tü büyük olan çatlayan kist oldu diğeri de tuttu
masallah cnm hamilemisin simdi tuttu demissin :)
benim kasik agrim yok.10 gundur agri yasiyodum ama artik yok.belki de usuttum iki gundur vücut agrim var belki de ondan yok anlamadim

Merhaba arkadaşlar saat 16.00 da aşılamam yapılacak bana dua edermisiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Amin

Back
X