Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Iki aşılamam da olumsuz. Bugun dr a gittik tüp bebege baslayabiliriz dedi bu defa da eşim yanasmiyo bekleyelim diyo, napacagim ben beklemek istemiyorum bekledikce acı çekiyorum. Kac bebegin kokusunu icime cektim, kac bebek arabasi görünce agladim, kac kez ellerinin kokusunun hayalini kurdum Allah bilir. Eger hic olmazsa alisirmiyim zamanla??
Bende p.tesi aşılama olucam hayırlısı canım vardır Rabbim in bir bildiği tutmazsa ikinci üçüncü asilamayi olmam tüp bebek benim eşim de istemiyor aynı durumdayız anlayacağın :KK12:

Hayırlı haberler alırsın inş canım ne zaman gidicen tekrar doktora
akşam sarı beyaz kahverengi akıntım oldu az kan geldi dedim kesin adet oldum derken bugün de damla damla temiz kan geliyor yerleşme kanaması olarak düşünüyorum canım birkaç gün daha bekleyeceğim pazartesi kan tahlili yaptıracağım

Benimde ilkinde rahim ağzın çok dar dedi 2 3 katetal kullandı en incesin kadar yine girmedi o aşılama baya ağrılı geçti sonra histeroskopi yapıldı rahim ağzı darlığı giderildi
Neden bilmiyorum içimde bir korku var daha önce olmadığım için sanırım rahim flimi çekilirken çok sancı olmuştu dayanılmayacak gibi değil adetlerim aşırı sancılı geçer ondan olsa gerek acı direncim yüksek sanırım bunuda kolay bir şekilde atlatırım inş

akşam sarı beyaz kahverengi akıntım oldu az kan geldi dedim kesin adet oldum derken bugün de damla damla temiz kan geliyor yerleşme kanaması olarak düşünüyorum canım birkaç gün daha bekleyeceğim pazartesi kan tahlili yaptıracağım
İnşallah istediğin o güzel haberi alırsın canım :KK54:

Neden bilmiyorum içimde bir korku var daha önce olmadığım için sanırım rahim flimi çekilirken çok sancı olmuştu dayanılmayacak gibi değil adetlerim aşırı sancılı geçer ondan olsa gerek acı direncim yüksek sanırım bunuda kolay bir şekilde atlatırım inş
Hiç Korkma canım rahim filmi çekildiysen bu çok kolay gelecek emin ol eşinle beraber çağırdıysa aşılama o gün olur

Benimde ilkinde rahim ağzın çok dar dedi 2 3 katetal kullandı en incesin kadar yine girmedi o aşılama baya ağrılı geçti sonra histeroskopi yapıldı rahim ağzı darlığı giderildi
bana da ilac vercez bi dahakine acilcak dedi
hiateroskopi nedir
benim ilk asilamam iyi gecmisti ikincisi neden boyle oluyo dedim bazen boyle seyler olabiliyo dedi

Sağol canım, sabah gittim bende doktora p.tesi tekrar muayeneye çağırdı aşılama yapıcaz dedi o gün mü yapıcak demedi acil çıkması gerekiyordu hayırlısı bende olayım bakalım şu aşılamadan birde aşılama yapılınca hemen kalktın mı yoksa bi süre uzanman mı gerekiyo
hastane zaten birakmiyo ayaklarin havada bekliyosun 20 30 dk :)

Hiç korkma canım vajinal muayenede bile acidan bayılan ben asilamada AA bu kadar miydi dedim

Bende p.tesi aşılama olucam hayırlısı canım vardır Rabbim in bir bildiği tutmazsa ikinci üçüncü asilamayi olmam tüp bebek benim eşim de istemiyor aynı durumdayız anlayacağın :KK12:
Allah kolaylik versin canim. Dua edelim bol bol. Senin yasin kac benimkisi34 oldu

bana da ilac vercez bi dahakine acilcak dedi
hiateroskopi nedir
benim ilk asilamam iyi gecmisti ikincisi neden boyle oluyo dedim bazen boyle seyler olabiliyo dedi
Anestezili oldu benimki histeroskopi de içerde ne var ne yok bakıyorlar miyom kist işte bu darlık yada genişlik onlara bakıyorlar düzeltiyorlar

Anestezili oldu benimki histeroskopi de içerde ne var ne yok bakıyorlar miyom kist işte bu darlık yada genişlik onlara bakıyorlar düzeltiyorlar
hmm ama benimkine doktor ilac vercem rabim darligi icin dedi niye oyle dedi ki histeroskopi falan istemedi histeroakopi rahim filmi mi ?? eger oyleyse onu cekildim ben bisey cikmamisti

hmm ama benimkine doktor ilac vercem rabim darligi icin dedi niye oyle dedi ki histeroskopi falan istemedi histeroakopi rahim filmi mi ?? eger oyleyse onu cekildim ben bisey cikmamisti
Rahim filmi değil canım kamerayla daha detaylı bakıyorlar ilaç demiş bilmiyorum bana direk histeroskopi demişti

Rahim filmi değil canım kamerayla daha detaylı bakıyorlar ilaç demiş bilmiyorum bana direk histeroskopi demişti
hmm anladim cnm umarim ilacla gecer ya ayni acıyi yasamak istemiyorum gercekten insalllah gerek kalmaz ama...

hmm anladim cnm umarim ilacla gecer ya ayni acıyi yasamak istemiyorum gercekten insalllah gerek kalmaz ama...
İnşallah geçirir canım histeroskopi genelde anestezili olduğun için bişey hissetmiyorsun zaten ama yinede umarım ona gerek kalmazda ilaçla geçer

aşılama olalı 9 gün oluyo ama ara ara olan kasik agrolarim bitmedi gitti ozellikle aksam oluyo ve ani hareketedince oluyo
ilk asilamamda boyle olmamisti
ama ikinci asilamam cok zor oldu rahim darligi olmus o yuzden mi acaba boyle agrilarim var diyorum
ama artik 9 gun oldu ya insallah gecer
cuma kan vercem zaten
var mi benim gibi agrisi 9 10 gundur suren ????

Valla benim bu crinone jel den sanırım oturunca kasıklarım şişlikten ağrıyor onun dışında batmalarımda kalmadı iyiyemi yorayım kötüyemi bilemedim

aşılama olalı 9 gün oluyo ama ara ara olan kasik agrolarim bitmedi gitti ozellikle aksam oluyo ve ani hareketedince oluyo
ilk asilamamda boyle olmamisti
ama ikinci asilamam cok zor oldu rahim darligi olmus o yuzden mi acaba boyle agrilarim var diyorum
ama artik 9 gun oldu ya insallah gecer
cuma kan vercem zaten
var mi benim gibi agrisi 9 10 gundur suren ????
Canım benim kaşık agrım hala devam ediyor hamile olmama rağmen aşılamanın ilk gününden itibaren agrım başlamıştı

Back
X