Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar yarin kan testi yaptiriyorum ak mi kara mi belli olcak...
ama bend emide bulantisi bel agrisi kasik agrisi falan yok
kontrol ettim gogus ucunu da sıkınca acıyo sadece oyle cok acima biri sarilinca acı duyma olayi yok.
acaba yine mi negatif ki ....

insallah tez zamanda anne olursun hayirli saglikli bi bebegin olur cnm ben de yarin sonuc alicam hayirlisiyla
Sağol canımm Allah razı olsun. Amin inşallah canım.
Ayy hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz insallah pozitif cikar.

kizlar yarin kan testi yaptiriyorum ak mi kara mi belli olcak...
ama bend emide bulantisi bel agrisi kasik agrisi falan yok
kontrol ettim gogus ucunu da sıkınca acıyo sadece oyle cok acima biri sarilinca acı duyma olayi yok.
acaba yine mi negatif ki ....
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benimde 1 hafta kaldı çok zor geçiyor zaman sanki 1 ay geçmiş gibi

ya kizlar notlarima baktim da telden ne olur ne olmaz bu doktor beni cuma cagirmamiski yarin cagirmis yani 4 unde
iyi de hastane cumartesi acik oluyo mu ya.....
ayakta olan arkadaslar varaa nolur acil yazin kizlar kafam gitti valla zaten meraktan catliyorum offf cumartesi nedir ya

ya kizlar notlarima baktim da telden ne olur ne olmaz bu doktor beni cuma cagirmamiski yarin cagirmis yani 4 unde
ayakta olan arkadaslar varaa nolur acil yazin kizlar kafam gitti valla zaten meraktan catliyorum offf cumartesi nedir ya
Özel se acıktır devletse cuma günü git doktor kesinlikle takvim e filan yanlış bakmıştır

ayakta olan arkadaslar varaa nolur acil yazin kizlar kafam gitti valla zaten meraktan catliyorum offf cumartesi nedir ya[/QUOTE
Bence bugun versende belli olur zaten

Aşılama olmadım doktor sağolsun bizi maddi açıdan zorladı iki gün sonra pat diye aşılama demişti hazırlıksız olduğumuz için yaptıramadım bıktım tedaviden hastaneden ilaçtan iğneden gitmiycem canıma tak etti artık oluruna bıraktım kismetimiz de varsa elbet bir gün olur ben elimden geleni yaptım en azından

Özel hastaneler cumartesi öğlen 12 12 buçuğa kadar bakıyo doktor var öğlene kadar yani burda öyle en azından ;)

Aşılama olmadım doktor sağolsun bizi maddi açıdan zorladı iki gün sonra pat diye aşılama demişti hazırlıksız olduğumuz için yaptıramadım bıktım tedaviden hastaneden ilaçtan iğneden gitmiycem canıma tak etti artık oluruna bıraktım kismetimiz de varsa elbet bir gün olur ben elimden geleni yaptım en azından
Hayırlısı canım emin ol kafan rahat oldumu zaten kendiliğinden olur Allah’ın izniyle ;)

ben
Özel hastaneler cumartesi öğlen 12 12 buçuğa kadar bakıyo doktor var öğlene kadar yani burda öyle en azından :KK66:
bugun verdim negatif ama cevabin ici tesekkur ederim doktor yanlis yazmis gununu bugun ya da yarin acilden verebilirsin dedi bende bugun verdim 0.44

Back
X