insallah tez zamanda anne olursun hayirli saglikli bi bebegin olur cnm ben de yarin sonuc alicam hayirlisiylaMerhaba arkadaşlar saat 16.00 da aşılamam yapılacak bana dua edermisiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Amin
Sağol canımm Allah razı olsun. Amin inşallah canım.insallah tez zamanda anne olursun hayirli saglikli bi bebegin olur cnm ben de yarin sonuc alicam hayirlisiyla
insallah cmm hic bilmiyorum sonuc ne olcak hic bi belirti yok oyleSağol canımm Allah razı olsun. Amin inşallah canım.
Ayy hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz insallah pozitif cikar.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benimde 1 hafta kaldı çok zor geçiyor zaman sanki 1 ay geçmiş gibikizlar yarin kan testi yaptiriyorum ak mi kara mi belli olcak...
ama bend emide bulantisi bel agrisi kasik agrisi falan yok
kontrol ettim gogus ucunu da sıkınca acıyo sadece oyle cok acima biri sarilinca acı duyma olayi yok.
acaba yine mi negatif ki ....
Canım güzel haberleri bekliyoruzkizlar yarin kan testi yaptiriyorum ak mi kara mi belli olcak...
ama bend emide bulantisi bel agrisi kasik agrisi falan yok
kontrol ettim gogus ucunu da sıkınca acıyo sadece oyle cok acima biri sarilinca acı duyma olayi yok.
acaba yine mi negatif ki ....
Özel se acıktır devletse cuma günü git doktor kesinlikle takvim e filan yanlış bakmıştırya kizlar notlarima baktim da telden ne olur ne olmaz bu doktor beni cuma cagirmamiski yarin cagirmis yani 4 unde
iyi de hastane cumartesi acik oluyo mu ya.....
ayakta olan arkadaslar varaa nolur acil yazin kizlar kafam gitti valla zaten meraktan catliyorum offf cumartesi nedir ya
Canımm n’aptın belli oldu mu? İyi düşün iyi olsuninsallah cmm hic bilmiyorum sonuc ne olcak hic bi belirti yok oyle
ya kizlar notlarima baktim da telden ne olur ne olmaz bu doktor beni cuma cagirmamiski yarin cagirmis yani 4 unde
iyi de hastane cumartesi acik oluyo mu ya.....
ayakta olan arkadaslar varaa nolur acil yazin kizlar kafam gitti valla zaten meraktan catliyorum offf cumartesi nedir ya[/QUOTE
Bence bugun versende belli olur zaten
Hayırlısı canım emin ol kafan rahat oldumu zaten kendiliğinden olur Allah’ın izniyleAşılama olmadım doktor sağolsun bizi maddi açıdan zorladı iki gün sonra pat diye aşılama demişti hazırlıksız olduğumuz için yaptıramadım bıktım tedaviden hastaneden ilaçtan iğneden gitmiycem canıma tak etti artık oluruna bıraktım kismetimiz de varsa elbet bir gün olur ben elimden geleni yaptım en azından
bugun verdim negatif ama cevabin ici tesekkur ederim doktor yanlis yazmis gununu bugun ya da yarin acilden verebilirsin dedi bende bugun verdim 0.44Özel hastaneler cumartesi öğlen 12 12 buçuğa kadar bakıyo doktor var öğlene kadar yani burda öyle en azından
aynen cnm yanlis yazmis ben asilama olduktan sonra bi kagida yazip elime vermisti bende o an hic sormak aklima gelmediÖzel se acıktır devletse cuma günü git doktor kesinlikle takvim e filan yanlış bakmıştır
malesef cnm 0.44 sonuc ama yumurta gelisimi olmus ama tutmamis progestoron trstim 12.52Canımm n’aptın belli oldu mu? İyi düşün iyi olsun
malesef cnm yumurta gelisimi var progesteron testimin sonucu 12.52 ama beta hcg 0.44 malesef yine olmadi bari azcik 5 i gecseydi ya hep mi 0 olurCanım güzel haberleri bekliyoruz
Üzülme canımm demek hayırlısı böyleymiş...malesef cnm 0.44 sonuc ama yumurta gelisimi olmus ama tutmamis progestoron trstim 12.52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?