Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun sağlıkla kavuş canım benimde ilk aşılamam bizdede herhangi bir sıkıntı yok ve dr pregesteron vermedi bence kullanma kendi dr.una gidiyorsan o verirdi
Saol canim darısı size insaAllah adet Ağrim çok fazla korkuyorum bısey olucak die :/

Kızlar ben az önce dayanamayıp ovulasyon testi yaptım ve 2.cizgi silik de degil tam koyu da degil ama bakinca belli oluyor iyice koptum sanirim daha dayanamadim sizce durum nedir deneyen var mı hic:confused:

Bu şekilde gebelik öğrenen çok kişi varmış vücudun bur oyunu mu yoksa içimde bir can var mı

Kızlar ben az önce dayanamayıp ovulasyon testi yaptım ve 2.cizgi silik de degil tam koyu da degil ama bakinca belli oluyor iyice koptum sanirim daha dayanamadim sizce durum nedir deneyen var mı hic:confused:
Ovüye güvenme cnm
Asılamanın kacıncı günündesin
Ben de yarın 12. Gün olacak
Erken gebelik testi yapsam cıkar mı acaba:))

Ovüye güvenme cnm
Asılamanın kacıncı günündesin
Ben de yarın 12. Gün olacak
Erken gebelik testi yapsam cıkar mı acaba:))

9.gundeyim canım aşılama gününüde sayarsak 10.gun oluyor ovü de bile ikinci çizgi görmek heyecan verici Sen benden daha öndesin 12.gunde de çıkanı duymuştum ama senin tercihin bir an önce günler geçsin istiyorum artık

Ben aşılamanın 12. Günü evde test yaptim canim pozitif çıktı çatlatma iğnesinin üzerinden 14. Gün geçmişti onun etkisi değildir die düşündüm kan testi yaptırdım yanı dün :) 37. 12 gibi bir değer çıktı doktora gösterdim daha adetin geçmeden test yaptığın icin değer düşük daha yeni Dedi tutmus gibi görünüyo Dedi yarın yine kan testi yaptiricam insaAllah değer iki katına çıkar bende rahat nefes alırım :) insaAllah sende güzel sonuçlar alırsın canim
0

Senden güzel haberler bekliyoruz bize de ümit ol ve dualarına bizi de ekle olur mu canim

Bu şekilde gebelik öğrenen çok kişi varmış vücudun bur oyunu mu yoksa içimde bir can var mı
Mia iğnenin kaçıncı günü bugün? Ovulasyon testine hiiiic güvenme benim adet öncesi dana gibi kalın koyu bı çizgi çıktı 3 gün ustuste sonra adet oldum :KK20:

0

Senden güzel haberler bekliyoruz bize de ümit ol ve dualarına bizi de ekle olur mu canim
insaAllah canim herzaman die ediyorum nekadar zor olduğunu biliyorum ama şakın umutsuz olmayın hepimizin Bi zamanı var ve o zaman herkez bebeğine kavuşucak yeterki İnanin bende yarın kan testi yaptiricam umarım yukselir bende dua bekliyorum sizden Hoppa

Pko varmi sende doktoruna danış ohss olabilirsin karnım şişiyor diyorsun mutlaka doktora danış
Pko yok tatlım bende ya normalde de karnım var biraz ama bı sert geliyor yarın doktor konturolum var sanadece bende mi oluyor bereket ettim bide igneyi anlatan kadın biraz panik etti beni

Back
X