- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
hiç moralini bozma ben de aynı senin gibiyim 4 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum hiç hamile kalamadımHepinize cok tesekkur ederim gozlerimden damlalar suzulurken bana destek oldunuz basimi omzuna yaslayip aglayabilcegim kimsem yokken siz beni dinlediniz esimin bile haberi yok su halimden bi yanim birak artik olmuyorsa zorlama diyo bi yanim baska sansin mi var devam etmeyip ne yapacaksın diyo kizlar ustune birde biz seneye doguya tayinciyiz bu sene icinde olmazsa doğuda mumkun degil tedavi olacak doktor bulamam elim kolum baglandi caresizlik cok zormus
dostlar düşman oldu yeri geldi herkes akıl verdiklerim dua ettiklerim bebeklerinin haberini alınca herkes doğurunca değişti..
sana abla nasihati hiç bekleme yeniden aşılama yaptır bak benim bir arkadaşım 3. aşılamada buldu bebeklerini ikizleri oldu bir kız bir erkek..
güçlü olacaksın olacağına inanacaksın tedavide düşünmeyeceksin başka şeyler film izle oyun oyna örgü yap olumsuzluklara kulağını tıka bak bir bakmışsın bebeğin gelmiş doğuda da sana yaren olacaktır

pes etme daha durrrr oooo millet tüpleri olmadan kuyruktalar tedavi için ben kendime dedim nasip değilmiş ki işte 4 sene sonra anca aşılama nasip oldu canım ben de beklemedeyim günleri ama olumsuz olunca hemen yeniden 2. aşılamaya koşacağım