Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hepinize cok tesekkur ederim gozlerimden damlalar suzulurken bana destek oldunuz basimi omzuna yaslayip aglayabilcegim kimsem yokken siz beni dinlediniz esimin bile haberi yok su halimden bi yanim birak artik olmuyorsa zorlama diyo bi yanim baska sansin mi var devam etmeyip ne yapacaksın diyo kizlar ustune birde biz seneye doguya tayinciyiz bu sene icinde olmazsa doğuda mumkun degil tedavi olacak doktor bulamam elim kolum baglandi caresizlik cok zormus
hiç moralini bozma ben de aynı senin gibiyim 4 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum hiç hamile kalamadım
dostlar düşman oldu yeri geldi herkes akıl verdiklerim dua ettiklerim bebeklerinin haberini alınca herkes doğurunca değişti..
sana abla nasihati hiç bekleme yeniden aşılama yaptır bak benim bir arkadaşım 3. aşılamada buldu bebeklerini ikizleri oldu bir kız bir erkek..
güçlü olacaksın olacağına inanacaksın tedavide düşünmeyeceksin başka şeyler film izle oyun oyna örgü yap olumsuzluklara kulağını tıka bak bir bakmışsın bebeğin gelmiş doğuda da sana yaren olacaktır ;)
pes etme daha durrrr oooo millet tüpleri olmadan kuyruktalar tedavi için ben kendime dedim nasip değilmiş ki işte 4 sene sonra anca aşılama nasip oldu canım ben de beklemedeyim günleri ama olumsuz olunca hemen yeniden 2. aşılamaya koşacağım

Ben yolun sonundayim artik gozyaslarim akmiyor bile kullanmadigim ilac denemedigim kur tedavi kalmadi olmuyorsa zorlamamak gerek heralde hemen pesine tup bebek için yeniden baslayacak guc goremiyorum kendimde gurbette yasiyorum ailemin hicbiseyden haberi yok hic bu kadar tukendigimi hissetmemiştim bunlari yazarken bile heryerim titriyor hic dusunmezdim bunlari yasayacagimi benden bu kadarmis ins siz mutlu olursunuz emekleriniz bosa çıkmaz
Canım ilk aşilamadi daha benim gibi benimde olmadı insalllah 2. Olur. Benimde aileden kimse bilmiyor. Şimdi yeni ogrendin uzulmen normal atlatacaksin.emin ol sonra tekrar başlicaz.kendine 1.2 gün zaman ver.

Daha önce klomen kullandım sonrasında 2 kez çatlatma iğnesi yapıldı olmadı o doktorum aşılama dedi o zaman yaptırmadım geçen sene yani. Doktoru değiştirdim şimdi tekrar başladım tedaviye aynı ilaçları kullanmak istemedim doktorda cevap vermemiş zaman kaybı olur dedi bu iğneyi verdi şimdi deniyoruz bakalım valla herşeyden medet umuyoruz işte inş faydası olurda 1 ay vuruldugum iğneler le kalmam

Hepinize cok tesekkur ederim gozlerimden damlalar suzulurken bana destek oldunuz basimi omzuna yaslayip aglayabilcegim kimsem yokken siz beni dinlediniz esimin bile haberi yok su halimden bi yanim birak artik olmuyorsa zorlama diyo bi yanim baska sansin mi var devam etmeyip ne yapacaksın diyo kizlar ustune birde biz seneye doguya tayinciyiz bu sene icinde olmazsa doğuda mumkun degil tedavi olacak doktor bulamam elim kolum baglandi caresizlik cok zormus
Ozaman bence pes etmek yok tedavıye devam et canım benım

Zaten bizim sıkıntımız bize yetmiyormuş gibi milletin lafı sözü daha da sinir ediyor insanı sanki ben doğursam kendiler bakacak millete düşmüş benim hamile kalamamamın derdi o kadar sinir bozucu geliyor ki artık hayatıma karışmaları

Ben yolun sonundayim artik gozyaslarim akmiyor bile kullanmadigim ilac denemedigim kur tedavi kalmadi olmuyorsa zorlamamak gerek heralde hemen pesine tup bebek için yeniden baslayacak guc goremiyorum kendimde gurbette yasiyorum ailemin hicbiseyden haberi yok hic bu kadar tukendigimi hissetmemiştim bunlari yazarken bile heryerim titriyor hic dusunmezdim bunlari yasayacagimi benden bu kadarmis ins siz mutlu olursunuz emekleriniz bosa çıkmaz
Canım üzülme Rabbim vereceği zamanı biliyor bende bazen tükenecek gibi oluyorum iş yerinden izin alıp yüz göz olmak ayrı dert ilaçlar hormonlar ayrı dert bu sefer olacak mı ayrı dert düşün düşün bitmiyor kendimizi tüketiyoruz. Bugünümüze şükür sabır inşallah anne olacağımız gün gelecek bizde o duyguyu yaşayacağız Allahın izniyle...

Daha önce klomen kullandım sonrasında 2 kez çatlatma iğnesi yapıldı olmadı o doktorum aşılama dedi o zaman yaptırmadım geçen sene yani. Doktoru değiştirdim şimdi tekrar başladım tedaviye aynı ilaçları kullanmak istemedim doktorda cevap vermemiş zaman kaybı olur dedi bu iğneyi verdi şimdi deniyoruz bakalım valla herşeyden medet umuyoruz işte inş faydası olurda 1 ay vuruldugum iğneler le kalmam
Anladım canım ınsallah guzel olur sonu❤️

Canım seneye daha çok var silkelen bi adet olunca hemen 2. Aşılamaya başla.bak ben baslayamicam rahimde ki polibi aldiracam.1 ay ara bide ocikti başıma. Beterin beteri var. Kendini öyle teselli et. Yanlız degilsin bu konuda Allah biyerden kapı açar merak etme.belki tutsaudi düşecekti. Vardır bir hayır. Çok üzüldüm senin bukadar uzulmene.

İğneyle aşılamayla çoğul gebelik olasılığı daha yüksekmiş zaten birde hepimiz o kadar beklediken sonra ikiz bebek oluyormuş

Geçen ayda aşılama oldum çoğul gebelik olabilir dedi bu gece çatlatma iğnesi vurulup cumada 3. Aşılamamı olucam bunada çoğul gebelik olabilir dedi. Püüüü diyorum o kadar çoksunuz biriniz tutmuyor. Şaka bi yana İnşallah bu sefer tutar yoksa bi kaç ay ara verip tüp bebeğe başlayacağım.

Aşılama fiyatı ne kadar şimdi özel hastaneye mi gidiyorsun ben özel e gidiyorum gerçi devlette yapılıyor mu bilmiyorum testidir iğnesidir şusu busu derken 2-2 bucugu buluyor dediler bana

Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum sadece ilaç parası verdim raporla beraber 300 400 arası birşey ikinci aşılamada 50 mg kullandım ilaç ve çabuk gelişti yumurtalar o yüzden 3. Aşılamada ilaç almadım elimde kalanı kullandım ki hala 300mg açılmamış bir gonal f var yani 3 aşılama toplam 750 - 800 TL gibi birşey oldu

Ben geçen sene 5 ay kadar kullandım klomen ikide çatlatma iğnesi tutmadı inş sen faydasını görürsün. İki iğne yetmedi bu sene 30 iğne oluyorum artık biyerlerim çatlar diye umuyorum

Aşılama fiyatı ne kadar şimdi özel hastaneye mi gidiyorsun ben özel e gidiyorum gerçi devlette yapılıyor mu bilmiyorum testidir iğnesidir şusu busu derken 2-2 bucugu buluyor dediler bana
rapor çıkartırsan 1 e yaptırabilirsin. ben esk acıbademe yaptırdım bin tl yaklasık

Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum sadece ilaç parası verdim raporla beraber 300 400 arası birşey ikinci aşılamada 50 mg kullandım ilaç ve çabuk gelişti yumurtalar o yüzden 3. Aşılamada ilaç almadım elimde kalanı kullandım ki hala 300mg açılmamış bir gonal f var yani 3 aşılama toplam 750 - 800 TL gibi birşey oldu
Tutsunda vala fıyatların bıle bı onemı olmuyor canım

Ben geçen sene 5 ay kadar kullandım klomen ikide çatlatma iğnesi tutmadı inş sen faydasını görürsün. İki iğne yetmedi bu sene 30 iğne oluyorum artık biyerlerim çatlar diye umuyorum
Bana bugun klomen yazdı yarın baslıycam salı gunu yumurta buyumusöu dıye gıdıcem asılama olcam sonrada canım

Öyleyse iyi yine normal hastanede yapılıyor olmasına sevindim ben daha fazla tutuyor diye duydum hep yada bizim burdaki hastane kazıkçı cumartesi gidicem tam öğrenicem doktordan fiyatı

Back
X