Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben geçen sene 5 ay kadar kullandım klomen ikide çatlatma iğnesi tutmadı inş sen faydasını görürsün. İki iğne yetmedi bu sene 30 iğne oluyorum artık biyerlerim çatlar diye umuyorum
Ben ilk özele gittim direk klomene başladı 1 ay kullandım sonra internette araştırmalara başladım kendi kendime dedim yani rahim filmi çekilmeden etmeden boşuna ilaç almıyım derken burayı hastaneyi bi tanıdığım söyledi rahim filmiyle başladım ocaktan beri hastanelere gitgeldeyim 2 rahim filmi sonuç 1 tüp tıkalı bir histeroskopi rahim ağzı darlığından kaynaklı ve 2 aşılama şimdi 3cüdeyiz öyle işte...

Ben ilk özele gittim direk klomene başladı 1 ay kullandım sonra internette araştırmalara başladım kendi kendime dedim yani rahim filmi çekilmeden etmeden boşuna ilaç almıyım derken burayı hastaneyi bi tanıdığım söyledi rahim filmiyle başladım ocaktan beri hastanelere gitgeldeyim
Yani rahim flimi çok önemli kanallar tıkalıysa zaten ne ilaç ne iğne fayda etmiyo flim de verilen ilaçla kanallar açılıyor bende yaptırmıştım geçen sene temiz çıkmıştı durmak yok yola devam

Niye cnm ameliyat dediki??
Dış gebelik gecirmistim daha once. Uzun zamandır hamile kalamiyorum. Tekrarlama olasiligi cok yüksek dış gebeligin o yuzden sol tüpüm alinacak. Bu, bebek icin 3.ameliyatim olacak. Iki kez de kurtaj olmustum bunlar haricinde

merhaba kızlar, noluyo burda yaa hayal kırıklıkları umutsuzluklar almış başını yürümüş. A arya1234 ne bu umutsuzluk. aylarca diyorsun. millet yıllarca uğraşıyor. kuzenimin 13 yıl sonra oldu. arkadaşım 4 yıl tedavi gördü 3 üzleri doğdu daha yeni... 2 kız bir erkek :) arkadaşımın arkadaşı 10 yıl uğraşmış 3 üz erkek... bi de doktor bunlar çok birini alalım demiş. olur mu demiş bu kadar uğraştım... Allah nasip ettiyse elbet bir gün olacak. her şeyden önce dua etmek, istemek gerekiyor. benim de 2. aşılamam ve kardeşimden başka kimsenin haberi yok. ayın 9 unda oldum. bugün 17. gün. kan testi yaptırmadım daha. dün adet günümdü gelmedi, bugün de yok. sabah da idrar testi yaptım, çıkmadı. çalışıyorum da test yaptırmaya gidemedim. benim yaşım 37 yaşım da geçiyor. bu aşılamam tutmazsa tüp bebeğe gitcem. ben de ikiz üçüz falan istiyorum. :) kız oğlan aynı anda olsun. ve olacak inşallah....

merhaba kızlar, noluyo burda yaa hayal kırıklıkları umutsuzluklar almış başını yürümüş. A arya1234 ne bu umutsuzluk. aylarca diyorsun. millet yıllarca uğraşıyor. kuzenimin 13 yıl sonra oldu. arkadaşım 4 yıl tedavi gördü 3 üzleri doğdu daha yeni... 2 kız bir erkek :) arkadaşımın arkadaşı 10 yıl uğraşmış 3 üz erkek... bi de doktor bunlar çok birini alalım demiş. olur mu demiş bu kadar uğraştım... Allah nasip ettiyse elbet bir gün olacak. her şeyden önce dua etmek, istemek gerekiyor. benim de 2. aşılamam ve kardeşimden başka kimsenin haberi yok. ayın 9 unda oldum. bugün 17. gün. kan testi yaptırmadım daha. dün adet günümdü gelmedi, bugün de yok. sabah da idrar testi yaptım, çıkmadı. çalışıyorum da test yaptırmaya gidemedim. benim yaşım 37 yaşım da geçiyor. bu aşılamam tutmazsa tüp bebeğe gitcem. ben de ikiz üçüz falan istiyorum. :) kız oğlan aynı anda olsun. ve olacak inşallah....
Aylarca dan kastim 2 sene :/

Bende inanıyorum olucak inş. 30 umdan önce dogurmak istiyorum kısmet olursa inş inancımı hiç yitirmedim hayal kırıklıklarına rağmen

Vala kafam corba oldu benım kızlar sımdı bana asılama olcakmı olmıycakmı salıya kadar bekle :kızgın:

Aylarca dan kastim 2 sene :/
2 sene olsun.... az değil tamam, ama çok da değil. haklısın... çevremde tedavi gören insan çok var, inşallah bende olmaz derken şimdi ben de aynı duruma düştüm. bi yandan da patır patır doğuranlar var, hatta istemeden olduğu için aldıranlar çok kızıyorum onlara... geç evlendim, yaşım da geçiyor. hatta dr bana ilaç tedavisi bile uygulamadı yaşım geçtiği için hemen aşılama dedi...tutmadı. ama vazgeçmicem.. olmadı mı.... evlatlık alcam. muhakkak bir çözümü var. üzülme.... kuvvetli olman lazım.

Back
X