2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Anlatılmaz bişemiş meger o pıpıtt kalp atısıı Rabbim bize bitane nasip etmiş kalbinide dinledik cok şükür :) Rabbim herkese yasatsın bu duyguyu
KESİNLİKLE ÖYLE OĞLUMUN KALP ATIŞLARINI DUYDUĞUMDA ÇOK ETKİLENMİŞTİM
SANA TAVSİYEM BİR GÜNLÜK TUT ARKADAŞIM DR KONTROLLERİNİ VE HAMİLELİĞİNİN ÖNEMLİ ANLARINI YAZ SEN VE EŞİN
BİZ DOĞUMA KADAR EŞİMLE YAZDIK HER DR KONTROLÜ ÖNCESİ VE SONRASI KARŞISINADA DR VERDİĞİ ULTRASON GÖRÜNTÜSÜNÜ YAPIŞTIRDIK EN SON DOĞUMU YAZARIZ DEDİK AMA İLK DİŞİNİN GELİŞİ İLK YÜRÜMESİ VE İLK DOĞUM GÜNÜNÜ YAZIP BIRAKTIK İLERDE BÜYÜDÜĞÜNDE ONA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLARAK VERECEĞİZ

SANA TAVSİYEM BİR GÜNLÜK TUT ARKADAŞIM DR KONTROLLERİNİ VE HAMİLELİĞİNİN ÖNEMLİ ANLARINI YAZ SEN VE EŞİN
BİZ DOĞUMA KADAR EŞİMLE YAZDIK HER DR KONTROLÜ ÖNCESİ VE SONRASI KARŞISINADA DR VERDİĞİ ULTRASON GÖRÜNTÜSÜNÜ YAPIŞTIRDIK EN SON DOĞUMU YAZARIZ DEDİK AMA İLK DİŞİNİN GELİŞİ İLK YÜRÜMESİ VE İLK DOĞUM GÜNÜNÜ YAZIP BIRAKTIK İLERDE BÜYÜDÜĞÜNDE ONA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLARAK VERECEĞİZ
Bizde günlük aldık bugün :)) yazmaya baslıcaz ilk fotosu geldi elimize :)) cok güzel bi duyguymus o an ikimizde sastık kaldık benim içime atan bi kalp var bin şükür Rabbim e :)

Bizde günlük aldık bugün :)) yazmaya baslıcaz ilk fotosu geldi elimize :)) cok güzel bi duyguymus o an ikimizde sastık kaldık benim içime atan bi kalp var bin şükür Rabbim e :)

hamiş kızlar nasılsınız kalp atışlarını duydunuz mu

Canım iyi akşamlar :) biz 11 haftalık olduk kontrollerimize gidiyoruz elhamdülillah iyiyiz 5 haftalıkken ilk kontrolde duymustuk biz. Carsamba gidicez görüş gününe :)) sen nasılsın canım?
Maşallah maşallah size canım
Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
Ben iyiyim şükür şubata kaldı transfer benim

Allah razı olsun canım..bu aylarda olması gerekiyordu sanırım senin neden ertelendi
canım ocakta olacaktı ama kasım ayındaki kontrol histereskopisinde dr şubata erteledi rahim iyice kendini toplasın dedi

Merhaba canim tup bebek yaptirdinmi ? Yaptirdiysan erdem hastanesinde ücreti nekadar ve rapor geciyormu ve tuttumu:)
2 defa yaptırdım ilki 2016 aralık arayında 4.000 + ilaçlar olumlu oldu fakat farklı bir sebeple 6.ayda bebeğimi kaybettim.
2.ci ekim ayında yaptırdım olmadı :( oda 4.500 + ilaçtı.
Yasemin hnm çok iyi bir doktor ilgili güler yüzlü fakat çok yoğun , hastane 2.tüp bebek tedavimde beni çıldırttı , ilk olarak 4.500 diye anlaştık sonra 5.000 istediler transferde muhasebeci kız tam bir suratsız ve dert anlatmak çok zor . Gideceksen ilk baştan yazılı fiyatı al. İlk önce gebelik testleri fiyata dahil dediler ondan sonra her test için gittiğimde , ücret talep ettiler ben paket fiyatı dedim teyit aldılar , zaten stresliydim , birde dert anlatmak yorucu oldu bnm için.
Rapor konusunu bilmiyorum ama sgk anlaşması olan hastane.
Şimdi 3.tedavimde Memorial Cem Demirel'e gideceğim. Görüşmeye gittim , fiyat olarak daha pahalı ama artık parayı düşünmüyorum.
Doktor değiştirmemin sebebi kesinlikle hastane , yasemin hnm dediğim gibi çok iyi bir doktor ama bir daha erdeme gitmeyi düşünmüyorum.

2 defa yaptırdım ilki 2016 aralık arayında 4.000 + ilaçlar olumlu oldu fakat farklı bir sebeple 6.ayda bebeğimi kaybettim.
2.ci ekim ayında yaptırdım olmadı :KK43: oda 4.500 + ilaçtı.
Yasemin hnm çok iyi bir doktor ilgili güler yüzlü fakat çok yoğun , hastane 2.tüp bebek tedavimde beni çıldırttı , ilk olarak 4.500 diye anlaştık sonra 5.000 istediler transferde muhasebeci kız tam bir suratsız ve dert anlatmak çok zor . Gideceksen ilk baştan yazılı fiyatı al. İlk önce gebelik testleri fiyata dahil dediler ondan sonra her test için gittiğimde , ücret talep ettiler ben paket fiyatı dedim teyit aldılar , zaten stresliydim , birde dert anlatmak yorucu oldu bnm için.
Şimdi 3.tedavimde Memorial Cem Demirel'e gideceğim. Görüşmeye gittim , fiyat olarak daha pahalı ama artık parayı düşünmüyorum.
Doktor değiştirmemin sebebi kesinlikle hastane , yasemin hnm dediğim gibi çok iyi bir doktor ama bir daha erdeme gitmeyi düşünmüyorum.
Cok tsk ederim canim aradim bugün raporlu 3bin dediler +ilac (500tutarmis) simdi snde üstüne ek yapiyorlar dedin ya kararsiz kaldim

2.ci ekim ayında yaptırdım olmadı :KK43: oda 4.500 + ilaçtı.
Ayrica gecmis olsun canim allah birdaha ayni acilari yasatmasin insallah birdahakinde kucagina almani naasip etsin rabbim

Cok tsk ederim canim aradim bugün raporlu 3bin dediler +ilac (500tutarmis) simdi snde üstüne ek yapiyorlar dedin ya kararsiz kaldim
teşekkür ederim inşlhh allh hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin..

sonradan ekleme konusunu en baştan yazılı belge alırsan sorun olmaz.... Üsküdarda Bahçeçi var orası ile görüştün mü ordada rapor geçiyor diye biliyorum.. İlaç kullanıma göre değişiyor bende pcos var fazla dirençli yüksek doz ilaçlar kullanıyorum raporsuz gerçi 2.000 civarı tutuyor ilaçlar bnm

Back
X