2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

wagen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
1.994
2.643
133
37
Arkadaşlar merhaba ilk topiğim ben 1.5 yıllık evliyim bebek istiyoz benim gibi bebiş istiyenler gelin beraber bir birimize dua edelim yasin okuyalım hedefim 500 ama artık kaç kişi toplanırsak muminin birbirine duası makbuldür limdi yarınakadar hatta gerekirse pazarda bekler pazartesi başlarız inşallah şöyle 1kişi 1 kişi için sadece 1 yasin okuyucak inşallah çok kişi oluruz ve memencecik başkarız ve okuduklarımız sırasıyla hamiş kalır hadi BİSMİLLAHİ RAHMANİ RAHİM DİYİP topi açıyom inşallah çok kişi oluruz

kızlar illede hamiş kalmak istiyenler olucak diye bişiy yok bize yardım etmek istiyen hamişler kolay doğum yapmak istiyenler yada herangi bi haceti için okutup ve okumak istiyenler sizlerde katıla bilirsiniz bize yasin Kuranın kalbidir arkadaşlar herderde devadır şifadır

Hadi bakalim.hayirli ugurlu olsun insallaaahhh sen yaz simdiden 3 umuzun ismini etiket yap yukariya oylelikle listemiz karismaZ

Topiğin hayrlı olsun canım ben de 7 aylık evliyim 2 kimyasalım var dr korunmamı söyledi test sonuçlarım gelene kadar yaklaşık 2-3 ay belki daha fazla ama dualarınıza katılırım Rabbim nasip eder kim bilir tedavisiz bebişim olur benim de

insallaaah canim.insallaaah rabbim bekletmesin hic birimizi cogaliriz insallah

ya başka kimse yokmu
inşallah bu topiye gelen hamiş kalıp devamında kolaydoğum için okuruz hoşgeldin topiğime fıstık

bende şükür bir düşüğün ardından hamile kaldım yeni 1 haftalık olacak telefonuma bir program yükledim adet günlerini ve yumurtlama günlerini takip edebilmek için çok yararlı bir program tavsiye ederim öyle bir program kullanmanızı.. bilsem bende okurdum ama allahım kabul etsin inşallah

ya başka kimse yokmu

inşallah bu topiye gelen hamiş kalıp devamında kolaydoğum için okuruz hoşgeldin topiğime fıstık
Amin canım inşallah Rabbim tez vakitte hepimize anneliği yaşatsın hoş bulduk kuzum ama ricam herkes ismini yazsın isme okuyalım Rabbim kimler olduğumuzu biliyor ama ben huzursuz oluyorum nick ismini söylerken sanki yabancılık çekiyorum ben narin kızı elif

adi nedir programin . Allah razi olsun.sizde duanizi eksik etmeyin bizlerin uzerinden rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Ben de yaz tam 2 yıl oldu inşallah bende hamile kalırım

Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin canım sağlıkla hayrla kucağına alırsın inşallah

4 olduk canim yukarda konu actin ya onun altinda duzenleye bas listeyi onun altina yap daha guzel olur wagen

Pazartesiye kadar kac olursak bekleyelim pazartesi 1 haftalik sureyle okumaya baslayalim bence sizce nasil olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…