aynen de bencee bide gerçek isim yaza lım dua ederken daha makbul çümkü nefiyip bagaşlıycaz yasini şöyle ben Türkan kızı şeyma herkes böyle yassın sende toparla sırayla sonra sun buraya listeni ve açalım daha net olur senceKatılacaklar ben yazsin tek ben toplarım :)
Bncede benim ismimaynen de bencee bide gerçek isim yaza lım dua ederken daha makbul çümkü nefiyip bagaşlıycaz yasini şöyle ben Türkan kızı şeyma herkes böyle yassın sende toparla sırayla sonra sun buraya listeni ve açalım daha net olur sence
Canım sen en başdaki gönderiyi düzenle yazan kısımdan yeniden oluşturup isimleri alt alta yazmalısın, okudukça güncellenecek yeniden düzenlenecek, konu sahibi sensinya bişiydiycem bu listeyi hazırlamak istiyen varmı aranızda isimleri bir araya toplasın
aynende canım yaa ben yeniyim ondan bi becersem taktak yazcamCanım sen en başdaki gönderiyi düzenle yazan kısımdan yeniden oluşturup isimleri alt alta yazmalısın, okudukça güncellenecek yeniden düzenlenecek, konu sahibi sensin
Canım ben şuan adetliyim bitince gelirim Allah izin verirse şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine anne olmak isteyen her kadının kucağını doldursun Rabbimmm
Çok kolay canım yaparsın beğen, alıntı, düzenle yazıyor ya oradan girip sadece isimleri ekleyeceksinaynende canım yaa ben yeniyim ondan bi becersem taktak yazcam
Amin canım inşallah Rabbim tez vakitte ihsan etsinCanım ben şuan adetliyim bitince gelirim Allah izin verirse şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine anne olmak isteyen her kadının kucağını doldursun Rabbimmm
adetli olman sorun değil adetlilerde tesbih dagı tıcazCanım ben şuan adetliyim bitince gelirim Allah izin verirse şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine anne olmak isteyen her kadının kucağını doldursun Rabbimmm
Tamam katılırım Hasan kızı Seheradetli olman sorun değil adetlilerde tesbih dagı tıcaz
Ömer kızı Elif inşallah Rabbim tez vakitte hayrlısı ile anneliği cümlemize nasip ederozaman şöyle yapıyom kızlar katılacaklar ismini yazmak istiyenler herkes yazsın pazar gününe kadar ben pazartesi sayfayı en baştan okur herkesin ismini not alır burayada yazarım ve başlarım katılacaklar pazar saat 22 .00 kadar katıla bilirler ondan sonra liste karışır çok kişi degilde belki bi kaç kişi ekliye bilirim
Amin hem bu mubarek aylarda okuycaz inşallah tezve hayırlı bi şekilde hepimiz hamiş kalırızÖmer kızı Elif inşallah Rabbim tez vakitte hayrlısı ile anneliği cümlemize nasip eder
dualara baslayalim canim ben kirmizilari gordum ama haftaya baslarim benBejan19 sher33 @dilekylmz22 @Tambikedi @UKALA-07 @busraangell Esr02 dualarımıza amin olur musunuz canlar
Aminn canim olurum tabii kii. Hergun kimin sirasiysa o kisiyi etiketleyin ki bilsinler suan karisik gorunuyorrBejan19 sher33 @dilekylmz22 @Tambikedi @UKALA-07 @busraangell Esr02 dualarımıza amin olur musunuz canlar
Pazar günü başlanacak canım adet olanlar ise Ya Varis Ya Halik Ya Evvelü ismi şerifleri tesbih çekecektab
dualara baslayalim canim ben kirmizilari gordum ama haftaya baslarim ben
Canım pazar akşamına kadar isim yazdıranlar yazdıracak sonra isimleri liste haline getireceğiz bir de kendi öz isimlerimiz ile okuyacağızAminn canim olurum tabii kii. Hergun kimin sirasiysa o kisiyi etiketleyin ki bilsinler suan karisik gorunuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?