Peki kuzucum :)Kuzum benim 5 yasinden 2 tanesini nergismor a yaz 3 de bana sana sahmet
Allah razı olsun kuzucum ecmain olsun inşallah diline yüreğine sağlıkMutlu1anne
@Hulya_38
@umutlugelin
Y yagmur_20
Canlar tesbihlerinizi çektim. Rabbim kabul etsin inşallah tez zamanda eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Kucağınız boş kalmasın
Canimmm Rabbim kabul etsin inşallahAllah razı olsun kuzucum ecmain olsun inşallah diline yüreğine sağlık
Yolunuz açık olsun kuzum güle güle güt güle oynaya gel olurmu kv deyle aran iyi anlaşılan iyimiş git gez bende 5 6 gün sonra biyerlere kaçmayı düşünüyom bu arada çok kalcanmıCanlar ben yarın gezmeye kafa dağıtmaya Çanakkale ye gidiyorum :)) kaynanam beni özlemiş :)) hasret giderelim :)) fırsat bulup da göremezsem listeyi uygun olan gunceller,yarını hallederim. kafa karışıklığı olmamış olur :)
Kuzum ben yalnız gidiyorum eşimin izni yok, çok ısrar ettiler kıramadım. Aramız çok iyi allaha şükür bir sıkıntımız yok ama sinirimi bozacak boş boğaz insanlar yine olacaktır. Artık kulağımı mı kaparım, kriz mi geçiririm bilmiyorum :)) haftaya dönerim kısmetse. Valla git kuzum sende bende sırf değişiklik olsun diye gidiyorum zaten :))Yolunuz açık olsun kuzum güle güle güt güle oynaya gel olurmu kv deyle aran iyi anlaşılan iyimiş git gez bende 5 6 gün sonra biyerlere kaçmayı düşünüyom bu arada çok kalcanmı
Amiiiin inşAllah o hünleri görürüz
Ooo gelin gezmeye mi gidiyon bizim şopar kocaların memleketineKuzum ben yalnız gidiyorum eşimin izni yok, çok ısrar ettiler kıramadım. Aramız çok iyi allaha şükür bir sıkıntımız yok ama sinirimi bozacak boş boğaz insanlar yine olacaktır. Artık kulağımı mı kaparım, kriz mi geçiririm bilmiyorum :)) haftaya dönerim kısmetse. Valla git kuzum sende bende sırf değişiklik olsun diye gidiyorum zaten :))
İnş kuzum Rabbim büyüktür, azıcık gönlünü hoş edesim var Napayim :) Rabbim sonunu hayırlı eylesin senin için inşAmiiiin inşAllah o hünleri görürüz
Ben kendimi pek alıştırmak istemiyorum umudum var ama bakalım kısmet
Allah razı olsun gönlü güzel arkadaşım Allah gönlün ve onun güzelliği gibi bir müjde versin sana tez vakitteİnş kuzum Rabbim büyüktür, azıcık gönlünü hoş edesim var Napayim :) Rabbim sonunu hayırlı eylesin senin için inş
He valla gidiyom gızzz :)) dibine vurucam Çanakkalenin :)) aman yok be ne yapicam uğraşamam, zati bizimkiler yaptırmaz şekerim :)) zamanında namım yürüdü hala etkisinden kurtulamadilar, bu onları bir süre daha idare ederOoo gelin gezmeye mi gidiyon bizim şopar kocaların memleketine
Bol bol dinlen kız gitmişken menemen, salça yap yeri varsa kaynananın iyi stres atarsın hem de namın yürür
Minnoş yaa çok tatlısın, Rabbim en kısa zamanda sevindirsin inş, hatta sevinç göz yaşları dök, mutluluktan oynaAllah razı olsun gönlü güzel arkadaşım Allah gönlün ve onun güzelliği gibi bir müjde versin sana tez vakitte
Gönüller bir olsun beybim arada ses veriyon ya o da olur :) sen bankacı mısın kız :)) bu aralar bankacılara çok gıcığım heee :))Pdr_ci için tesbihimi çektim rabbim kabul etsin inşallah kuzucum wagen ASSOSyal yassimin kuzucuklarım bu aralar çok yazamıyorum bizim banka işleri aşırı yoğun geç geliyorum sonra ev işi tesbihler derken bildirim yapıp çıkıyorum yazdıklarınızı okuyorum ama yoğunluktan cevap atamıyorum şu işlerimi bi düzene koyayım inşallah bol bol aranıza katılıcam bende sizleri çok seviyorum takipteyim :)))
Allah kolaylık versin canım özletme kendiniPdr_ci için tesbihimi çektim rabbim kabul etsin inşallah kuzucum wagen ASSOSyal yassimin kuzucuklarım bu aralar çok yazamıyorum bizim banka işleri aşırı yoğun geç geliyorum sonra ev işi tesbihler derken bildirim yapıp çıkıyorum yazdıklarınızı okuyorum ama yoğunluktan cevap atamıyorum şu işlerimi bi düzene koyayım inşallah bol bol aranıza katılıcam bende sizleri çok seviyorum takipteyim :)))
Uuu beybiHe valla gidiyom gızzz :)) dibine vurucam Çanakkalenin :)) aman yok be ne yapicam uğraşamam, zati bizimkiler yaptırmaz şekerim :)) zamanında namım yürüdü hala etkisinden kurtulamadilar, bu onları bir süre daha idare eder
Amiin canım benim cümlemiz inşaAllahMinnoş yaa çok tatlısın, Rabbim en kısa zamanda sevindirsin inş, hatta sevinç göz yaşları dök, mutluluktan oyna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?