Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2017
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Merhaba, benim son adet tarihim 20 ağustos. 4 ay önce kimyasal gebelik oldu. Şimdi heyecanla bekliyorum. Umarım bu ay olmuştur. Beklenen adet tarihim 17 eylül. Bakalım:)
İki gün önce ve bugün gebelik testi yaptım. Önce daha silik, sonra daha koyu olarak ikinci çizgi çıktı. Çok mutluyum. Umarım kimyasal değildir. Pazartesi kan testi yaptıracağım.
İki gün önce ve bugün gebelik testi yaptım. Önce daha silik, sonra daha koyu olarak ikinci çizgi çıktı. Çok mutluyum. Umarım kimyasal değildir. Pazartesi kan testi yaptıracağım.
Bende haziran annesi olmak istiyoruuum kızım 6 aylık ama yine bebek düşünüyoruz beraber büyüsünler yaşları yakın olsun ki oyun arkadaşı olabilsinler diye :) 2. De kız olursa çok tatlı olacak tabi ama hayırlısı bakalım :)
Merhaba kizlar. Normalde 28 gunde 1 regl olurum. Regl tarihim gelmeden 5 gun once kan testi yaptirdim negatifti. Su an 35. Gundeyim ve hala regl olmadim. Hic boyle bisey basima gelmemisti. Idrar da negatif cikiyor hala. Iyi enerjilerinizi yollayin bana cok istiyorum bu gruba katilmayi.
Bugün dayanamayıp acile gittim. Beta hcg değerim 12.401 geldi. Bana çok yüksek geldi bu değer korktum açıkçası. Hemen bir doktora göründüm. Usg yaptı kese var, bebek yok. Haftaya tekrar gel dedi. Sata göre 4+4; usg ye göre 5+2 oluyor. Erken ovule olmuşsundur dedi. Şimdi heyecanla bekliyorum.
Bugün dayanamayıp acile gittim. Beta hcg değerim 12.401 geldi. Bana çok yüksek geldi bu değer korktum açıkçası. Hemen bir doktora göründüm. Usg yaptı kese var, bebek yok. Haftaya tekrar gel dedi. Sata göre 4+4; usg ye göre 5+2 oluyor. Erken ovule olmuşsundur dedi. Şimdi heyecanla bekliyorum.
CANIMM ozledmmm senii ama.bata daha var 30 eylül ...yine aynı yerde takiliyoruzda .ama burda olmayı çoook istiyorum nasip olursa..sen ne yaptın kuzucuk nasıl.
Merhaba ben bugun aldım sonucumu.. Tup bebek annesi olucam olursa inşşş..
Transferım 9 gun önce oldu. 8. Gün degerım 102.64.. Sizce nasıl??
Adet tarıhıme 4 gun var ınş bır sorun olmazsa hazıranda anne olucam
CANIMM ozledmmm senii ama.bata daha var 30 eylül ...yine aynı yerde takiliyoruzda .ama burda olmayı çoook istiyorum nasip olursa..sen ne yaptın kuzucuk nasıl.