2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dedigim alt acmamiz buna benziyor
Bunu koydum ben en altina o besik gibi hastane odasina verdikleri seyin icin
IMG_0152.webp

Aynen canim artik.kendime.gore yontemler.gelistircem.insallah karisanim cok olmaz da:KK17::p
Ayy karisan olmaz mi cnm
Ama tinlama:) cok bilirsen kimse agzini acamiyor
Ben cok bilmisim cunku sagdan soldan duyacagima okudum arastirdim hep
Biri bisey dediginde ne kadar yanlis oldugunu yapistirdimda sesleri cikmiyordu:)
Cogu kisi cok bilgisizce hareket ediyor
Bak bir annenin bu forumda olmasi bile ne kadar ozenli oldugunu gosterir
:)
Gerekrise sen ukalalik yapcan hhiiih :))

Merhaba bende yatanlardanım yakşalık üç haftadır yatıyorum bende.henüz bende hiçbirşey almadım evet erken olduğunu düşünüyorum bwndw allah nasip ederse 30.haftalara gelirsem ozaman alıcam inşallah malesef yatma süreci olduğu için hevesim biraz kursağımda kaldı yapacak bişey yok sizde 30lu haftalarda başlarsınız almaya inşallah
Haklısın bir 7 ay olmadan almamak lazım. Ama insan dayanamıyor. Bu arada çok da geç kalma çünkü görümcem 34. Haftada erken dogum yaptı. Her an herşey olabilir

Cnm hastane cikisi tek basina yeterli olmuyor, hele ki ikizlere :) zibin takimi falan citcitli body bol koymak lazim
Min on adet yenidogan bez
Kaynatilip steril edilmis biberon, emzik
Penye battaniye
Yeni dogan islak mendil
Humana stil tea
Garmastan pomad gogus ucu kremi
İc camasiri
Pijama
Gecelik
Sabahlik
Hastane terligi ( ben suslu terlikleri hijyenik bulmuyorum, yuksek hemsirelerin giydigi terliklerden aldim kendime)
Dogum yapinca insan usuyor, sal tarzi bisiler olabilir
Patik ya da havlu corap
Bebek icin agiz mendilleri kumastan
Ben pofuduk alt acmalardan almistim, bebegi biseye koyuyor ya, adini bilmiyrm, onun icine yerlestirmistim, onun uzerine bebegimi koyduk
Bana o seylerde hijyenik gelmiyor
Tek kullanimlik alt acmalar super oluyor bir paket lazim
Gogus pedi lazim
Kendimiz icin islam mendil, tarak, makyaj malzemesi
:) giderek sacmaliyrm galiba bunlarin aciliyeti yok:)
Aklima gelenler bunlar
Birde biz hurc yaptik, en ustte bez olacak sekilde sirali koyduk, hemsireye duzenli bir bicimde hurc ile verdik, bazisi nisan bohcasi gibi susluyor:)
Bana hurc mantikli gelmisti:)
Şok oldum amma çok şey varmış :eek:

Cnm hastane cikisi tek basina yeterli olmuyor, hele ki ikizlere :) zibin takimi falan citcitli body bol koymak lazim
Min on adet yenidogan bez
Kaynatilip steril edilmis biberon, emzik
Penye battaniye
Yeni dogan islak mendil
Humana stil tea
Garmastan pomad gogus ucu kremi
İc camasiri
Pijama
Gecelik
Sabahlik
Hastane terligi ( ben suslu terlikleri hijyenik bulmuyorum, yuksek hemsirelerin giydigi terliklerden aldim kendime)
Dogum yapinca insan usuyor, sal tarzi bisiler olabilir
Patik ya da havlu corap
Bebek icin agiz mendilleri kumastan
Ben pofuduk alt acmalardan almistim, bebegi biseye koyuyor ya, adini bilmiyrm, onun icine yerlestirmistim, onun uzerine bebegimi koyduk
Bana o seylerde hijyenik gelmiyor
Tek kullanimlik alt acmalar super oluyor bir paket lazim
Gogus pedi lazim
Kendimiz icin islam mendil, tarak, makyaj malzemesi
:) giderek sacmaliyrm galiba bunlarin aciliyeti yok:)
Aklima gelenler bunlar
Birde biz hurc yaptik, en ustte bez olacak sekilde sirali koyduk, hemsireye duzenli bir bicimde hurc ile verdik, bazisi nisan bohcasi gibi susluyor:)
Bana hurc mantikli gelmisti:)
Eklwdim listeme bunlari da sagol canim;)yarin itibari ile baslicam hazirlamaya.seffaf posetlere koymayi.dusunyorum.bebeklerin de isimlerini yazcam üzerlerine.ufak bi bavul hazirlicam sanirim.biz ancak sigariz:P

Ayy karisan olmaz mi cnm
Ama tinlama:) cok bilirsen kimse agzini acamiyor
Ben cok bilmisim cunku sagdan soldan duyacagima okudum arastirdim hep
Biri bisey dediginde ne kadar yanlis oldugunu yapistirdimda sesleri cikmiyordu:)
Cogu kisi cok bilgisizce hareket ediyor
Bak bir annenin bu forumda olmasi bile ne kadar ozenli oldugunu gosterir
:)
Gerekrise sen ukalalik yapcan hhiiih :))
Doğru diyosun cnm.biz burda daha cok sey.ogreniyoruz tecrubeli annelerden.. Ananeler babaneler cok bilmislik yapiyor da yanlislari da cok.ablamin kaynana si ilk süt unu ablamin sagdirip attirmis:KK57:ablam hala sinirlenerek soyler en faydali.olan sutumu bebegim alamadan attilar diye:kızgın:

İyi akşanlar sormak istediğim birşeyler var. Annem dedi ki bebeğin kıyafetlerini arap sabunu ile yıkarız. Bana mantıklı geldi ama sürekli bununla nasıl uğraşılır ben de uniden deterjan ve yumuşatıcı aldım. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ya da hangi markayı kullanmayı. Bilginiz var mı?

İyi akşanlar sormak istediğim birşeyler var. Annem dedi ki bebeğin kıyafetlerini arap sabunu ile yıkarız. Bana mantıklı geldi ama sürekli bununla nasıl uğraşılır ben de uniden deterjan ve yumuşatıcı aldım. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ya da hangi markayı kullanmayı. Bilginiz var mı?

Ben ilk çocuğumda hep hacisakir granül kullandım. Şimdi de roxy aldım kızımdan kalan battaniyeleri yatak takımlarını falan yikadim makinede. Arap sabunuyla elinle yıkamakla uğraşılmaz. Hele ki ilk zamanlar çok çıkabilir çamaşırları.

Be
Canım bende çok yaptırmayı düşünmüyordum ama arkadaşim ile birlikte gittik doktora onun bebeği benimkinden sata göre 2 gün önde, ama benimki hem hafta olarak hem de kilo olarak ilerde çıktı, seninki biraz arkadaşına göre kilolu deyince acaba şeker falan var mı diye yaptırmak istedim...
Belki geç döllenme dir arkadaşınınki. Bilemiyoruz tabi:) sen içgüdüne göre davran canım . İçinden yapmak geliyorsa yaptır. Sonuçta benim yaptırmama kararım da içgüdüsel :)

Ben ilk çocuğumda hep hacisakir granül kullandım. Şimdi de roxy aldım kızımdan kalan battaniyeleri yatak takımlarını falan yikadim makinede. Arap sabunuyla elinle yıkamakla uğraşılmaz. Hele ki ilk zamanlar çok çıkabilir çamaşırları.
Tesekkur ederim. Hacışakir aklımda bulunsun.

Haklısın bir 7 ay olmadan almamak lazım. Ama insan dayanamıyor. Bu arada çok da geç kalma çünkü görümcem 34. Haftada erken dogum yaptı. Her an herşey olabilir
Hayırlısıyla 30.haftaya geleyim alıcam inşallah benimde erken doğum riskim var zaten

Kızlar alakasız bişey sorucam aklıma takıldı belki daha önceden bahsetmişsinizdir . İkiz gebelik Yaşayanlar acaba ailenizde ikiz var mı.gece gece aklıma takıldı:)

ben de hacı şakir granül matik , uni baby deterjan, yumuşatıcı ve baby me leke çıkartıcı aldım canım

Teşekkürler onerilerin icin cnm
Dedigin gibi yapiyrm ama lazimliga alistirmaya xalisyrm
Egitime baslamadan once neler yapmam gerektigini arastirdim
Okudum
Ancak başarısız olacagim kaygisi oluyor
Uygulamak cidden Zor
Hamile halimle egilip lazimliga oturtup kitap okumak, onu beklemek cok yoruyor
Sonuc alamiyrm kalkiyor iki dk sonra birakiyor falan
Surekli camasir yika, egil ust degis
Hamile olmasam sorun olmazda
Cok agrim oluyor sonra
Oglum 27 aylik bu arada
Kıyamam canım benim eminim zor oluyordur başarıcaksınız inanıyorum... Hele kış günü çamaşır işine zor ama bebiş gelmeden enazından bu aradan çıkar

Back
X