• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
D Degemen canım bir ricam olacak. Eşin doktordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim bebeğimin bıngıldağı diğer bebeğime göre küçük geldi bana mesela diğer bebeklerimde 1 tl kadar bıngıldak vardı. Bunda işaret parmağımın son boğumuna kadar olan kısmı kadar. Yani yaklaşık 1cm*1.5cm kadar. Ve başı iki parça olarak düşünürsek sol lob kısmında var bıngıldak. Sağ lob kısmında hiç yok. Alnın üst kısmından bahsediyorum.
Umarım anlatabildim.
Bu önemli bir konu mu, değil mi?

Kızlar sizin bebeklerde nasıl lütfen tarif edin de içim rahatlasın.

D Degemen canım bir ricam olacak. Eşin doktordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim bebeğimin bıngıldağı diğer bebeğime göre küçük geldi bana mesela diğer bebeklerimde 1 tl kadar bıngıldak vardı. Bunda işaret parmağımın son boğumuna kadar olan kısmı kadar. Yani yaklaşık 1cm*1.5cm kadar. Ve başı iki parça olarak düşünürsek sol lob kısmında var bıngıldak. Sağ lob kısmında hiç yok. Alnın üst kısmından bahsediyorum.
Umarım anlatabildim.
Bu önemli bir konu mu, değil mi?

Kızlar sizin bebeklerde nasıl lütfen tarif edin de içim rahatlasın.
Cnm onu her muayenede olcuyorlar
Saglik ocagi ya da dr bakmadi mi hiç

Valla her dr kontrolunde bas cevresi ve bingildak kontrolu yapılıyordu
Saglik ocaginda da bakiliyor
İstersen kapanmadan yakinda varsa al bi git
Fontenal mi ne bisi diyip not aliyorlardi
Yakında sağlık ocağı yok canım 3 çocukla gidemem zaten. Bebeği olanlar bir ölçebilir yada @degemen cevaplayabilirse rahatlıcam.

Aynen canım ya bende çok stresliyim bir de insanlara hesap vermekte beni yoruyor bir an önce bende kavuşmak istiyorum benimde perşembe kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Hele o insanlarin sen daha dogurmadin mi sorusu öldürüyor ağrımiz gelsede dogursak bu ne ya Vala cook stresliyim

Hele o insanlarin sen daha dogurmadin mi sorusu öldürüyor ağrımiz gelsede dogursak bu ne ya Vala cook stresliyim
Stres yok cnm yaa
Kavusmanin heyecaninolsun sadeceee
Az kaldi hayirlisiyla
Milletin asli gorevi bu salla gitsin :)
Bende mesafeli biri oldugum icin kimse aramiyor iyi mi :) hahhaa :)
Bende diyrm insan bi arar sorar
Yok kimse aramiyor

Ben de sanırım o duyguyu persembe yasayacagım ve özleyeceğim. Hep kaydediyorun herşeyi yazıyırum çünkü insan çok çabuk unutuyor.
3714 gram olmuş. Pazartesi sabah ameliyat için sözleştik. Artık evin kalan işlerini tamamlayıp küçük beyi bekleyeceğiz

Ay canim ne cok dolmussun.
Senin isin daha zor cunku annen sehir disindan geldi,gidemiyorda esinde bayagi inatmis. Cok uzuldum. Nolur kendini uzme. Sonra hersey ne bos geliyo bir bilsen,o mis kokuluyu eline alinca :KK66: idare et biraz daha en fazla bir haftan ya var ya yok.
Bizimkilere gicik olunca herkes evine gidiyo.:KK66: bu yonden rahatim.
Ayy biliyo musun bende senin gibi dogururken oleyimde gorsunler modundaydim artik ne kadar moralimiz bozuksa...
Arada kalmak kadar gicik bisey yok. Allh yardimcimiz olsun.ben hala inanamiyorum bu benim tosbik mi diye. Cok sevimli... belki bunlari ben yazarken sen doguruyorsun bilemem.cunku sadece alintilari okuyabiliyorum.:KK66:
Guzel haberlerini bekliyorum.
Haa bu arada ben evden disari cikmiyordum bigun zorla goksuda turladim sabaha suyum geldi. Yuruyus yapiyosan dikkate alma ama ben hic yapmiyordum.
Yok canim dogurmadim simdi geldim yuruyusten hergu yuruuorum banamisin demiyo
Annemlere gelince okonu icimde oyle buyuk bi yara ki istiyorum ki evde sen sakrak olsunlar sohbet muhabbet ama yok dogumda dilek hakkim varsa butun dualrimi aralari iyi olsn diye edicem allhim insalalh kabuln eder

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..

Uzun zaman sona herkese merhaba. Doğum yapan arkadaşlar tebrikler.tüm mesajları okuyamadım ama yazmak istedim.
Kızlar aranızda bebeği sütü olduğu halde memeyi reddeden var mı çok üzülüyorum oğlum bende durmuyor dursa da kavrayıp emmiyor

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..
Valla çok sıkıntılı bir durum. Açıkcası beni de çok geren düşündükçe kendimi doldurduğum bir konu. Ben sezeryan olacağım için yardıma ihtiyacım olacağını düşünüyorum. Bebek bakımı hakkında en ufak bir fikrim yok. Kv uzaktan gelecekler ama hem bana hem bebeğe hemde evin işini yapmak ona göre değil zaten bahçeyi de ektik falan gibi konuşmalara başladı. Annem de onlar buradayken gelip kalmaz gelip giderler. Bence eşinle konuş sonuçta bebek de ayak uydurmaya çalışacak. O kadar kalabalıkta onun için de zor. Kvnin gözü kesiyorsa sana annen gibi bakabilecekse gelsin. Taş çatlasın 2 gün bakar. Benim arkadaşım sezeryan oldu 3 haftada anca kendime geldim dedi. Banyosunu annesi yaptırmış. Gözünü korkutmak yeterli :))

Bıngıldak kafanın neresindedir, ne yapmak gerekir onu bile bilmiyorum. Allahımmm ben nasıl anne olucam :KK57:
Alnın orta kısmının 2 3 parmak üstü falan oluyor. Bebeklerde doğumun kolay olması için kafatasının birleştiği bölüm. orası henüz kemikleşmemiş ve su gibi yumuşak oluyor. Bozuk para büyüklüğünde oluyor. 1 yaşına falan geldiğinde sertleşmiş oluyor.

Bizim yapacağımız bişey yok kontrol altında olması gerekiyor. Büyüklüğü küçüklüğü, erken sertleşip kapanması, yada kapanmaması falan tehlikeli. Doktorlar aylık kontrol ediyor. Ama nasıl gözümden kaçtı ya.

Bıngıldak kafanın neresindedir, ne yapmak gerekir onu bile bilmiyorum. Allahımmm ben nasıl anne olucam :KK57:
Alnın orta kısmının 2 3 parmak üstü falan oluyor. Bebeklerde doğumun kolay olması için kafatasının birleştiği bölüm. orası henüz kemikleşmemiş ve su gibi yumuşak oluyor. Bozuk para büyüklüğünde oluyor. 1 yaşına falan geldiğinde sertleşmiş oluyor.

Bizim yapacağımız bişey yok kontrol altında olması gerekiyor. Büyüklüğü küçüklüğü, erken sertleşip kapanması, yada kapanmaması falan tehlikeli. Doktorlar aylık kontrol ediyor. Ama nasıl gözümden kaçtı ya.

Tecrübeli anneler size birşey danışmak istiyorum İNŞALLAH 40mız dolduktan sonra uyku düzenine alıştırmak istiyorum sizler nasıl yaptınız veya ne düşünüyorsunuz

Uzun zaman sona herkese merhaba. Doğum yapan arkadaşlar tebrikler.tüm mesajları okuyamadım ama yazmak istedim.
Kızlar aranızda bebeği sütü olduğu halde memeyi reddeden var mı çok üzülüyorum oğlum bende durmuyor dursa da kavrayıp emmiyor
Ben varım canım benimde sütüm geliyo ama emmiyor silikon uç denedim ama yine olmuyor malesef..sağıyorum gündüz gecede mama veriyorum bende çoookk üzülüyorum ama elimden birley gelmiyo deniyorum sürekli emmesi için ama olmuyor

Back
X