- 14 Şubat 2014
- 2.296
- 1.490
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar tüp bebiş sayfasından buraya geciyim artk:) yazılanlar ne güzel ya kıpırtıları alınan kilolar dogum sonrası korseler cok hosuma gidiyo bu konular:)) bizim hamiş kalma maceramız zorlu olunca her anı çok kıymetli benim için:)
Hoş geldin Unut artık o günleri her gün ayrı güzel bizim için bak Allahın izniyle geliyor prens mi prenses mi sen bize takılMerhaba kızlar tüp bebiş sayfasından buraya geciyim artk:) yazılanlar ne güzel ya kıpırtıları alınan kilolar dogum sonrası korseler cok hosuma gidiyo bu konular:)) bizim hamiş kalma maceramız zorlu olunca her anı çok kıymetli benim için:)
Prens gelcek inşallah:) valla her anın keyfini çkarmaya çalışıyorum zaten çok şükür bu günlerimizi:)Hoş geldin Unut artık o günleri her gün ayrı güzel bizim için bak Allahın izniyle geliyor prens mi prenses mi sen bize takıl
Evet canım 4.denememde kavustum bebişime:) senin de tedavi miselam canım ,
sen de mı tedavı gordun![]()
Slm kızlar ne zamandır giremedim durumlar ii görünüo hepinizde maşşlah kiloyu hiiiiç umusamıorum yeter ki saglıkla dogsun ben 90 olsam da önemli değil bu arada şeker yüklemesi hakkında ne düşünüosunuz yapıp yapmamak konusunda hani canan karatay zararlı filan dio aklım karışık biraz
Canim ben yaptircam.doktorumla da konustum anlatti.sakincasi.olan bir sey degil sonucta.ve bebek.icin de onemli.ben yaptirmaktan yanayimSlm kızlar ne zamandır giremedim durumlar ii görünüo hepinizde maşşlah kiloyu hiiiiç umusamıorum yeter ki saglıkla dogsun ben 90 olsam da önemli değil bu arada şeker yüklemesi hakkında ne düşünüosunuz yapıp yapmamak konusunda hani canan karatay zararlı filan dio aklım karışık biraz
Evet ben de bugün kendi kendime diyordum hayırdır bi sakin bu dünden beri diye:)) azaldı hareketleri bayaAltta üstte heryerdeama biz biraz daha büyüğüz 22+4 olduk. Gerçi iki gündür hareketleri cok sert değil ve biraz seyrekleşti ama benım haftamda böyle olan arkadaslar yazmışlardı burdan, 23. hafta itibariyle azalmalar ara ara olurmus sonra yine sıklaşırmış.
ben doktora sormayı unuttum, kontrolümde 25 şubatta 26.haftamda olacağım, sana ne zaman yapılacak şeker yüklemesiCanim ben yaptircam.doktorumla da konustum anlatti.sakincasi.olan bir sey degil sonucta.ve bebek.icin de onemli.ben yaptirmaktan yanayim![]()
Canim bana diger kontrolümde demisti.4 mart a diger kontrolume de randevu verdi.ben doktora sormayı unuttum, kontrolümde 25 şubatta 26.haftamda olacağım, sana ne zaman yapılacak şeker yüklemesi
Eve
Evet ben de bugün kendi kendime diyordum hayırdır bi sakin bu dünden beri diye:)) azaldı hareketleri baya
Slm kızlar ne zamandır giremedim durumlar ii görünüo hepinizde maşşlah kiloyu hiiiiç umusamıorum yeter ki saglıkla dogsun ben 90 olsam da önemli değil bu arada şeker yüklemesi hakkında ne düşünüosunuz yapıp yapmamak konusunda hani canan karatay zararlı filan dio aklım karışık biraz
Benimde annem şeker hastası ve önceki hamileliğimde de şekerim çıkmıştı. ben daha önce başka bi kadın dooğumcuyla bu konuyu konuştum ve şeker yüklemesinde vücüda giren şekerle sabah 2 kaşık reçelden yada 2 tane baklavadan alınan şekerin aynı olduğunu falan anlattı. keşke bizde böyle bir eşyin zararlı olduğunu kanıtlasak ama öyle birşey şu an yok dedi. bende açıkçası bu konuda ikna oldum gerçekten. canan karatay kötü birşey söylemiyor şeker zehirdir falan diye ama bu sadece şeker yüklemesi için değil tüm hamileliğimiz boyunca şekerden uzak durmamız gerekiyor. sadece bir seferlik şeker yüklemesinden çok 9 ay boyunca aldığımız şeker miktarının bebek üzerinde etkisi olursa olur bence.
bende 4 martta yaptırcam 25. haftamda.
Ben sabah kustum
Dolup tasiyrm
Gergin bi balon gibi hissediyorum![]()
canım bu yanlış bilgi eğer ilk dönemde korse kullanılırsa pıhtı atmasına sebep oluyor. emboli denilen tablo gelişebiliyor. rahimin kasılıp kendini küçültümesini beklemek gerekiyor.Kızlar aklınızda olsun doğumdan 10 gün sonra hemen korse kalçayı ve özellikle göbeği toparlayan korseler alıyor ve giyiyoruz ben o zaman yine hatırlatırım göbek daha kolay sıkılaşıyor kendini hemen toparlıyomuş