2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar bu bebek arabasında da kullanılan ana kucağından alıcaz. O tamam.
Peki bu ev tipi sallanan veya titreşimli falan olan ana kucağından da alacak mısınız.
Daha önceden kullananınız var mı?
Yoksa iki aylkken oyun halısı mı alsak?

Ben nuna leaf alıcam çok hoşuma gitti. Ebebekte 1.090 tl. Ama tutumlu annede 500-600 civarı temiz ikinci eller var. Tek dokunuşla yana doğru yaylanarak ağır ağır sallanıyor. Bayıldım

Kizlar aranizda tepki gosterenler olabilir ama bazi seyleri arastirip oyle alalim .cunku cogu sey para tuzagi ne yazikki.mesela uyku arkadasi.bende zamaninda niyetlenmistim ama internette zararlarini okuyunca vazgectim.ayrica bi tanidigimzin cocugu carsafi tutup uyurdu.belli bi carsafi vardi bebekken.kiz 10 yasina geldi hala o carsafa sarilarak uyur.bi tur bagimlilik yapiyo.ben kizima alti aylikken kitap okumaya basladim geceleri.hala dewam ederim.
Ayrica konuyla alakasiz ama aklima gelmisken soyleyeyim ilk dogdugu zamanlardan itibaren kiyafetlerinj giydirirken renklerini soylerdim ve sag elini ayagini sol elini ayagini hep soyleyerek kiyafetkweini giydirirdim.bu sadece kucuk bi ornek.demem o ki agac yasken egilir:KK66:ilk cocugu olacak annelere nacizane bi tawsiyede bulunmak istedim
Kesinlikle haklısın ama uyku arkadaşı gerekli mi yazıyorum İnternete kaç tane pedagog uyku eğitimi için çok önemli demiş. Uyku arkadaşı zararlı mı yazıyorum gereksiz bağımlılık yapıyor yazmış başka pedagoglar. yani tecrübe önemli :anneadayı:

Valla acikcasi ben ilk bebegimde uyku arkadasi filan bilmiyodum almadim bunda da almayacagim. Annelik cok icgudusel birsey ya hersey kitaplarda yazilan gibi olmuyo malesef. Her cocuk ozeldir bence cocuk egitiminde belli bir standart oldugunu dusunmuyorum ben. Cocugun kisiligine gore bir yol izlenmeli. Robot dogurmuyoruz ki kullanim kilavuzuyla bize verilmiyorlar onu kucagina aldiginda sanki daha once cocuk buyutmussun gibi bir anda anne oluveriyosun cok ilginc birsey. Benim anne olarak tavsiyem her anne bebegi icin iyisini bilir lutfen o kitaplarda yazilanlari yapamadiginiz icin (boyle soyluyorum cunku yapamadiginiz seyler olacak bende yapamadim) kendinizi iyi anne degilmissiniz gibi hissetmeyin yetersiz görüp moralinizi bozmayin. Konunun disina ciktim biraz ama bunlar da benden nacizane 2 yillik bir anne tavsiyeleri :)) siz mutlu ve rahat olun ki bebeginiz de oyle olsun insallah

günaydın kızlar ben hastaneye yattım bu hafta şimdi taburcu oldum evdeyim çok şükür. tek kese ikizi annesiyim suların birinde azalma diğerinde artma oldu. doktorlar sıkı takibe aldılar beni, her hafta kontrolüm var artık. rapor da verdiler dinlenmem gerekiyor merdiven çıkmam bile yasak.

Geçmiş olsun Can'ım , hiç kalkmadan dinlen tuvalete kalk sadece , sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah.

efsunsuz efsunsuz canım ben rahim filmini özel hastanede ve anestezisiz çektirdim , dayanılmayacak bir ağrısı yok, bence yapan doktorla alakalı , dayanılmayacak bir durum olmadı bende.

Bir de bu uyku arkadaşı dedikleri bişey var. Çoğu anne kendi dikiyor.
Ama ben yine internette araştırırken gittim en pahslısını buldum.
Adı wishbear, ama biraz pahalı 260 lira. Bebeklerin huzurlu uyumasını sağlıyomuş, bu beyaz gürültü falan çıkarıyo.
Öyle birşey almayı düşünüyor musunuz?
Arkadaşım almış cok memnun ama bana pahalı geldi

Kızlar doğum sonrası korse alıcam e bebekten indirimde şimdi. 36 giyerdim hamile kalmadan önce. S beden mi M beden mi almalıyım korseyi? S dikiş yerlerini sıkar mı? Bir de emzirme sütyeni şimdiki bedenimizden büyük mü olmalı?

Kızlar doğum sonrası korse alıcam e bebekten indirimde şimdi. 36 giyerdim hamile kalmadan önce. S beden mi M beden mi almalıyım korseyi? S dikiş yerlerini sıkar mı? Bir de emzirme sütyeni şimdiki bedenimizden büyük mü olmalı?

aynen canım ben de kararsız kaldım..
sanırım büyüme miktarı kişiden kişiye değişiyor
o yüzden son aylara attım ben emzirme sütyeni ve korseyi

Neler hazırladın canım? Birde doğumumuz ramazana gelecek hastaneye gelenlere yiyecek ikram etmek mantıklı mı bilemedim

Ben hastane için isim nakışlı lavanta keseleri ve mimik metal kovalarda badem şekeri hazırlattım, bir de çikolata... ayrıca yine şerbet-limonata ve minik atıştırmalık kurabiyeler de olacak bir masada... illa ki oruçlu olmayanlar da olacaktırdiye düşünüyorum... bir de isim etiketli su şişeleri...

Kizlar e bebek den net den alisveris yaptiniz mi.hergun bi urunde kampanya var ya.o.urunlerden sepete ekleyip sonra satin alinca yine.gecerli oluyo mu.yoksa o gun icinde mi.siparis vermek gerekli..bir de bebek bakim setleri oluyo.bugun meselam baby me urunleri var.sizce i setlerden mi almak iyi.yoksa.tek tek.mi almak lazim.

Kızlar bugünkü alışverişim
Baby&me yenidoğan mendil 24 lü aldım çok uygundu.
6 paket temizleme pamuğu
bir tane göğüs pedi
4 al 3 ödeden biberon temizleyici
1 tane leke çıkartıcı
1 tane emzirme atleti
1 tane de bebek yatağı için sıvı geçirmez alez

Kizlar e bebek den net den alisveris yaptiniz mi.hergun bi urunde kampanya var ya.o.urunlerden sepete ekleyip sonra satin alinca yine.gecerli oluyo mu.yoksa o gun icinde mi.siparis vermek gerekli..bir de bebek bakim setleri oluyo.bugun meselam baby me urunleri var.sizce i setlerden mi almak iyi.yoksa.tek tek.mi almak lazim.

canım ben şimdi sipariş verdim bugün almazsan yarın indirimsiz fiyatına gelir
ben set almadım ama tek tek fiyatlarını incelemek lazım...
mantıklı olan setlerin daha uygun olması tabi de
setlerde bazen ürünlerin gramları daha az olabiliyor
bakmak lazım yani..

Merhaba hanimlar cevap gelmedigi icin bi kac konuya yaziyorum...ben şuan 20+3 deyim bebeğimin hareketleri duzensiz normalmiş sanirim bu haftalarda ama benim sorum coğu zaman tekme gi degil de itme gibi hissetmem..dönüyo ya da itiyo gibi hisler başka bisey mi yoksa bebek mi yapiyo..tecrübeli annelerden cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler:KK46::KK52:

Kızlar benım bebiş hic hareket etmedi bugün olur mu böyle itmedi bişi yapmadı.

Kızlar bugünkü alışverişim
Baby&me yenidoğan mendil 24 lü aldım çok uygundu.
6 paket temizleme pamuğu
bir tane göğüs pedi
4 al 3 ödeden biberon temizleyici
1 tane leke çıkartıcı
1 tane emzirme atleti
1 tane de bebek yatağı için sıvı geçirmez alez
Bende simdi siparis verdim.cnm.ayri ayri aldim.urunlerden deterjan yumusatici filan 100 tl lik aldim.sampuan sebamed alcam. Pisik kremi bebe yagi onlara.henuz karar verdim sonra alcam onlari.

Kizlar ya aman caniniz cekmesin ama benim canim hep asitli icecek cekiyo.sanki icim yaniyo gibi.soguk su filanda cok iciyorum ama reklamlarda kola gazoz gorunce agzimin suyu akiyo.arada ictigimde oluyo malesef ama hergun icesim var

Kızlar benım bebiş hic hareket etmedi bugün olur mu böyle itmedi bişi yapmadı.

Canım o haftalarda çok normal.Benim yaklaşık 2 güne yakın kıpırdamamıştı ama iyiydi çok şükür.24.haftadayım şimdi bile tutmuyor hareketleri bir gün çok hareketli bir gün zar zor hareket ediyor.Onların da bizim gibi enerjik ve durgun olduğu zamanlar var demek ki :)

Back
X