- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Sacmasapan şeyler yaşamışsın ama sonunda almışsın raporu çok şükür . Ne alaka ohalden dolayı rapor veremiyoruz onu hala anlamış değilim amaGebeliğini yeni öğrenenlere hayırlı olsun diyorum kaybedenler içinde çok üzgünüm. Bende bugün yine Dr a gittim tekrardan akşam yine lekeler geldi halen bitmedi bi. Kese etrafında çok küçük bebek için tehlike yaratmayacak kanama varmış ilacına devam rt ve istirahat et dedi rapor verdi şükür. Kendi Dr um uzak olduğu için yakın bir hastaneden rapor alayım dedim sağlık ocağına gittim önce OHALden dolayı veremiyoruz dedi sonra özel bir tıpmerkezine gittim kadına durumu anlattım kese etrafında kanama olduğunu söyledi peki çalışıyorum rapor veebilşrmisşniz dedim vermem için alttan muayene erdem lazım yoksa veremem dedi ne bileyim yaşan söylemediğini dedi ordan oraya yürüyerek gittim bide üstüne sinirlendim ya böyle saçmalık mı olur gerçekten ihtiyacım var kanamayı görmüşsün ne alttan muayenesi.... Sinirle çıktım Dr uma gittim sağolsun verdi o. Kalp atışını dinledik gayet normal istirahat sıkıntı yok haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi. Bazı doktorlar düşüğü önleyeceği yerde düşüğe de sebep olurlar sağolsunlar