- 22 Ekim 2015
- 2.022
- 3.788
- 83
- 41
evet haklısın valla anlamadım bide yemek yemeyince midem bulanıyo öğürüyorum, 3 saatte bir acıkıyorum, ben böyle bişey görmedim ya, akşamları sadece çorba salata yemeye başladım gün içinde elma yiyorum bastırım die gittikçe şişiyorum, ama ilk 3 ay kusarken sadece tost yiyebilmiştim 3 öğün, başka şeyleri kustum ondan oldu heralde hep ekmek ekmek![]()
Protein yemeniz lazım. Hem tok tutar, hem kilo aldırmaz, hem de bebeğe faydası var.
Ben sabahları domates-salatalık-yağlı beyaz peynir ve bunun yanında bir dilim ekmek/ ya da kaşarlı tost/ ya da yarım simit yiyorum. Öğlen çorba yoğurt ya da zeytinyağlı yoğurt ya da bakliyat yoğurt ya da yuvalama çorbası içiyorum.
öğleden sonra acıkırsam biraz badem, fındık artık ne varsa onu yiyorum.
Akşam köfte/balık/ bol etli-kıymalı sebze yemeği yiyorum. Makarna pilav vs yok. Patates yersem yağsız kızarmış ya da püre yiyorum.
Ben alerjimden dolayı meyve yemiyorum, ama arada meyve de yiyebilirsiniz. Haftada bir gün bir öğün ödül yapıp dışarıda yiyorum, aynı şekilde hafta bir tabak akşam yemeğinde pilav/makarna ya da mantı yiyorum.
Gazlı içecek, hazır paketli gıda, ev yapımı olmayan hamur işi yemiyorum. Kahve içmiyorum. Günde bir kupa çaydan fazlasını içmiyorum.
En az 3lt su içiyorum.