Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sandiviç ne kadar büyüklükte bence o sandiviç olayını kes çok ekmek alıyosun hem içinde domates salatalık var mevsimsiz zararlı. ekmek unonun çok tahıllı sandviç ekmeği var küçük onun içine peynir ceviz marul koyabilirsin küçük yumurta da koyabilirsin ama ekmek çok yeme protein daha ziyade
Bende yasamistim aynı durumu ve yazmıştım da burda, yani o haftanın ne özelliği var bilmiyorum ama bende de çok net hareket azalması vardı, bu haftada normale döndü çok şükür... kızlar zaten 28.haftaya kadar hareketlerde ki bu dalgalanmalar normalmiş ama yani panik yapmadan da olmuyorKızlar bu arada diğer haziran anneleri grubunda da 23.hafta hareket azalmasından bahsetmiş arkadaşlar.Panik yapılacak bişey yok hareketleri azaldı diye kendimizi üzmeyelim o haftalarda demek ki hep öyle oluyor![]()
Dr unuza sorun yaptır derse yaptırırsınız bizde yaptıranda var yaptırmayanda ben yaptırmadım yaptırmayacağımTetanos aşısı kesin gerekli mi kızlar? Dü sağlık ocağından aradılar da... bilmiyorum ben detayını. Bilginiz var mı. Bu arada güzel geçmesine çok sevindim canım....
Bende yasamistim aynı durumu ve yazmıştım da burda, yani o haftanın ne özelliği var bilmiyorum ama bende de çok net hareket azalması vardı, bu haftada normale döndü çok şükür... kızlar zaten 28.haftaya kadar hareketlerde ki bu dalgalanmalar normalmiş ama yani panik yapmadan da olmuyor
Salkımı sulkumu yok bunun :) mevsimi değil. Havalar soğuk normal şartlarda yetişemez yaz sebzeleri . Serada yetişir ve gaz verilir ve bol miktarda da hormon tabiki. Bu yüzden serada yetişen biber kabak patlıcan domates salatalık taze fasulye asla ve asla yeme. Ben de dayanamıyorum haklısın aslında. Şöyle bi çözüm buldum. Yarım kilo alıyorum ve üç hafta da tüketiyorum. Bazen kahvaltıda gözüm kalıyo ama dayanıyorum Napim . Eşim yiyor üç haftada o yarım kilonun 450gramını:)Evet dün akşam ayaklarımı görünce bugün itibari ile bıraktım ekmeği, buakşam markete uğrayıp tahıllı akmek alayımda sadece kahvaltıda yerim diğer öğünlerde yemeyeceğim, domateslerde salkım alıyorum ama genede yememekmi lazım diyosun![]()
Domatesi alıyorum bi ona dayanamıyorum . Biber fasulye falan hiç dokunuyor um bile:)Evet dün akşam ayaklarımı görünce bugün itibari ile bıraktım ekmeği, buakşam markete uğrayıp tahıllı akmek alayımda sadece kahvaltıda yerim diğer öğünlerde yemeyeceğim, domateslerde salkım alıyorum ama genede yememekmi lazım diyosun![]()
Tşk ler.Tetanos aşısı kesin gerekli mi kızlar? Dü sağlık ocağından aradılar da... bilmiyorum ben detayını. Bilginiz var mı. Bu arada güzel geçmesine çok sevindim canım....
Bebeğinin sağlığını çalmak gibi düşün o zaman yemezsin :) kahvaltı da Elimle kıydım domatesi ama yemedim. Ya bu konuda bir daha yazamıycam. Vallahi her domates yazışımda öyle canım istiyor ki anlatamam:) son olarak şunu söylüycem genetik bir sorun Yaşatma ihtimali var bebeğinize.Yaa bende iş yerinde kahvaltı yaptığımdan kahvaltıyı domates, salatalık sivri biber, peynir ve zeytin gibi şeylerle anca yapıyorum, yani şimdi salkım domates ve salatalık yemeyin mi diyonuz![]()
Canım ben kış sebzelerini bile güvenerek yemiyorum daha doğrusu yediğim hiçbirşeye güvenmiyorum ama yapcak bişi yok değil ki domates salatalık kabak patlıvcan yiyelim ne güzel sebzeler var kışın kereviz ıspanak karnabahar brokoli pırasa onları ye domates alırsan içine bak beyaz olmasın çekirdeği olsun salkım var ama bakıyosun çekirdeği yok çeri de öyle mutlaka serada yetişen arılı topraksız özel üretim domat var ama onları biz görmüyoruz ihracata gidiyo biz yediğimiz hiçbir şeyin 1. sınıfını yemiyoruz 1. sınıf olan aslında 3. sınıf mal benim eşim halde çalışıyo ordan biliyorumYaa bende iş yerinde kahvaltı yaptığımdan kahvaltıyı domates, salatalık sivri biber, peynir ve zeytin gibi şeylerle anca yapıyorum, yani şimdi salkım domates ve salatalık yemeyin mi diyonuz![]()
Çok iyi bir doktor çok sevdiğim bir insanın ömrünü kısaltmıştı. Bence mantıklı düşünmek gerekiyor. Hormon ve sera gazı... seragazı dünyada yasaklanan bir şey doğaya zarar veriyor diye. Yediğin yiyecek ona en yoğun şekilde maruz kalıyor. Siz bilirsiniz . Kapalı gıdalar hakkında çok haklısın. Domatesler kadar zararlı :)kızlar domates-salatalık muhabbetine nacizane tavsiyem ne kadar hormonlu olurlarsa olsunlar emin olun yediğimiz paketli gıdalardan kat kat iyidir. Bir de yengeme iyi bir doktor bol bol domates ye diye tavsiyede bulunmuş,yengem mevsimi değil hormonlu diyince de onun hormonunun seni etkilemesi için kasa kasa yemen gerekiyor.Haftada yiyeceğin 1 kilo domatesten o kadar zarar gelmez demiş.Ben canım isteyince miniklerinden yiyorum.
momocan canım turp çok faydalı inan. Sırf gaz yapıyor diye vazgeçmemeli. Zaten bu dönem maşallah ne yesek gaz yapıyor bize.
bu arada bende toplam 5 kilo aldım,genel olarak dikkat etmeye çalışıyorum,2 günde 1 yumurta, her gün süt ya da yoğurt,haftada 1 balık,haftada 1 kırmızı et tüketiyorum. Kendime kızdığım tek nokta gün içinde meyve yiyemediğim için akşam yatmaya yakın meyve yiyorum,sanırım o da kilo yapıyor![]()
Yaa bende iş yerinde kahvaltı yaptığımdan kahvaltıyı domates, salatalık sivri biber, peynir ve zeytin gibi şeylerle anca yapıyorum, yani şimdi salkım domates ve salatalık yemeyin mi diyonuz![]()
Bebeğinin sağlığını çalmak gibi düşün o zaman yemezsin :) kahvaltı da Elimle kıydım domatesi ama yemedim. Ya bu konuda bir daha yazamıycam. Vallahi her domates yazışımda öyle canım istiyor ki anlatamam:) son olarak şunu söylüycem genetik bir sorun Yaşatma ihtimali var bebeğinize.