2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam kızlar
Bende bazen idrarimi yaptiktan sonra kuruluyorum tam kalkiyorum istem dişi birkac damla idrar gelmeye devam ediyor camaşirimi bozuk para kadar ıslatiyor sadece idrardan sonra oluyor hergun olmasada arada oluyor boyle bisey yasayan oluyomu ?
Oluyo oyle seyler canim.tam kalkarken bir kac damla daha.geliyo.idrar torbasina baskidan dolayi.tam bosalmadigi.icin sanirim..benm.bir.kac.gundur de arka.tarafta baski.hissi.oluyo:KK43:

Ben de bugün e bebekten 2'li avent soothie emzik, 1 tane 125 ml natural biberon( cam değil), 1 tane 240 ml natural cam biberon ve biberon ısı koruyucu aldım. Küçük olan biberonu ilk 4 ay, diğerini de sonra kullanırız diye düşündüm.

Ben bi kaç gündür bebek hareketlerini vajinamda hissediyorum.Böyle bir durum yaşayan var mı ?

Kızlar bebek arabası aldınız mı? Ben almayacağım olduğu için ama bir arkadaşım tavsiye istedi. Sonuçta benimki 8 senelik kim bilir neler çıkmıştır üstüne. Yorum yaparsanız sevinirim
Biz üç yıl kadar önce ebebekten joie marka travel sistem aldigimiz arabadan çok memnunuz tavsiye ederim fiyati da cok uygundu 200 civarındaydi o zaman

efsunsuz efsunsuz canim histereskopi rahim filmi oluyodu sanirim.eger oysa gecen subat ayinda yaptirmistim.korktugum icin anestezili istedim.cok rahatti.hicbisey hissetmedim.iyikide anestezi istemisim cunku o radyoloji odasindaki masaya uzandigim andaki psikolojiyi anlatamam

alya90 alya90 canim o bendede oluyo ara ara.hatta uzandigim zaman bacagima yakin yerde hissediyorum.doktora defalarca sormuslugum var bebek cok mu asagida diye ama normal oldugunu soyledi

efsunsuz efsunsuz canim histereskopi rahim filmi oluyodu sanirim.eger oysa gecen subat ayinda yaptirmistim.korktugum icin anestezili istedim.cok rahatti.hicbisey hissetmedim.iyikide anestezi istemisim cunku o radyoloji odasindaki masaya uzandigim andaki psikolojiyi anlatamam

canım sağolasın bilgi verdiğin için...devlette de anestezi yaparlar mı acaba?

efsunsuz efsunsuz ben antepte oturuyorum ve buradaki devlette anestezili yapmiyolar.ayrica yaptirmadan once butun ozel hastaneleri arayip fiyat istedim.600liraya bile yapan vardi.benim yaptirdigim hastane 250 lira ucret talep etti ve memnun kaldim bi sikinti yasamadim cok sukur.

efsunsuz efsunsuz ben antepte oturuyorum ve buradaki devlette anestezili yapmiyolar.ayrica yaptirmadan once butun ozel hastaneleri arayip fiyat istedim.600liraya bile yapan vardi.benim yaptirdigim hastane 250 lira ucret talep etti ve memnun kaldim bi sikinti yasamadim cok sukur.

anladım canım benim de bir arkadaş yaptıracak oyüzden öğrenmek istedim..
ben de hiç histereskopi yaptırmadım, onun için sormuştum
teşekkür ederim canım

Ay cnm 29 baya fazlaymis
Ama suana kadar 10 eger bundan sonra cok almazsan iyi
Belki almazsin
Bende suana kadar yedi aldim
O zaman çok yemiştim sanki şimdi o kadar yemiyorum bunda da 29 değil de 24-25olur gibi geliyor. Ya azalmıyor ki iştahım git gide artıyor alacağım gibi görünüyor sağlık olsun ne yapalım onu verdik bunu da veririz herhalde

efsunsuz efsunsuz rica ederim canim.dedigim gibi bi cok hastaneyi arasin fiyat ogrensin.en pahali yapan en iyi yapan olmuyo cunku.ve mutkaka anestezili yaptirsin.cunku o esnada kendini kasarsa acik olan tup kapali gorunebilir filmde.ben uyuyup uyandim hersey bitmisti

En güzeli dediğin gibi kemik sanırım.Evet köy tavuğu eskiden ananem getirirdi bize de saatlerce anca pişerdi ve suyunun tadı hiçbişeyde yoktu.Tam ihtiyacımız olduğu zamanda bulamamamız ne kötü :KK43:
Yapacak bişey yok. Tavuklar mısırlar buğdaylar... malesef doğallıklarını kaybetti. Kemik iyidir iyi:)

instada yektabebe var canım, orada şuan sepet beşikler 400 TL, E bebekte 619 TL idi geçen gün indirimde yakaladım 440 TL ye aldım. Şubat ayı sonuna doğru tekrar indirim var sepet beşikte. Takip et istersen. çok ufak durmuyor açıkçası ve 0-12 ay yazıyor kullanım talimatında. kullandığı yere kadar artık
Sepet beşikler asıl sığamadıkları için değil de 6. aydan itibaren hareketlenme tutup kalma olayından dolayı tercih edilmiyor sanki.ben oğluma sallanan sonradan büyüyebilen bir karyola almıştım beyaz renk onu kızıma da kullanacağız oğlum 4,5 yaşında odasını ayırdık o kendi odasında baza da yatıyor kızıma karyolayı ayarladık bekliyoruz. Bana kalırsa da almayın ya park yatak ya da karyola alın nacizane fikrim

Ya insallah ya dört gözle bekliyorum bugün gittik doktora dayanamadım bebek iyi ve hareketli dedi doktor belki pozisyondan dolayı hissetmemiş olabilirsin dedi poposu asagıda kafa yukarıdaymış çok tatlıydı anne kuzusu hatta suan abartı hareketli dedi eve geldim tık yok sonra klasik müzik açtım biraz hareket etti şimdi gene hissetmiyorum iyiya şükür insallah ole tekmeler atarki uykumdan uyandırır beni :KK53: ayni babası gibiydi kuzum Allah evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin insallah ona birşey oldu diye çok korktum
Amin ins korkma cnm
Bnmki ankara havasinda hareketleniyor abisi gibi
Ankara havasinda dene derim:p :)

İyi olmasina sevindim:)

Kızlar , karnında filan çatlama başlayan oldu mu ?
Ben oğlumda hem krem hem bebe yağı kullanmıştım 32.haftada belden başladı sonuna kadar göbeğimi altını sarmıştı çatlamak için henüz erken sanırım ben 32. Haftaya kadar herhalde çatlamayacam diye düşünmüştüm sonrası hayal kırıklığı

Ben bi kaç gündür bebek hareketlerini vajinamda hissediyorum.Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Ben gecen temizlik yaptigimda acayip asagidaydi, bazen pozisyondan sanirim oyle oluyor
Durmadan altima kaciracak gibi olmustum
Uzandim dinlendim duzeldi
Ama korkmadim degil, oglumda da olurdu
Korkuturdu beni bu durum
Doktor normal diyordu

Ben oğlumda hem krem hem bebe yağı kullanmıştım 32.haftada belden başladı sonuna kadar göbeğimi altını sarmıştı çatlamak için henüz erken sanırım ben 32. Haftaya kadar herhalde çatlamayacam diye düşünmüştüm sonrası hayal kırıklığı
Bazisi dogumdan sonra bile catladigini soyluyor
Cok ilginc bi durum gercekten
Bende bu sefer usenipp pek krem surmedim
İns catlamaz :(

Back
X