- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İns olmaz cnm kusma
Onun haricinde iyisin demi
Gule gule cnmBen de bugün e bebekten 2'li avent soothie emzik, 1 tane 125 ml natural biberon( cam değil), 1 tane 240 ml natural cam biberon ve biberon ısı koruyucu aldım. Küçük olan biberonu ilk 4 ay, diğerini de sonra kullanırız diye düşündüm.
Ehehhe cok sukuriyiyim hamdolsun canım...çok şükür o ilk dönemleri hatırlayınca superwoman gibiyim :)
Cnm kraft calipso modelini kullaniyrm ben ama aynisina benzer bir cok markada var hemde daha uygunKizlar yarin 2 tane.park yatak alcam nasipse.ama hic bi fikrim.yok.. Orta derece bi fiyatta bir seyler bakcam.marka tavsiyeniz var mi
Kizlar yarin 2 tane.park yatak alcam nasipse.ama hic bi fikrim.yok.. Orta derece bi fiyatta bir seyler bakcam.marka tavsiyeniz var mi
Tamam cnm cok sagolCnm kraft calipso modelini kullaniyrm ben ama aynisina benzer bir cok markada var hemde daha uygun
Baby hope falan baby ile baslayan markalar
Dur foto atayim sana begendiklerimi:)
Ehehhe cok sukur
Hep iyi olalim insallah :)
Bebeklerimiz dogdugunda guzelanlarinj paylasip yad ederiz bu gunlerimizi:)))
Aynen cnm.yarin civil banymall e bebek magazalari gezcem.ona gore karar.vercem.ama tek.kriterim fiyat:) cunku ozellikleri ne olmali.hic bilgim.yokcanım ben de park yatak düşünüyorum
kraft calipso benim tercihim 70 120 olduğu için
eğer pahalı gelirse baby2go diye bir marka var o da kaliteli civilimde sanırım 400 tl idi
daha uygun düşünüyorsan jokerde prego marka var 350 tl ye
malum sen herşeyi çift alacağın için çok uçuk fiyatlar ekonomiyi zorlar
Aynen cnm.yarin civil banymall e bebek magazalari gezcem.ona gore karar.vercem.ama tek.kriterim fiyat:) cunku ozellikleri ne olmali.hic bilgim.yok
Sağol canım merak ettiğin için.. internetle ilgili bir sorunum vardı bir süredir o yüzden giremedim.
Foto atacaktim ama bulamadimKizlar yarin 2 tane.park yatak alcam nasipse.ama hic bi fikrim.yok.. Orta derece bi fiyatta bir seyler bakcam.marka tavsiyeniz var mi
Evet ya cok diyorlar bunu :)Benim doktorum hamileyken 6 kutu lierac bitirmiş. Deli gibi de çatladım dedi. Muayeneye köyden krem falan kullanmayanlar geliyor hiç çatlakları yok dedi. Heralde biraz da genetik. Çok para verme nemli tut orayı yeter dedi![]()
Cnm ben yine onun icine kraftin pamuk yatagini aldimcanım ben de park yatak düşünüyorum
kraft calipso benim tercihim 70 120 olduğu için
eğer pahalı gelirse baby2go diye bir marka var o da kaliteli civilimde sanırım 400 tl idi
daha uygun düşünüyorsan jokerde prego marka var 350 tl ye
malum sen herşeyi çift alacağın için çok uçuk fiyatlar ekonomiyi zorlar
istanbulda yaşıyorum canım eminönü havuzluhan var çoğunu ordan aldım bilindik markaların toptancıları orda ve marka olmayan gğzel şeylerde var, ebebeki takip ediyorum, lcwakiki ve soobeyede bakıyorum indirime girenlerden takip ediyorum e bebekte avent ürünlerinde indirim var mesela bugün mama termosunu aldım yine indirimden iyi oluyo istediğim şeyleri indirimde yakalıyorum geneldenerden yapıyorsun canım alısverısı , hangı magaza sıteden .
Sağol canım merak ettiğin için.. internetle ilgili bir sorunum vardı bir süredir o yüzden giremedim.
Ayrintilidan beri çok düşünmemekte kafama takmamaya çalıştım bugün de kendi doktoruma gittim. Sağolsun 15 dakika baktı heryerine. Bu bebek çok sağlıklı hiçbirşeyi yok bana güven dedi. Çok güven verdi içimi rahatlattı. 23 hafta 5 günlük 737 gram 30 cm olmuş kızım.. herşey yolunda dedi sadece ailemde şeker hastası olduğu için ve 10 kilo aldığım için şeker yüklemesi yapalım dedi. Ama yaptırmadım ailemin yanına gidicem dönüşte yaptıracam. Ben yaptırmak istiyorum çünkü çok kilo alıyorum ve ailemde şeker olduğu için varsa öğrenmek istiyorum. Herkes güzel haberler alsın inşallah. Bugün ilk defa çok mutluyum. Inşallah bebeğim de mutludur ve inşallah hepimiz bebeğimize sağ sağlim kavusuruz
arada yazıyorum canım doktor kontrolleri, ilk hareket, ilk kıyafet, arada onun adına dönen geyikleri falanda not etmeye çalışıyorum daha adı belli olmadığından vitamin diyoruz şimdilik bebebk beklediğimizi bilenler vitamin nasıl napıyor diye soruyorlar benim sayemde adı vitamin kalıcak :)Bebeğiniz için günlük alıp tutan var mı?
Ayrıca 3,5 kilo almışım