2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar tavuk balık tavuk balık :)okuyana kadar başım döndü midem bile kaldırmıyor isimleri ... ben tavuk balık ve sigaradan tiksiniyorum hala mide bulantım olmadı ama bu üçü hala tiksindiriyor beni ....sizleri tebrik ediyorum kendime de çok kızdım yazıları okuyunca kilo problemim yok o yüzden canım ne istese yiyorum börekler çörekler tatlılar domates salatalık da dahill ...eşim de bu isi yapıyor pastaneci nasıl uzak duracam bilemedim süt yerine de yoğurt tüketiyorum kendim mayalıyorum ..Sizden feyzalıp biraz daha dikkat edeceğim yediğime içtiğime

Benim de yarın Dr kontrolüm var bakalım benim minnak ne kadar büyümüş 23+2 oluyoruz 10 gün önce 461 gr dı 600-700 gr olmuşmudur?

Sağol canım merak ettiğin için.. internetle ilgili bir sorunum vardı bir süredir o yüzden giremedim.
Ayrintilidan beri çok düşünmemekte kafama takmamaya çalıştım bugün de kendi doktoruma gittim. Sağolsun 15 dakika baktı heryerine. Bu bebek çok sağlıklı hiçbirşeyi yok bana güven dedi. Çok güven verdi içimi rahatlattı. 23 hafta 5 günlük 737 gram 30 cm olmuş kızım.. herşey yolunda dedi sadece ailemde şeker hastası olduğu için ve 10 kilo aldığım için şeker yüklemesi yapalım dedi. Ama yaptırmadım ailemin yanına gidicem dönüşte yaptıracam. Ben yaptırmak istiyorum çünkü çok kilo alıyorum ve ailemde şeker olduğu için varsa öğrenmek istiyorum. Herkes güzel haberler alsın inşallah. Bugün ilk defa çok mutluyum. Inşallah bebeğim de mutludur ve inşallah hepimiz bebeğimize sağ sağlim kavusuruz
Maşallah kızımız önde gidiyor herhalde bende yarın gideceğim inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde çocuklarımıza kavuşuruz

Kızlar bayağıdır yazamıyordum. Ama yazdıklarınızı okuyorum tek tek. Bu arada biz de oğluşumuzun oda takımını aldık. Nisanda gelecek. O zamana kadar odasını hazırlayacağız. Duvara boya mı yaptırsak kağıt mı bilemedim çok kararsız kaldım. Arabasını da aldık. Geçen gün tartıldım 1 kilo daha almışım. Toplamda 6 kilo almış oldum. 76 kiloyla hamile kaldığım için korkuyorum daha Hazirana çok var. Umarım daha fazla almam :KK43:

Kızlar bayağıdır yazamıyordum. Ama yazdıklarınızı okuyorum tek tek. Bu arada biz de oğluşumuzun oda takımını aldık. Nisanda gelecek. O zamana kadar odasını hazırlayacağız. Duvara boya mı yaptırsak kağıt mı bilemedim çok kararsız kaldım. Arabasını da aldık. Geçen gün tartıldım 1 kilo daha almışım. Toplamda 6 kilo almış oldum. 76 kiloyla hamile kaldığım için korkuyorum daha Hazirana çok var. Umarım daha fazla almam :KK43:
Hayırlı olsun öncelikle Kilona dikkat etmelisin ama bebeği mahrum bırakma vitaminlerden .. Duvar kağıdı tabiki daha tatlı durur ama boya daha kullanışlı yarın bebiş büyüyünce duvarları çizecek çıkmıyor kağıttan kiracıyız duvar kağıtları olan bir evde önceden çocuk çizmiş sil sil çıkmadı ben de takıntılıym evim olursa duvar kağıdı yaptırmayacam diyorum

Eşim yan taraftan leke tutmaz olanlar var diyor :)) onları da deneyebilirsinizz

Hayırlı olsun öncelikle Kilona dikkat etmelisin ama bebeği mahrum bırakma vitaminlerden .. Duvar kağıdı tabiki daha tatlı durur ama boya daha kullanışlı yarın bebiş büyüyünce duvarları çizecek çıkmıyor kağıttan kiracıyız duvar kağıtları olan bir evde önceden çocuk çizmiş sil sil çıkmadı ben de takıntılıym evim olursa duvar kağıdı yaptırmayacam diyorum
Aslında çok yemiyorum. Ekmek hamurişi de yemiyorum. Sanırım ödem var bu hafta ayak bileklerim bacaklarım çok şişti. Su içiyorum ama 6 bardağı bulmuyor. Hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım. 54 kilodan çıktım yaa. Evlenince oldu böyle. Artık bebiş doğsun da sağlıkla normal doğum yapabilirsem 40ım çıksın spora başlıcam. 7 ayda verebilirim sanıyorum ve umut ediyorum

Eşim yan taraftan leke tutmaz olanlar var diyor :)) onları da deneyebilirsinizz
:)) yarın bakıcaz eşimle aslında bende kağıt sevmiyorum. Boya yaptırıp üzerine sticker da yapıştırabiliriz. Odası çok aydınlık olacak koyu mavi tonunda boyayıp beyaz bulutlar falan takımı da beyaz zaten. Hiç de beceremem dekorasyon işini. Eşime diyorumki şu tvde mimar bi adam var ya adını unuttum milletin evini yapıyor. Adama ben eşyayı aldım boya parası da benden gel hallet şu odayı desem :KK48:

@efsunsuz canim histereskopi rahim filmi oluyodu sanirim.eger oysa gecen subat ayinda yaptirmistim.korktugum icin anestezili istedim.cok rahatti.hicbisey hissetmedim.iyikide anestezi istemisim cunku o radyoloji odasindaki masaya uzandigim andaki psikolojiyi anlatamam
Ben yaptirdim histereskopi gebe kalmadan önce cift rahim cikti bende risk grubundayim ama cok sukur suana kadar bi problem yasamadim. Anestezili oldum cunku hareket etmemen gerek ama anestezisiz olanlar adet agrisindan biraz daha fazla bi agri oldugunu soylemislerdi

Benimde h
@alya90 canim o bendede oluyo ara ara.hatta uzandigim zaman bacagima yakin yerde hissediyorum.doktora defalarca sormuslugum var bebek cok mu asagida diye ama normal oldugunu soyledi
Benimde hep asagida kasim bolgemde bi iki kere gobek ustunde hissettim o kadar insaallah normaldir

reflü kötü ya benim de bugün midem yukarı kalkıyor...
hele namaz kılarken secdeye gittiğimde çok fena oluyorum...
ama henüz kusma yok çok şükür
Çok zorlanıyorsan yastık koy secdeye tam varma yastığa kafanı koy benim ayağım ameliyatlı zaten oturuyom ana oğlumda öyle yapıyordum ağzımdan çıkacak gibi oluyordu yastığa başlamıştım zorlama kendini Rabbim biliyor

Ben bi kaç gündür bebek hareketlerini vajinamda hissediyorum.Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Ben öyleyim ya aşağıya aşağıya vuruyor içim bi tuhaf oluyor sanırım artık pozisyon arıyorlar bebişlerimiz karnında hissedemiyorum yavaşlık var heralde durduğu şekilden dolayı diyorum

Sağol canım merak ettiğin için.. internetle ilgili bir sorunum vardı bir süredir o yüzden giremedim.
Ayrintilidan beri çok düşünmemekte kafama takmamaya çalıştım bugün de kendi doktoruma gittim. Sağolsun 15 dakika baktı heryerine. Bu bebek çok sağlıklı hiçbirşeyi yok bana güven dedi. Çok güven verdi içimi rahatlattı. 23 hafta 5 günlük 737 gram 30 cm olmuş kızım.. herşey yolunda dedi sadece ailemde şeker hastası olduğu için ve 10 kilo aldığım için şeker yüklemesi yapalım dedi. Ama yaptırmadım ailemin yanına gidicem dönüşte yaptıracam. Ben yaptırmak istiyorum çünkü çok kilo alıyorum ve ailemde şeker olduğu için varsa öğrenmek istiyorum. Herkes güzel haberler alsın inşallah. Bugün ilk defa çok mutluyum. Inşallah bebeğim de mutludur ve inşallah hepimiz bebeğimize sağ sağlim kavusuruz
Çok sevindim canım inşallah hepimiz çooook mutlu olalım hayırla yavrularımıza kavuşalım

canım ne zamandır seni merak ediyordum...
canım ne güzel haberlerle geldik...benim umudum var hepimizin bebekleri sağ salim sağlıklı şekilde doğacak inşallah...
çok sevindim inan..
maşallah kızına da tosuncuk gibi olmuş:nazar::nazar::nazar:
Birbirimizi hiç görmedik ama birbirimizin yavrularını merak ediyoruz dua ediyoruz bende inanıyorum hepimizin imtihanı hayırla bitecek ve şükür gözyaşı dökücez İnşallah iyi haber alınca birbirimizden nasıl mutlu oluyoruz.... Elhamdülillah..

Bugun biberonlarımızı aldık bizde 1 ay sonra ufak bi çanta hazırlamanın zamanı geliyor İnşallah zamanında olur herşey ama tedbir şart... Ufak ufak alalım herşeyden özellikle ilk kullanılan şeyler olsun tabi... Bi heyecan başladı içimizde hadi hayırlısı...

Aslında çok yemiyorum. Ekmek hamurişi de yemiyorum. Sanırım ödem var bu hafta ayak bileklerim bacaklarım çok şişti. Su içiyorum ama 6 bardağı bulmuyor. Hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım. 54 kilodan çıktım yaa. Evlenince oldu böyle. Artık bebiş doğsun da sağlıkla normal doğum yapabilirsem 40ım çıksın spora başlıcam. 7 ayda verebilirim sanıyorum ve umut ediyorum
İnsallah gönlünce olur Doğumun ...kilo verilir bebeklerimizin ve bizim sağlığımızı etkilemesin de ... Ödem çok zor oluyormus umarımm yoktur :(( bizim kızımızın odası yok ayrı uyumaya başlayınca yapacaz kısmetse .. dekorunu kendin yap tadını çıkar herkese nasip olmuyor:)

Kızlar yaaa bebeğini hissetmeyen bi ben kaldım sanırım:(Sürekli dinliyprum kendimi ama gazdan başka bişey yok.acayip gazım var hiç bitmiyor...birde size danışayım 1 haftadır ishal gibiyim.yoğurt çorbası yapmış olabilir mi.bu dönemde yoğurt çorbası zararlı mı bizlere?

evet canım
sen bana çatlak kremi önermiştin de kendin niye kullanmıyorsun bakayım..:)
çatlamak üşenmek yok...2 çocuktan sonra taş gibi nasıl olunur kitabını yazıp bana örnek olman lazım...
Wow cok iddiali sabah uyanip ilknis kreminsurecegim :) fena gaza geldim:)

Benim de yarın Dr kontrolüm var bakalım benim minnak ne kadar büyümüş 23+2 oluyoruz 10 gün önce 461 gr dı 600-700 gr olmuşmudur?
Olmus olabilir cnm
Cunku 20 haftada 390
24 haftada 800 grmis oglum baktik notlarima
Yani haftada 100 gr aliyr min
600 gibi olmustur diye dusunuyrm
24 haftada 35 cm 800 grammis
Bide not almisim ilk hickirik diye
Hickiriklar baslayacak kizlarrr :)

Back
X