2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaslar bu park yataklari kac uasa kadar kullanabiliyoruz acaba

hangi kremi kullaniyorsun canim bende catlamaya basladim cok uzuluyorum hic bisey kullanmadim su zamana kadar

canım ben Bella B tummy honey butter kullanıyorum.biraz pahalı bir krem oyüzden tek akşamları kullanıyorum
sabahları da bebe yağı sürüyorum..çok gergin hissettiğimde de çok nadir badem yağı sürüyorum

Aranizda deli gibi su icen var mi ya ben 10 gundur resmen ağzım kuruyor içmezsem gunde 10 15 bardak iciyorum

günaydın kızlar, bebişe haftasonu kahvaltısı ısmarladık:) şimdide onun için minicity e gideceğiz...
yatak alır mıyız bilmiyorum muhtemelen en çok yatak orda olduğu için karşılaştırma yapacağım...
sonrada yine netten sipariş vereceğim...
Bugun bende ordaydim canim odaya karar verdim buyk ihtimalle orasi olacak

kızlar bugün süt pompalarında indirim var
avent ile medela arasında kaldım medelaya karar kıldım
Babymall dan Medela Mini Elektrikli süt pompası siparişi verdim...Sevgili lilipit lilipit :KK5:önerisi etkili oldu.
sonra 241 yorum okudum sadece 15 tanesi olumsuzdu...gürültülü çalışıyormuş
bu arada en uygun Babymall da 231 tl ye aldım..
düşünen varsa haberiniz olsun...

Aynı fikirdeyim ben de. Nisan başı mobilyalar gelecek. Mart'ta boya temizlik işleri yapılacak Mayıs'ta bende dinleneyim diyorum. Mobilya ve araba işini hallettik. Kıyafet ve küçük detaylar için Eminönü'ne gidicez Mart başı. Mevlüt için hazırlanacak hediyeleri de alıcaz bi kere de çıksın aradan

Ay evet bir de daha Mevlüt kısmı var.. daha o levele gelemedim ben...:) Doğumda verilecek hediyelikler hazır gibi ama ;)

Kızlarr bugün magazaları dolastık kampanya denk geldi KRAFT TWİST XX aldık allahım nasip etsin bindirmeyi cok ozelliği var hersey tek tusla ve hafif kapanınca çanta gibi :) ve 1500 e aldık bu model için uygundu aslında bin bütce diyodum ama içimize sindi.
Beşikte buldum sallanabilir 3 yaşa kadar asansörlü onu inip cıkabiliyor masif agaç su bazlı boya cibindirik ve uyku seti yatagı içinde 1000 tl daha almadık
Hastane çıkışları pahalı idil e bana da iyi dediler aziz bebe ve bi bebe 10 lu 90 tl diyolar en az ..gezmek lazım bi ara liste aldım magazalardan onun fotosunu atarım sizde isteyin veriyolar bugünlük benden bu kadar

Eklentiler

• IMG_1275.webp
    IMG_1275.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 28
Yaa belkide gorduk birbirimizi. Hangi odaya karar verdin? En kosedeki marini gordun mu:KK66:
Evet canim gordum ama ben duz beyaz sanirim onun yanindaydi onu begendim kulplari cicekli belkide gorduk birbirimizi canim:)) cok guzelmis orasi bugun ulusa gittik bosa gitmisiz orasi bayagi uygunmus ulusta da dolap buyuyen yatak icindeki yatak ve anakucakli bebek arabasi 3000fiyat almostik burayo gorunce ordan vazgectim bebek arabasi 800 e geliyodu pahali geldi bana ama uygunu bulamiyacagik galiba

Ay evet bir de daha Mevlüt kısmı var.. daha o levele gelemedim ben...:) Doğumda verilecek hediyelikler hazır gibi ama :KK66:
Doğumda hastaneye çok gelen olmaz benim. Sadece çikolata yaptırcaz bir de şerbet tabiki. Eve de Mevlüt'ten önce çok kişi gelmez diye düşünüyorum. Evim biraz şehir dışında kalıyor misafirim çok olmuyor normalde de

Yarın ebebek baby&me markasında indirim var ıslak mendiller deterjan temizleyici falan bu marka iyi mi kullanan var mı kızlar benim hiç bi fikrim yok tecrübeli olanlar bi yardımcı olsun :)

Bende yarın o markadan almayı düşünüyorum. Altını temizlemek için kuru olan pamuklardan alicam, hesaplıya geliyor. İslatir silerim. Elini falan silmek içinde ıslak mendil. Bende endiseliyim ama diğer markalarda pek pahalı geldi. Yine sasmayip unibaby mı alsam?

kızlar bugün süt pompalarında indirim var
avent ile medela arasında kaldım medelaya karar kıldım
Babymall dan Medela Mini Elektrikli süt pompası siparişi verdim...Sevgili lilipit lilipit :KK5:önerisi etkili oldu.
sonra 241 yorum okudum sadece 15 tanesi olumsuzdu...gürültülü çalışıyormuş
bu arada en uygun Babymall da 231 tl ye aldım..
düşünen varsa haberiniz olsun...

Ben de bugün lansinoh pompa aldım 210 kusur TL'ye. Avent de aynı fiyatti. Nette bunu da epey ovmuslerdi. Aldım gitti valla. Bi de bugün mama sandalyesi aldim. Joie 3 kademeli yatanlardan. 300 TL tuttu. Çift mimderli gri olanı aldım,silinip yikanabiliyor. Tek minderli muşamba olanlardan vardı,inceydi. Ancak gri olan daha ergonomik geldi bana. Aldım gitti.
Ayrıca bir paket yenidoğan sleepy bebek bezi aldım. Bugün ki gider 530 tl

Arkadaşlar bu bebek arabasında da kullanılan ana kucağından alıcaz. O tamam.
Peki bu ev tipi sallanan veya titreşimli falan olan ana kucağından da alacak mısınız.
Daha önceden kullananınız var mı?
Yoksa iki aylkken oyun halısı mı alsak?

Bende yarın o markadan almayı düşünüyorum. Altını temizlemek için kuru olan pamuklardan alicam, hesaplıya geliyor. İslatir silerim. Elini falan silmek içinde ıslak mendil. Bende endiseliyim ama diğer markalarda pek pahalı geldi. Yine sasmayip unibaby mı alsam?

Ben de bugün lansinoh pompa aldım 210 kusur TL'ye. Avent de aynı fiyatti. Nette bunu da epey ovmuslerdi. Aldım gitti valla. Bi de bugün mama sandalyesi aldim. Joie 3 kademeli yatanlardan. 300 TL tuttu. Çift mimderli gri olanı aldım,silinip yikanabiliyor. Tek minderli muşamba olanlardan vardı,inceydi. Ancak gri olan daha ergonomik geldi bana. Aldım gitti.
Ayrıca bir paket yenidoğan sleepy bebek bezi aldım. Bugün ki gider 530 tl

Benim kardeşim hemşire, o da bana lansinoh marka önerdi pompada. Hatta bana hediye alacak. Ama bilmiyorum iyi midir..

Arkadaşlarından geç anne olmanın faydaları varmış. Bize de anne yanı beşik, bebek arabası ve lansinoh elektrikli süt pompası arkadaşlardan geldi. Baya karlı oldu yani. Eksik çok ama al al bitmiyor. Küvetlere bakıyorum şimdi. Benim banyom çok küçük katlanan küvetlerden mi alsam diyorum. 130 lira civarı. Pahalı aama yer tutmaz. Kullanan oldu mu daha önce?

Arkadaşlarından geç anne olmanın faydaları varmış. Bize de anne yanı beşik, bebek arabası ve lansinoh elektrikli süt pompası arkadaşlardan geldi. Baya karlı oldu yani. Eksik çok ama al al bitmiyor. Küvetlere bakıyorum şimdi. Benim banyom çok küçük katlanan küvetlerden mi alsam diyorum. 130 lira civarı. Pahalı aama yer tutmaz. Kullanan oldu mu daha önce?

Canım o küveti ben de alıcam. Az yer kaplaması iyi. 14 şubatta indirime gircek ebebekte. O zaman alınabilir.

Back
X