2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
evet ben de alacaktım internette bitmiş. bizim eve çok yakın bi avm de ebebek var. az önce gittim aldım. demir ayak da aldım. eğilmeden yıkamak kolay olur diye.
Kizlar e bebek deki besikler hakkinda ne dusunyosunuz.cok tatli duruyorlar indirimde guzel almak istiyorum ama gormeden de almak istemiyorum.399 tl ye düşmüş olan park yataklar dan bahsediyorum.sizce nasil

Hamişler Merhaba lohusa pijaması aldınız mı?

Netten bakıyorum da marka ve beden konusunda karar veremiyorum :KK51:
Mrb cnm ben bundan aldim.net den.normalde M Beden giyiyorum.ama bir beden buyuk olsun istedim L Aldim.o da biraz buyuk oldu ama geri.gondermedim tekrar.bol bol giyerim artik:P bi de pijama takimi aldim M beden.o da gayet rahat oldu.lohusa pijamalari baya genis oluyo sanirim..

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-09-20-46-37.webp
    Screenshot_2017-02-09-20-46-37.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 72
Canim 50 lik filan oldugunu neye gore karar veriyorlar ki.doktor mu karar veriyo ona.anlamdm
Benim bildiğim kadar ki dr söyledi bunu, saglık bakanlığnın yeni bir uygulamasıymış, şöle yapıyorlar şeker yüklemesini;
Anne çok kilo aldı mı, bebek haftasına göre kilosu fazla mı, ailede ya da annenin kendisinde şeker hastalığı var mı diye bakıyırlar. Sıkıntı yoksa açlık tokluk kan şekerine bakıp. Gerekli değilse yapmıyorlar. Gerekliyse dr karar veriyor kaçlık ve nasıl olacağına diye biliyorum.

Kizlar e bebek deki besikler hakkinda ne dusunyosunuz.cok tatli duruyorlar indirimde guzel almak istiyorum ama gormeden de almak istemiyorum.399 tl ye düşmüş olan park yataklar dan bahsediyorum.sizce nasil

Cnm Kraft Calipso tercih ediliyor genelde ve e bebekte fiyatı da uygun.479 TL.

Bu arada Kraft calipso veya başka markanın park yatağını kullanıpta memnun kalan var mı?

Canım Gaz sıkışması olabilir.Benim geçen hafta oldu gece uykudan uyandım çok korktum.Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama takip et herkesin hamilelik öyküsü farklı bişey var yok demek yanlış sen takipte ol doktorunu ara sor. Normalde bu aralar hepimizde çok gaz var.

Haklısın canım cok tesekkur ederim

:)))) kesinlikle.Daha çocuğa nasıl hitap edeceğimi bilemiyorum.Annecim canım diyorum ama kendime okadar değişik geliyor ki:) evde yalnız kalınca konuşuyorum zaten hep :)
Babası çok güzel konuşuyor halbuki seviyor falan ama ben şaşkın gibiyim çok değişik bi duygu :) Rabbim korusun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Mrb cnm ben bundan aldim.net den.normalde M Beden giyiyorum.ama bir beden buyuk olsun istedim L Aldim.o da biraz buyuk oldu ama geri.gondermedim tekrar.bol bol giyerim artik:p bi de pijama takimi aldim M beden.o da gayet rahat oldu.lohusa pijamalari baya genis oluyo sanirim..

Çok guzelmiş gule gule kullan cnm.Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin :) Bende sezeryan olacağım için bir pijama takımı 2 tane de gecelik düşünüyorum.Onceki sezeryanımda pijama giymemiştim bile.Bu sebeple 2 tane gecelik gotureceğim.Biri lekelenirse diğerini giyerim.Hem resim çekimi olacağı için de birini şık birşey istiyorum geceliğin :KK49:

canım senin ikizlerin olacağı için sanırım iki tane alacaksın. o yüzden boyutlarına da bakmanı tavsiye ederim.
ben de park yatak bakıyodum başta. şimdi arkadaşım bana bi beşik vereceği için almaktan vazgeçtim.
ama benim beğendiğim brevi nin anne yanı olanıydı.
yine de gez dolaş öyle karar ver derim. çünkü sadece ebebekte indirim olmuyo.belki o tarz başka beğenirsin. n11 den gittigidiyordan alırsın.

Babası çok güzel konuşuyor halbuki seviyor falan ama ben şaşkın gibiyim çok değişik bi duygu :) Rabbim korusun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

bende konusuyorum ama tek kalınca genelde :) sanki utanıyorum ya :) çok garip hisler :) ama hep bir doğ totoşunu ısırcam çok çektiriyosun bana diyorum :)

D Degemen canım sana birşey sormak istiyorum. eşin şeker yüklemesi hakkında ne diyor? sabahtan beri bir sürü yazı okudum bu konuda .kafam da karışık. benim annem şeker hastası, benim ilk hamileliğimde hamilelik şekeri çıkmıştı. şimdi doktorum 50 lik yapalım yine de her hamilelik farklı dedi. bir yandan doktoruma güveniyorum ama bir yandan da kafam karışık. ilk hamileliğimde 26. haftadan sonra diyet yaptım şimdide şeker yüklemesi yaptırmayıp diyet yapayım diyorum ama kaçamaklarında önüne geçemiyorum.
Ben iki çocuğumda da yaptırdım. Bunda da yaptıracağız. Zararlı olduğuna dair görüşlere katılmıyor eşim. Karatay usulü beslenen birinin yaptırmasına tabi ki gerek yok çünkü öyle bir beslenmede şekerin yüksek olması zaten imkansız diyor. Ama hiçbirimiz o tarz beslenmiyoruz ve gün içinde ekmekten aldığımız şeker bile yüklemede verilen şekere yakın maalesef. Yani hergün biz omiktar şekere maruz kalıyoruz zaten.

kızlar inanılmaz başım ağrıyor, midem bulanıyor ve öğürüyorum.
ne yapacağımı bılemedım.

selam kızlar, yarın renkli ultrasona gideceğiz. Bebeğimi renkli görücem diye çok heycanlıyım ama bir yandan da ya bişi çıkarsa diye korkup geriliyorum :(

Ben de kalkan aldım. Aventin. Kalkanın ortası açık. Göğüs ucunun çanaşıra değmeden kurumasını ve hava almasını sağlıyor. Ayrıca deliksiz kapağı takarsan bir göğüsten emzirirken diğerinden akan veya durduk yerde sızan fazla sütü depolamaya yarıyor. Göğüs koruyucunun ortası kapalı. Bebeğin emerken kullanıyorsun ama bebeğin ağzı meme ucuna değmiyor. Koruyucuya temas ediyor ve ortasındaki minik deliklerden çekiyor sütü. Halbuki süt üretiminin artması için bebeğin ağzının meme ucunu uyarması lazım. O yüzden koruyucu değil kalkan daha iyi

Vay be.. daha neler öğrenicez. şu hamilelik apayrı bir dünya. öğren öğren bitmiyor. kalkanı önceden almak gerekiyor mu?

kızlar inanılmaz başım ağrıyor, midem bulanıyor ve öğürüyorum.
ne yapacağımı bılemedım.

neden böyle oldun kuzum? biraz yatıp dinlensen mi acaba? öncesinde soda ya da ayva..başağrısı bende uykusuz ve susuz kalınca oluyor. çok mu yemek yedin yoksa?

Vay be.. daha neler öğrenicez. şu hamilelik apayrı bir dünya. öğren öğren bitmiyor. kalkanı önceden almak gerekiyor mu?

neden böyle oldun kuzum? biraz yatıp dinlensen mi acaba? öncesinde soda ya da ayva..başağrısı bende uykusuz ve susuz kalınca oluyor. çok mu yemek yedin yoksa?
sanırım açlıktan.
yada demir hapına başladım o yapmış olabilir mi.
onun etkisi mi.
işyerınde revir var dr var ama rahat edemiyorum.
birde makamda çalışıyorum.
malum 5 dk yok olmamız cok buyuk sorun:(

Back
X