2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nursecm....................Erkek...............isim:anneadayı::nazar:
M123S..........................Erkek..................GİRAY:anneadayı::nazar:
Mcrhelena....................Erkek..................isim:anneadayı::nazar:
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF:anneadayı::nazar:
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:
Efefsunkar....................Erkek...................EGE:anneadayı::nazar:
Bihter34.......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:
Orangurann.................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:
Alnilam........................Erkek.................isim:anneadayı::nazar:
Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA:anneadayı::nazar:
Monomit.......................Kız....................DERİN:anneadayı::nazar:
Snmclsn.........................Kız......................ARYA:anneadayı::nazar:
Gzleem..........................Kız.......................ELA:anneadayı::nazar:
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA:anneadayı::nazar:
Aydii..............................Kız....................ADA:anneadayı::nazar:
Hyb77...........................Kız.......................isim:anneadayı::nazar:
Frkzhd.........................Kız........................isim:anneadayı::nazar:
Asi4261.........................Kız.......................isim:anneadayı::nazar:
Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:
Karammmsam..............Kız.....................PERA:anneadayı::nazar:
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN:anneadayı::nazar:
Canhayat80..................Kız.......................ALYA :anneadayı::nazar:
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:
Lucccck........................Kız........................isim:anneadayı: :nazar:
Bizi de eklersen çok mutlu oluruz canım kızımız olucak ismi de zeynep olucak inş ;)

Kızlar maşallah diyim Benim kızım iki gündür yerinde durmuyor anneannesinin yanına geldik dün kısa bir yolculuk yaptım ve eşimle vedalaşırken ağladım hormonlar işte:) babasından uzaklaştığından mı yoldan mı yoksa ağlamamdan mı rahatsız oldu nedir sürekli dönüp duruyor içimde gecede uyutmadı çok korktum .. Daha önce bir kez daha ağlamıştım film izlerken eşim de yoktu o gün de sürekli kıpırdamıştı... Hissediyorlar demekki duygularımızı

ben hergün ağlıyorum, çocuk bunalım doğacak zaten :(

Nursecm....................Erkek...............isim:anneadayı::nazar:
M123S..........................Erkek..................GİRAY:anneadayı::nazar:
Mcrhelena....................Erkek..................isim:anneadayı::nazar:
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF:anneadayı::nazar:
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:
Efefsunkar....................Erkek...................EGE:anneadayı::nazar:
Bihter34.......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:
Orangurann.................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:
Alnilam........................Erkek.................isim:anneadayı::nazar:

Helles...........................Kız.........................ZEYNEP:anneadayı::nazar:
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA:anneadayı::nazar:
Monomit.......................Kız........................DERİN:anneadayı::nazar:
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA:anneadayı::nazar:
Gzleem..........................Kız........................ELA:anneadayı::nazar:
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA:anneadayı::nazar:
Aydii..............................Kız........................ADA:anneadayı::nazar:
Karammmsam..............Kız........................PERA:anneadayı::nazar:
Zuhrealam....................Kız........................SELEN:anneadayı::nazar:
Canhayat80..................Kız.......................ALYA :anneadayı::nazar:
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:
Hyb77...........................Kız.......................isim:anneadayı::nazar:
Frkzhd.........................Kız........................isim:anneadayı::nazar:
Asi4261.........................Kız.......................isim:anneadayı::nazar:
Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:
Lucccck........................Kız........................isim:anneadayı: :nazar:

tebrık ederım tatlım benımde kızım olacak , ısım ne dusunuyorsunuz . Hangı sehırde oturuyorsun .
Ne guzel Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insalalh.Almina ela olacak kizimizin ismi.bu arada istanbuldayim canim. Sen ? Haxirliklqr ne durumda? Ben daha hic bisey yapmadim hep int ten arastiriyorum alacaklarimi yakinda baslarim;)biraz tembelim bu konuda galiba;)

ben hergün ağlıyorum, çocuk bunalım doğacak zaten :KK43:
lütfen böyle yapma, kocaman bir hayatı etkiliyorsun farkında olmadan. Annenin psikolojisi nasılsa bebek de öyle doğuyor ve o ömür boyu gidiyor..

Ablam ilk çocuk olduğu için annem hep ezilmiş,herşeyi içine atmış,bende ise aileye alıştığı için daha rahat davranmış. Bebekliğimizde ablam hep huzursuz bir bebek olmuş,bense hiç sıkıntısız büyümüşüm. Şimdi de huylarımız aynı,ablam ne kadar mutlu da olsa hep içine atacak bir şey bulur her şeye içlenir,bense boşvermişim dünyayı modundayım

Canim 50 lik filan oldugunu neye gore karar veriyorlar ki.doktor mu karar veriyo ona.anlamdm

Evet canım doktor karar veriyor. mesela bana 50 lik yapılacak diye kağıt yazdı.

Cnm Kraft Calipso tercih ediliyor genelde ve e bebekte fiyatı da uygun.479 TL.

Bu arada Kraft calipso veya başka markanın park yatağını kullanıpta memnun kalan var mı?

ben ilk bebeğimde kraft calipso kullandım şimdide aynısını kullanıcam. ben çok memnundum. 70*120 benimkinin ölçüsü. 2 yaşına kadar çok rahat kullandım. aslında daha kullnaılır ama benim kız çok hareketliydi düşecek diye korkumdan kaldırdım. 5 ay ara katta kalıyor sonra alta indiriyorsun. sallanması falan da güzel. ben alt açmasını hiç kullanmadım. gerek kalmadı. birde dönencesinin oyuncakları güzel , güzelde dönüyor sadece müzikleri çok hareketli ,ben açmadım desem yeridir. onun dışında istediğin zaman sallamak için ayakları indirip istediğin zaman kaldırabiliyorsun. ben uyuturken iddirirdim , uykuya dalinca kıpırtamasından uyanmasın diye katlıyordum.

Ben iki çocuğumda da yaptırdım. Bunda da yaptıracağız. Zararlı olduğuna dair görüşlere katılmıyor eşim. Karatay usulü beslenen birinin yaptırmasına tabi ki gerek yok çünkü öyle bir beslenmede şekerin yüksek olması zaten imkansız diyor. Ama hiçbirimiz o tarz beslenmiyoruz ve gün içinde ekmekten aldığımız şeker bile yüklemede verilen şekere yakın maalesef. Yani hergün biz omiktar şekere maruz kalıyoruz zaten.
çok sağol canım açıklaman için. dediğin gibi karatay yaşam tarzını benimseyen biri zaten şekeri hayatından çıkarmış oluyor. ben asla karatay gibi beslenemem çünkü meyve benim vazgeçilmezim. bende doktoruma güveniyorum zaten zararlı olsa neden yaptırsın.

selam kızlar, yarın renkli ultrasona gideceğiz. Bebeğimi renkli görücem diye çok heycanlıyım ama bir yandan da ya bişi çıkarsa diye korkup geriliyorum :KK43:

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. kuzunu doya doya izle.

Kızlar foto.azcık büyük oldu ama kusura bakmayın o_O bizim bebişler bu sene giyebilirler mi bu tulumlardan.. ben bayılıyorum bunlara,hele şöyle tontiş bir bebek olursa deymeyin keyfime :anneadayı:

Bebek-Sort-Tulum_2155_1.jpg

kesinlikle bu tulumlar çok güzel. ben 2-3 tane aldım bunlardan. büyük kızımdan da 2-3 tane var zaten. benim ilki mayıs doğumlu ve ben 40ından sonra hep bunları giydirdim. çok kullanışlı cıbıl cıbıl geziyorlar. rahatlığını bildiğim için bu kızıma da direk aldım .

Bende İstanbul dayım hatta aynı doktora gidiyoruz bi ara gop un kafeteryasinda bulusabiliriz :) ben bu arada gop ta doğum yapmayacağım Türkiye hastanesine ayrıntılı için gitmistim baya memnun kaldım yüzde doksan orda doğum yaparım. Sen karar verdim mi
Bende İstanbul dayım hatta aynı doktora gidiyoruz bi ara gop un kafeteryasinda bulusabiliriz :) ben bu arada gop ta doğum yapmayacağım Türkiye hastanesine ayrıntılı için gitmistim baya memnun kaldım yüzde doksan orda doğum yaparım. Sen karar verdim mi ?
Ben o ara taşındım canım artık özgür hanıma gitmiyorum. Gidemiyorum daha doğrusu. Hala doktor konusunda istikrar sağlayamayan biriyim :))) buluşalım ağırlaşmadan daha da. Başka buluşmak isteyen var mı aramızda hanımlar ???? Ortak bi yer belirleyelim

lütfen böyle yapma, kocaman bir hayatı etkiliyorsun farkında olmadan. Annenin psikolojisi nasılsa bebek de öyle doğuyor ve o ömür boyu gidiyor..

Ablam ilk çocuk olduğu için annem hep ezilmiş,herşeyi içine atmış,bende ise aileye alıştığı için daha rahat davranmış. Bebekliğimizde ablam hep huzursuz bir bebek olmuş,bense hiç sıkıntısız büyümüşüm. Şimdi de huylarımız aynı,ablam ne kadar mutlu da olsa hep içine atacak bir şey bulur her şeye içlenir,bense boşvermişim dünyayı modundayım

Çok haklısın ama elimde değil, durup dururken kafama takıp ağlıyorum, dün akşam düdüklü tencerem bozuldu yemek yememiz 9 u buldu sinirimden 1 saat ağladım mesela, aç durdukça midem dahada bulandı, bulandıkça isyan ettim vs vs, başka bi akşam başka bişi, yani gerekli gereksiz ama inan elimde olmuyo gözlerimden süzülüveriyor ben gerçekten hala gebelikten keyif alamayanlardanım, bu mide işi beni hayattan soğuttu, yoksa başka bi derdim tasam yok çok şükür..

Kızlar şu beslenme olayını bidaha anlatırmısınız lütfen hep dikkat ettim sanıyordum ama gözden kaçırdığım çok şey varmış meğer çok pişmanım :KK43: geç kalmadıysam dahada dikkat etcem inşallah
Canım domates salatalık taze fasulye kabak patlıcan biber ve marketlerdeki raf ömrü uzun olan gıdaları süt yoğurt tereyağı vs yeme. Çabuk bozulan süt ve yoğurtları bozulmadan tüket. Yani yoğurtu kendin yap :))))) zor tabi. Dayanavildiğin kadar. Tatlıya dikkat edebilirsen iyidir özellikle çikolata. Ambalajlı gıda ve sebzeler komusu çok önemli

Ben konuşuyorum ben konuşurken o duruyor dinliyor hiç kıpırdamıyor susuyorum tepinmeye kaldığı yerden devam:)))) balığım anneyi dinliyor da anlıyor mu acep :)

Bende ayni konusuyorum sonra duygulaniyorum aglayasim geliyor.. cocuk diyordun nasil bir annem var hem sesleniyor hem agliyor:KK35:

Aynenn canım ya :))) hormonlardan sanırım ama daha yüzünü görmeden böyle duygulanıyorum ondan bahsettiğim anda,doğunca napacam hiç bilmiyorum :) annemler uzakta benim onlara anlatırken bile gözlerim doluyor şöyle böyle diye.İnşallah mutluluktan ağladığımı anlıyordur minnoşum yoksa üzüldüm sanıp o da üzülmesin içerde :anne::KK46:

Ben konuşuyorum ben konuşurken o duruyor dinliyor hiç kıpırdamıyor susuyorum tepinmeye kaldığı yerden devam:)))) balığım anneyi dinliyor da anlıyor mu acep :)

Neden olmasınn:) anne karnında bebekleriyle konuşan annelerin bebekleri doğumdan sonra da anneleri konuşunca dikkatlice dinlediklerine şahit oldum.Doğunca da dinler inşallah annesini :anne:

Back
X