2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hamisler nazara mı geldik ne? Baksaniza bu arkadaşın suyu azalmış, diğer arkadaşın ise gelişme geriliği varmış. Güya en rahat dönemdeyiz. Allah şifa versin hamislerimize..

Ben bu akşam usenmedim işten sonra e bebeğe gittim. Baby me marka İki tane sivi çamaşır deterjanı ve sprey leke çıkarıcı aldım. Toz olan deterjanlari iki deneyimli anne onermedi diye bıraktım. Suda tam cozunmediginden kalıntı bırakabiliyormus. Yumuşatıcıyi da bıraktım zararlıymis diye.
Dalin şampuanın tüm serisini alıp yine geri bıraktım. Onun yerine bubchen sampuan, süt ve duş jeli aldım. Çok memnun kalmışlar. Ya sebamed ya bubchen önerdiler. Pudra,sabun ve bebe yagi (süt veya losyon alınabili) zararlıymis diye, almadim.
Bir de yine baby me marka tek seferlik alt açma bezi aldım 4 paket. 4 al 3 öde kampanyası vardı. Bir de kulak temizleme çöpü..Toplamda 210 kusur tuttu alışveriş. İndirimden dolayı 157 TL ödedim.
Ben dalinin sabununu hala kullaniyrm
Cift durulama yaptiriyorum
Hic sorun yasamadim
Kokusunu da cok seviyrm
Bubchen sampuani bende kullandim memnundum
Ama sut yerine mustela massage oil harika
Onu oneririm

İçindeki pes için köpük iyi diyorlar. Ama file de çabuk yıkanıyormus. Hangisini alsam acaba?
bebeği filede yıkamak iyi olmuyor çünkü bebek suyun dışında oluyor buda üşütmesine sebep oluyor ben oğlumda üstünden çıkan kıyafetleri kafasını yükseltecek şekilde katlayıp koyuyordum altına da bi kıyafet seriyordum kirli olanlardan suyun içine yatırp yıkıyordum hem bebiş çok mutlu oluyor hemde üşüdü mü derdi olmuyor bebek hemşireleri de bunu öneriyor zaten

Hamisler nazara mı geldik ne? Baksaniza bu arkadaşın suyu azalmış, diğer arkadaşın ise gelişme geriliği varmış. Güya en rahat dönemdeyiz. Allah şifa versin hamislerimize..

Ben bu akşam usenmedim işten sonra e bebeğe gittim. Baby me marka İki tane sivi çamaşır deterjanı ve sprey leke çıkarıcı aldım. Toz olan deterjanlari iki deneyimli anne onermedi diye bıraktım. Suda tam cozunmediginden kalıntı bırakabiliyormus. Yumuşatıcıyi da bıraktım zararlıymis diye.
Dalin şampuanın tüm serisini alıp yine geri bıraktım. Onun yerine bubchen sampuan, süt ve duş jeli aldım. Çok memnun kalmışlar. Ya sebamed ya bubchen önerdiler. Pudra,sabun ve bebe yagi (süt veya losyon alınabili) zararlıymis diye, almadim.
Bir de yine baby me marka tek seferlik alt açma bezi aldım 4 paket. 4 al 3 öde kampanyası vardı. Bir de kulak temizleme çöpü..Toplamda 210 kusur tuttu alışveriş. İndirimden dolayı 157 TL ödedim.

canım güle güle kullan aldıklarını...çok gerekli şeyler almışsın...
ben daha kıyafet almadan çamaşır deterjanı aldım :)

Günaydın arkadaşlar.rabbim zor durumda olanların yardımcısı olsun.bu mübarek cuma gününde hepimizin duaları ins kabul olur ve sağ Salim kucagımıza alırız yavrularımızı
Arkadaslardan biri bubchen marka şampuanı önermiş.benimde aklımda o vardı ama hiç kullananların yorumlarını okumadım henuz.
Sizce nasıl bi marka , almalımıyım.

Takim halinde geliyor ayri satiliyor 3 parca.

Canim iste a101de 3 parca 22 tlye geliyor o yuzden bekliyoruz.

Travelden memmun kalan cok okumadim. Arabayida en son alacagim. Arabada Baston puset. Pusetini hic almiycam. Anakucagi aldim.

File dayaniksiz olup kopuyormus. Tek basina yikamak zormus.hic almiycam onu. Zaten yaz bebegi hemn kurur ped.

Ben dalinin sabununu hala kullaniyrm
Cift durulama yaptiriyorum
Hic sorun yasamadim
Kokusunu da cok seviyrm
Bubchen sampuani bende kullandim memnundum
Ama sut yerine mustela massage oil harika
Onu oneririm

Aldım artık 2 kutu deterjan ve süt. bitince bi de onları denerim. dalinin deterjanının kokusunu bende beğendim. çok yoğun kokuyormuş çamaşırlar diye almadım. yoksa oldum olası dalinin tüm ürünlerinin kokusuna bayılıyorum..

bebeği filede yıkamak iyi olmuyor çünkü bebek suyun dışında oluyor buda üşütmesine sebep oluyor ben oğlumda üstünden çıkan kıyafetleri kafasını yükseltecek şekilde katlayıp koyuyordum altına da bi kıyafet seriyordum kirli olanlardan suyun içine yatırp yıkıyordum hem bebiş çok mutlu oluyor hemde üşüdü mü derdi olmuyor bebek hemşireleri de bunu öneriyor zaten

O zaman köpük fileyi e bebekten, banyo setini de a101den alayım. 22 tl süper fiyatmış :halay:

Çok mantıklı :super: harika pratik çözüm.

Aldım artık 2 kutu deterjan ve süt. bitince bi de onları denerim. dalinin deterjanının kokusunu bende beğendim. çok yoğun kokuyormuş çamaşırlar diye almadım. yoksa oldum olası dalinin tüm ürünlerinin kokusuna bayılıyorum..

O zaman köpük fileyi e bebekten, banyo setini de a101den alayım. 22 tl süper fiyatmış :halay:
Cnm baska markada kullanilsada cift durulama yapmak daha saglikli
Ozaman hafif bir koku oluyor
Dalan roxy de kullandim oda guzel:)
Gule gule kullan aldiklarini

Günaydın haziran anneleri, hepinize hayirli cumalar, kontrol durumlarimiz ne alemde, sonuçlar nasıl çıkıyor?

Günaydınn :) bizim haftaya inşallah kontrolümüz 1 ay olacak nerdeyse :( giden arkadaşlar güzel güzel sonuçlarla gelin inşallah bebeklerimiz büyüyor yavaş yavaş boy kilo olarak ele avuca geldiler sanki :KK200:

Günaydin arkadaslar, iki üc gündür öksürügüm vardi sanirim esimden gecti, bu gece hic uyutmadi ya :( Bogazim mahvoldu öksürmekten. Evin hemen karsisinda bir kulak burun bogazci var oraya mi gitsem diyorum. Yoksa kadin dogumcuma mi gitmeliyim? :/

Bitkisel boya falan idare edeceğim artık. Beyazlarimi gördükçe sinirim tepeme çıkıyor.

İçindeki pes için köpük iyi diyorlar. Ama file de çabuk yıkanıyormus. Hangisini alsam acaba?
Saç rimeliyle idare ediyorum ben. Boyanın zararı olup olmadığı kanıtlanamamış. Olabilir de ama. Kana karışıyo sonuçta. Ama çok kafama takıyorum, rimel ve sprey kapatmıyo diyosan boyat.

papp-a dediğin ne oluyor, bana 2'li,3'lü,4'lü yapılmadı, nifty testi 2000 tl mal oldu, eğer kötü çıksaydı aminosentez yapılacaktı,
Papp- a gebelik proteini. İkili testte kandan bakılıyor. Senin ense kalınlığı 3,18 çıkınca direkt kesin sonuç veren teste yönlendirdiler o zaman. İkili test kesin sonuç vermiyor çünkü.

Günaydin arkadaslar, iki üc gündür öksürügüm vardi sanirim esimden gecti, bu gece hic uyutmadi ya :KK43: Bogazim mahvoldu öksürmekten. Evin hemen karsisinda bir kulak burun bogazci var oraya mi gitsem diyorum. Yoksa kadin dogumcuma mi gitmeliyim? :/
Guandhin cnm
Gecmis olsun
Ben oyle oldugumda serum fizyolojik alip sikiyorum burnuma iyi geliyor
Sizin orda alma imkaniniz olur mu?
Doktor ilac verecek simdi gerci orda buradaki gibi olmayabilir:)
Cnm bide sey soracagim sana
Bizim tuvalet egitiminde bi hafta oldu, lazimliga sik sik onbes bazen yirmi dakika, oyunla ya da kitap okuyarak oturtuyoruz, bir haftada elde ettigimiz tek sey cisini kakasini tutmayi ogrnemek oldu, geldiginde cisim var demiyor, biz anladigimizda oturttugumuzda tutuyor bazen yapiyor, napacagimizi sasirdik
Lazimlikta uzun oturtmak sakincali olur mu
Egitime devam etmeyi istiyoruz, cok mu yipratici olur

Cnm ayva benim ilk bulantilarimin oldugu zamanlar iyi geliyordu
Ancak yanma olayinin cozumu olur mi bilnem
Bnm suan xok şiddetli degil de
Oglumda dogurana kadar mide yanmasindan xok cektim
Maden suyu iciyrdum buzz gibi
O iyi geliyordu
Teşekkür ederim canım herşeyi denemek istiyorum valla

Günaydın haziran anneleri, hepinize hayirli cumalar, kontrol durumlarimiz ne alemde, sonuçlar nasıl çıkıyor?
Günaydın canım hepimizin cuması mübarek olsun Allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim kontrol haftaya salı canım ayrıntılımız var hayırlısıyla atlatmak nasip etsin Allah sağlıcakla İnşaallah

Bende boya konusunda risk almamanjin daha faydali olacagini dusunuyrm
Surada bikac ay kaldi
Dayan biraz:)

Back
X