• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kontrolüm vardı kontrolden çıktım az önce moralim çok bozuk. Doktor geçen hafta bebeğe 2900 demişti bugun 1 hafta sonra 2870 dedi. Bebek kilo alacağı yerde kilosu düşmüş. Zaten ben tahmin ediyordum karnım hiç büyümedi hatta küçüldü gibi ve zaten ben de 2 kilo vermişim :KK43: bi terslik var ama doktor ultrasonda bazen ölçümler hatalı olabilir diyor ama ben eminim bi terslik olduğuna. Bu doktora 3 haftadır gidiyorum doktorumu değiştirmek zorunda kaldım son ayda. Benim önceki kontrollerimi yapmadığı için bilmiyor ama benim bebeğim önde giden bi bebekti kaç doktora gittiysem 10 gün önce iri olucak diyolardı. Sonra ne olduysa bi anda çocuk gelişememeye başladı ama kimseye anlatamıyorum derdimi. Bu yüzden çocuğuma bişey olursa diye korkuyorum

Canım bir üniversite hastanesine gitme şansın var mı?

Kizlar gece kizimin sariligi yukseldi acile geldik degeri 19 olmus fototerapi dediler.simdi fototerapiye aldilar.ben disarda bekliyorum.butun gun burda olacak.kizimi orda birakip disarda beklemek cok zor ama dayanacagim.onun sagligi icin.
gecmis olsun canim insallah toparlanir minik prenses

Rica ederim Allah evlatlarimizi korusun. Doktora danişinca burayada yazarsaniz merak ederim. Benim basima gelene kadar suyun azar azar geldigini hic duymamistim. Kacinci haftadasiniz takviminiz cikmiyor yorumlarinizin altinda

Haftam 39+2, yazacağım inşallah, yani ben bugun hemen birseyler yapacağını sanmıyorum ama belki yarın yada normal kontrol günümde birseyler olabilir

luges luges Canım hayırlısı olsun. Benim anlamadığım bir şey var ama cahilliğime verin. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. O kadar açıklığın var bugün yada yarın açıklığının artması durumu söz konusu değil mi ben onu anlamadım. Neden açıklığı takip etmeyip direk suni sancı yada 1 hafta sonra Bebek büyür diye sezeryan konuşuluyor? Yani açılma başlamış, bugün açılma devam edip Bebek kendiliğinden gelemez mi? Bu olasılık niye konuşulmuyor? Benim atladığım birşey mi var?

Benim bebiş de çok hareketli sanki bu hafta doktor alacak gibi geliyor. Bir de sabah midem bulandı kahvaltı ederken

Hemen evhamlanma canım ya, daha haftan da erken sayılır ne kadar sıkıntı stres yaparsan bebis o kadar çok etkilenir, gelirse de hafta olarak doktorların korkmadigi haftadasin, hayırlısını dile inşallah.

Bir de şöyle tarihlere haftalara bakiyorum da galiba sona ben kalicam:) 26 haziran gorunuyo dogum ama doktor 16 gibi aliriz dedi kesin bisey yok o zamana kadar bile kimse kalmayacak sanki ya ay dogurup da gitmeyin nolur kizlar yalniz kalmiyim buralarda :KK70:

Bir de şöyle tarihlere haftalara bakiyorum da galiba sona ben kalicam:) 26 haziran gorunuyo dogum ama doktor 16 gibi aliriz dedi kesin bisey yok o zamana kadar bile kimse kalmayacak sanki ya ay dogurup da gitmeyin nolur kizlar yalniz kalmiyim buralarda :KK70:
yok canım ben varım, merak etme yalnız kalmazsın :KK70:
28/6/17 tarihim ve normal doğum görünüyor şimdilik, bir aksilik çıkmazsa hepinizin güzel haberlerini ben alacağım en son benim paylaşabileceğim biri kalacak mı asıl :KK48:

Gerçekten çok zor bir durum. İkisini ayrı odaya koyup wcye koşacaksın :)))
Seninki yine 6 yaşındaymış benim kız 3,5 yaşında. Sürekli yanağına parmağını koyuyor okşamaya çalışıyor, öpmeye çalışıyor. :)
Altı yasında ama şuan emzik emmeye basladı. Saka gibi. Gülsemmi aglasammı bilemedim. Yakında altınada yaparsa hiç sasırmam

Benim hatirladigim doubleanne gibi biseydi adı o da dogum yapmistir heralde coktan ama hic yazmadi

doubleanne4 bu nıck nıye yazmıyor önceden cok yazıyor dıye bakmıstım.
2.üyelık sebebıyle ıptal yazıyordu.
hatta bebıslere isim arıyordu...

ne olur bana yardim edin tecrubelerinizi paylasin suan doktordayim 38+4 olduk bebegin suyu durumu gayrt iyi kilosu 3770 olmis cati muaynem yapildi 3-4 cm acikligim varmis doktor istersen bekle istersen bugun suni sanci verip alalim dedi durdukca bebegin kilosu artiyor ve ben korluyorum dogum sirasinda kilodan kaynakli bi sikinti olursa diye doktor catin musait dedi ama yinede cok korkuyorum bebegim sikisir ters birsey olursa diye yani bu hafta kendiliginden sancim tutar dogurursam normal olacak yoksa kilosu 4 u gecer haftaya kalinca yada bugun yarin suni sanci verip alacak yada zaman ilerledikce sezeryan olacak kizlar ne diyorsunuz ne olur fikirlerinizi paylasin benimle hic riske atmayip gunumu doldurmayi bekleyip sezeryan mi olsam yoksa suni sanciya razi mi olsam normal dogumda kac kiloya kadar doguran var aranizda doktortamamen bana birakti ama ben karar veremiyorum
Canım kuzenimin pazartesi 3 cm açıklığı vardı cumartesi 6cm olmuştu sancısını evde çekti. Senin şu an 4 cm demekki bi kaç güne dogum olacak neden suni sancı verip almak istiyor anlamadım.baska bir açıklama yapmadı mi

Hemen evhamlanma canım ya, daha haftan da erken sayılır ne kadar sıkıntı stres yaparsan bebis o kadar çok etkilenir, gelirse de hafta olarak doktorların korkmadigi haftadasin, hayırlısını dile inşallah.
Gelmesinde sorun yok da ben evde tekim. Ani bişey olsa annemlere gitmek için araba kullanmam gerek. Acaba kullanabilir miyim falan böyle düşünceler

Kizlar fikirleriniz için teşekkür ederim hepsini okudum alıntı yapamadım. Çarşamba günü 31 mayis da sezeryan olucam nasipse . Bebegimi riske atmak istemedim inşallah doğru kadar vermişimdir. gokyuzututkusu gokyuzututkusu canım benim doğum tarihini de değiştirebilirsin..
sorun ne canım ben anlamadım, suni sancı ile normal denenmeyecek bir durum mu var?

Altı yasında ama şuan emzik emmeye basladı. Saka gibi. Gülsemmi aglasammı bilemedim. Yakında altınada yaparsa hiç sasırmam
Bizimkidaha bebek doğmadan ona aldığımız mobilya beşiğe yattı, yastığını yorganını sahiplendi. Emzik emmeye başladı, bebeksi konuşuyor :KK51:

luges luges Canım hayırlısı olsun. Benim anlamadığım bir şey var ama cahilliğime verin. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. O kadar açıklığın var bugün yada yarın açıklığının artması durumu söz konusu değil mi ben onu anlamadım. Neden açıklığı takip etmeyip direk suni sancı yada 1 hafta sonra Bebek büyür diye sezeryan konuşuluyor? Yani açılma başlamış, bugün açılma devam edip Bebek kendiliğinden gelemez mi? Bu olasılık niye konuşulmuyor? Benim atladığım birşey mi var?
İlk doğumumda suyum geldi 1 cm açılmam oldu. Bebek geldi gelecek demişti doktor. Eve gittim 1 hafta sancı falan olmadı öyle kaldı. Sezeryan olmuştum. Herkeste farklı olabiliyor canım

Kontrolüm vardı kontrolden çıktım az önce moralim çok bozuk. Doktor geçen hafta bebeğe 2900 demişti bugun 1 hafta sonra 2870 dedi. Bebek kilo alacağı yerde kilosu düşmüş. Zaten ben tahmin ediyordum karnım hiç büyümedi hatta küçüldü gibi ve zaten ben de 2 kilo vermişim :KK43: bi terslik var ama doktor ultrasonda bazen ölçümler hatalı olabilir diyor ama ben eminim bi terslik olduğuna. Bu doktora 3 haftadır gidiyorum doktorumu değiştirmek zorunda kaldım son ayda. Benim önceki kontrollerimi yapmadığı için bilmiyor ama benim bebeğim önde giden bi bebekti kaç doktora gittiysem 10 gün önce iri olucak diyolardı. Sonra ne olduysa bi anda çocuk gelişememeye başladı ama kimseye anlatamıyorum derdimi. Bu yüzden çocuğuma bişey olursa diye korkuyorum
canım benimde cuma günü kontrolüm vardı, çok iyi gidiyordu boyu kilosu bu hafta sadece 120 gr kadar almış ben de 1 kilo vermişim ama ben beslenmeme hiç dikkat edemededim son hafta iş vs çok yorucu geçti iştahsızlık halim mevcut, vicdan yaptım beslenmemi düzenledim yeniden proteine ağırlık vermeye çalışıyorum zoraki yiyorum ama yiyorum, doğum iznine ayrıldım bakalım bu hafta ne diyecek ne kadar almış

Gelmesinde sorun yok da ben evde tekim. Ani bişey olsa annemlere gitmek için araba kullanmam gerek. Acaba kullanabilir miyim falan böyle düşünceler
canım şartlarını bilmiyorum ama annen de kalman mümkün değil mi yada annenin sende kalması

Back
X