• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir de şöyle tarihlere haftalara bakiyorum da galiba sona ben kalicam:) 26 haziran gorunuyo dogum ama doktor 16 gibi aliriz dedi kesin bisey yok o zamana kadar bile kimse kalmayacak sanki ya ay dogurup da gitmeyin nolur kizlar yalniz kalmiyim buralarda :KK70:
Benim de 24 haziran ama 15 hazirana gun aldık burdayım ben :)

Bir de şöyle tarihlere haftalara bakiyorum da galiba sona ben kalicam:) 26 haziran gorunuyo dogum ama doktor 16 gibi aliriz dedi kesin bisey yok o zamana kadar bile kimse kalmayacak sanki ya ay dogurup da gitmeyin nolur kizlar yalniz kalmiyim buralarda :KK70:
Yalnız kalman gibi bi durum sözkonusu değil çünkü hepimiz de doğursak burada artık bebişlerimiz hakkında konuşuruz canım:spor:

Bizimkidaha bebek doğmadan ona aldığımız mobilya beşiğe yattı, yastığını yorganını sahiplendi. Emzik emmeye başladı, bebeksi konuşuyor :KK51:
Ama çok normal değil mi. Kardeşim dogdugunda ebe bana çikolata vermiş demiş ki kardesin sana getirdi ben de bir çikolataya tav olmuşum demek, hiç sıkıntı cıkarmadıgım gibi hep korumuşum onu. Ama çok dikkat et çok tehlikeli olabiliyor cocuklar

Kizlar nst deyim bebek 3900 gram görünüyor doktor riske atmayalım sezeryan yapalım diyor çok kararsız kaldım bu arada devlet hastanesi.. lütfen fikirlerinizi söyler misiniz.. karar vermem gerek
Cnm eger cok minyon tipli biri degilsen ki sanirim degilsin
Normal dene, cidden normal dogum cok guzel
Oyle muhtesem birsey ki iyiki diyor insan
Bebekte daha saglikli oluyor, cidden cok faydasi var
Bebegi riske atacak bir durum yoksa normali bekle derim ben
Kilo bence risk unsuru degil

Kızlar bende doktordan geldim, tarif ettiğim akıntı nişan olabilir dedi doktor, suyum nst falan iyi çıkınca beklemeye devam edeceğiz dedi, yarın yine gel suyuna bakalım dedi ama benim kız hiç inmemiş daha miyomum vardı benim acaba miyomdan mı inmiyor diye de ekledi, birde benim takvim 3 haziran da doluyor malum, doktor ondan sonra çok beklemeyiz dedi, bende diyelim ki o tarihe kadar gelmedi suni mi deneyeceğiz deyince bakarız diye yuvarlak bir cevap verdi, yani kızlar bu hafta sonuna kadar dananın kuyruğu benim içinde kopacak :(

Kızlar bende doktordan geldim, tarif ettiğim akıntı nişan olabilir dedi doktor, suyum nst falan iyi çıkınca beklemeye devam edeceğiz dedi, yarın yine gel suyuna bakalım dedi ama benim kız hiç inmemiş daha miyomum vardı benim acaba miyomdan mı inmiyor diye de ekledi, birde benim takvim 3 haziran da doluyor malum, doktor ondan sonra çok beklemeyiz dedi, bende diyelim ki o tarihe kadar gelmedi suni mi deneyeceğiz deyince bakarız diye yuvarlak bir cevap verdi, yani kızlar bu hafta sonuna kadar dananın kuyruğu benim içinde kopacak :(

canım şartlarını bilmiyorum ama annen de kalman mümkün değil mi yada annenin sende kalması
Annem bana çok yakın aslında sabah eşimin götürmesi gerek. Geceleri hiç uyumadığım için sabah bayılmış oluyorum. Ama Perşembe günü izine çıkıcam gündüzleri annemlerde kalcam inşallah

Kızlar bende doktordan geldim, tarif ettiğim akıntı nişan olabilir dedi doktor, suyum nst falan iyi çıkınca beklemeye devam edeceğiz dedi, yarın yine gel suyuna bakalım dedi ama benim kız hiç inmemiş daha miyomum vardı benim acaba miyomdan mı inmiyor diye de ekledi, birde benim takvim 3 haziran da doluyor malum, doktor ondan sonra çok beklemeyiz dedi, bende diyelim ki o tarihe kadar gelmedi suni mi deneyeceğiz deyince bakarız diye yuvarlak bir cevap verdi, yani kızlar bu hafta sonuna kadar dananın kuyruğu benim içinde kopacak :KK43:
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla kavuş bebeğine..

Kizlar fikirleriniz için teşekkür ederim hepsini okudum alıntı yapamadım. Çarşamba günü 31 mayis da sezeryan olucam nasipse . Bebegimi riske atmak istemedim inşallah doğru kadar vermişimdir. @gokyuzututkusu canım benim doğum tarihini de değiştirebilirsin..

Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla al kucağına inşallah.

Kızlar oruç tutan tutabilen var mı? Dün de bugünde keşke tutsaydım dedim de...

Kızlar bende doktordan geldim, tarif ettiğim akıntı nişan olabilir dedi doktor, suyum nst falan iyi çıkınca beklemeye devam edeceğiz dedi, yarın yine gel suyuna bakalım dedi ama benim kız hiç inmemiş daha miyomum vardı benim acaba miyomdan mı inmiyor diye de ekledi, birde benim takvim 3 haziran da doluyor malum, doktor ondan sonra çok beklemeyiz dedi, bende diyelim ki o tarihe kadar gelmedi suni mi deneyeceğiz deyince bakarız diye yuvarlak bir cevap verdi, yani kızlar bu hafta sonuna kadar dananın kuyruğu benim içinde kopacak :KK43:
Suratin neden asildi canim öyle. Bebis böyle mi karşılanır hiç. O senin için sağlıkla bu zamana kadar gelmis sen de oyle ya da boyle dunyaya getireceksin. Hepsi bu:) ayni durumdayiz biliyorsun. allah kolaylık versin hepimize. Kavusalim sağlıkla da gerisi eksiğiyle yuksegiyle allaha kalmis. Tevekkul :)

İlk doğumumda suyum geldi 1 cm açılmam oldu. Bebek geldi gelecek demişti doktor. Eve gittim 1 hafta sancı falan olmadı öyle kaldı. Sezeryan olmuştum. Herkeste farklı olabiliyor canım

Doğrudur canım haklısın. Ama benim merak ettiğim mesela bu akşam açılmanın tamamlanmayacağına nasıl emin oluyorlar peki. Yani belli oluyor mu?

Kizlar gece kizimin sariligi yukseldi acile geldik degeri 19 olmus fototerapi dediler.simdi fototerapiye aldilar.ben disarda bekliyorum.butun gun burda olacak.kizimi orda birakip disarda beklemek cok zor ama dayanacagim.onun sagligi icin.
geçmiş olsun cnm.
şimdi nasıl bebeğin ?

Çok sağol canım benim:KK200:
doğum gerçekleşmiştir :) kendini iyi hissedince yaz mutlaka.
hayırlı evlat olsun cnm.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Geçen hafta arkadan araba çarpmıştı, bacağıma kramp girdiği için ayağımı geri ittirmiştik ve 2 gün topallamıştım, cumartesi günü bıyıklarımı ve yüzümde çıkan birkaç tüyü sesu soğuk ağda bandıyla alıp, sesunun temizleme mendiliyle yüzümü sildim. Sabah bir kalktım yüzüm gözüm şiş içinde. Yanma ve kaşıntı vardı, bugün daha iyi.. Sabahta işe gelirken yine bizim araca hafifçe araba vurdu. Frenden ayağı kaymış arkamızda ki vatandaşın. Ay bir garip haller var bugünlerde. Allahın izniyle şu 1 ayı sağ salim atlatayım dua edin bize :KK43:
geçmiş olsun cnm. sen sadaka ver gülüm. hem ramazan hem de kaçtır oluyor bu. başımın gözümün sadakası olsun de ver.

ne olur bana yardim edin tecrubelerinizi paylasin suan doktordayim 38+4 olduk bebegin suyu durumu gayrt iyi kilosu 3770 olmis cati muaynem yapildi 3-4 cm acikligim varmis doktor istersen bekle istersen bugun suni sanci verip alalim dedi durdukca bebegin kilosu artiyor ve ben korluyorum dogum sirasinda kilodan kaynakli bi sikinti olursa diye doktor catin musait dedi ama yinede cok korkuyorum bebegim sikisir ters birsey olursa diye yani bu hafta kendiliginden sancim tutar dogurursam normal olacak yoksa kilosu 4 u gecer haftaya kalinca yada bugun yarin suni sanci verip alacak yada zaman ilerledikce sezeryan olacak kizlar ne diyorsunuz ne olur fikirlerinizi paylasin benimle hic riske atmayip gunumu doldurmayi bekleyip sezeryan mi olsam yoksa suni sanciya razi mi olsam normal dogumda kac kiloya kadar doguran var aranizda doktortamamen bana birakti ama ben karar veremiyorum
ben olsam kesin normal doğumu denerdim. hakkında en hayırlısı neyse o olsun cnm.

Kizlar fikirleriniz için teşekkür ederim hepsini okudum alıntı yapamadım. Çarşamba günü 31 mayis da sezeryan olucam nasipse . Bebegimi riske atmak istemedim inşallah doğru kadar vermişimdir. @gokyuzututkusu canım benim doğum tarihini de değiştirebilirsin..
cnm ya sen minyon tipli biriydin.
sırf bu yüzden sezeryanı kabul ettiysen 1 kez daha düşün.
çünkü sen de normal doğumu çok istiyordun.
benim bir arkadaşım 150 boylarında 45 kiloda biriyken hamile kalmıştı. ve 10 kilo kadar almıştı.
walla normal doğum yaptı ve birkaç saat sonra hastane bahçesinde fıldır fıldır geziyordu :)
korkma diye verdim bu örneği.
hakkında hayırlısı neyse o olsun.
sezeryan kesin kararınsa da 2 gün sonra kavuşuyyorsun meleğine ne mutlu sana.

Kizlar bebegim donmus
Mutluluktab agliycam neredeyse
hadi gözün aydın.
Allah dualarını kabul etmiş.

ne olur bana yardim edin tecrubelerinizi paylasin suan doktordayim 38+4 olduk bebegin suyu durumu gayrt iyi kilosu 3770 olmis cati muaynem yapildi 3-4 cm acikligim varmis doktor istersen bekle istersen bugun suni sanci verip alalim dedi durdukca bebegin kilosu artiyor ve ben korluyorum dogum sirasinda kilodan kaynakli bi sikinti olursa diye doktor catin musait dedi ama yinede cok korkuyorum bebegim sikisir ters birsey olursa diye yani bu hafta kendiliginden sancim tutar dogurursam normal olacak yoksa kilosu 4 u gecer haftaya kalinca yada bugun yarin suni sanci verip alacak yada zaman ilerledikce sezeryan olacak kizlar ne diyorsunuz ne olur fikirlerinizi paylasin benimle hic riske atmayip gunumu doldurmayi bekleyip sezeryan mi olsam yoksa suni sanciya razi mi olsam normal dogumda kac kiloya kadar doguran var aranizda doktortamamen bana birakti ama ben karar veremiyorum
Canım benim de cımartesi günkü randevumda 37+2ydik kızımz 3600 gr bi hafta büyük gittiği için çatı muayenemi yaptı doktor ve 2 cm açılmam olduğunu söyledi. Çatım da müsaitmiş bi hafta sonrasına randevu verdi. Doğum hakkında bi deneyimim yok ama çatımız müsaitse beklemekte fayda var diye düşünüyorum. Doğumu hızlandırıp kolaylaştırcak hareketler yapsan yürüyüş falan iyi gelir belki.

senın için hayırlısı neyse o olsun tatlım. bize bılgı vermeyi unutma..
bugun 17den sonra benımde muayenem var, bakalım neler dıyecek...

Back
X