2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

Hanımlar bugün doktora gittim 8 hafta 3 günlük dedi kalp atışı gayet güzel dedi büyümüş güzel dedi ama kesenin altında kanama alanı var dedi o yüzden progestan verdi dinlen dedi kanama alanı Zaman'la kaybolurmu bebeğimi kaybetmek istemiyorum

Hiç endişelenme arkadaşım. Günümüzde ne yazık ki çoğu gebelikte yaşanıyor bu durum. Benim de 5+6'da yaşandı. Çok şükür geçen hafta 8+5'te gittiğim randevumda bir sorun kalmamıştı. Dinlenmek çok önemli bu dönemde ve tabi ki moral. Bol bol dua et, dinlen ve su iç. Allahın izniyle birşeycikler olmaz kuzuna.

Kızlarrr cok sessiz gördüm sizi nerelerdesiniz bakiyim
Biz büyüdük 9 haftalık olduk tam..Sabah yukledigin uygulamadan bebekten msj geldi gune guzel basladimSizler neler yapiyorsunuz bulantilar, uyku halleri nasil gidiyor

nasil gitsin bulantilar tam gaz devam

11 haftamiz doldu... bugun az bir kanamam oldu doktora kostum hemen. Bebegim iyimis cok sukur. Ilac kullanicam 7 gun. Cok korktum cookk...

Insallah cnm hayirli haberler duymayi nasip etsin rabbim

arkadaşlar bişi sorucam 11+2 de ikili test yaptırılabilirmi ..internette 11-14 .cü haftalar arası yapılır yazıyor.pazartesi 1 mayıs tatil olduğundan çalışmıyorken yaptırmak istiyorum ..bilgisi olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…