- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
Hiç endişelenme arkadaşım. Günümüzde ne yazık ki çoğu gebelikte yaşanıyor bu durum. Benim de 5+6'da yaşandı. Çok şükür geçen hafta 8+5'te gittiğim randevumda bir sorun kalmamıştı. Dinlenmek çok önemli bu dönemde ve tabi ki moral. Bol bol dua et, dinlen ve su iç. Allahın izniyle birşeycikler olmaz kuzuna.Hanımlar bugün doktora gittim 8 hafta 3 günlük dedi kalp atışı gayet güzel dedi büyümüş güzel dedi ama kesenin altında kanama alanı var dedi o yüzden progestan verdi dinlen dedi kanama alanı Zaman'la kaybolurmu bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Kızlarrr cok sessiz gördüm sizi nerelerdesiniz bakiyim
Biz büyüdük 9 haftalık olduk tam..Sabah yukledigin uygulamadan bebekten msj geldi gune guzel basladimSizler neler yapiyorsunuz bulantilar, uyku halleri nasil gidiyor
11 haftamiz doldu... bugun az bir kanamam oldu doktora kostum hemen. Bebegim iyimis cok sukur. Ilac kullanicam 7 gun. Cok korktum cookk...
Tuvaletimi yaptiktan sonra fark ettim. Plesenta su an rahim agzina yakinmis o sebepten bu donemde boyle seyler olabilir dedi. Zamanla yukari toplamasi beklenecek sanirim.peki neden oldu
Tuvaletimi yaptiktan sonra fark ettim. Plesenta su an rahim agzina yakinmis o sebepten bu donemde boyle seyler olabilir dedi. Zamanla yukari toplamasi beklenecek sanirim.
cok gecmis olsun tekrar Allah bebeklerimize saglicakla kavusmayi nasip etsin
Cok gecmis olsun cnm insan nasi korkuoyor hep tedirgin bir bekleyisteyz sonu hayirli olsun insallah11 haftamiz doldu... bugun az bir kanamam oldu doktora kostum hemen. Bebegim iyimis cok sukur. Ilac kullanicam 7 gun. Cok korktum cookk...
Insallah cnm hayirli haberler duymayi nasip etsin rabbimMerhaba canım, Bende cumartesi günü 2 li test için kan verdim. Haftaya kontrole gittiğimde alacağım sonuçları hayırlı sonuçlar çıkar inşalllah. Ense kalınlığı iyi çıktı. Doktorun seni biraz endişelendirmiş. Daha sonucu görmeden sıvı almadan bahsetmiş. Bu tarz doktorlardan hiç hoşlanmıyorum.zaten testtler % 100 sonuç vermiyormuş. Hiç moralini bozma. Rabbim ne yazdıysa onu görürüz. Dua et yeter canım.
Cok tesekkur ederim canim, amin Allah bebislerimizi korusun.Cok gecmis olsun cnm insan nasi korkuoyor hep tedirgin bir bekleyisteyz sonu hayirli olsun insallah
Kizlar günaydın nasilsiniz son durumlar nedir
günaydın canım... nolsun işte bekleyişteyiz :) cuma gelsin de ikili teste gireceğim hem de bebişimi görürüm onu bekliyorum. senden ne haber?
Kızlar selamlar bende aranıza katılayım. 10+3 hamileyimm... çok halsizim bitkinim...
Hosbuldum canımm.. ben kiloda verdim çok çirkin oldum.. sende durumlar nasılhosgeldin canim hayirli olsun son 3 hafta sabirli ol azaliyo sonra sikayetler bende 9+1 im
Hosbuldum canımm.. ben kiloda verdim çok çirkin oldum.. sende durumlar nasıl
İnsallah bende alırım canım çok istiyorum kilo almakben aldim canim 54 le kaldim suan 56 57 olmusumdur heralde midem bulandiginda biseyler atistirmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?