2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

Medipoldeki doktoruma gec randevu aldim diye murvet hocaya gittim..cok durgun geldi bana sevmedim..Bana kipir kipir guler yuzlu doktor lazim)Senin dedigin doktorlari duymadim.. Evet medipolun makineleri cookk iyi

o zaman kesinlikle necla hanima git kadin bir muhtesem bayılıyorum ona surekli gidesim geliyo o kadar guleryuzlu iyi ki ❤❤

bizde arkandan geliyori

bizde arkandan geliyoruz senin 3 ay bitcek bisey kalmamis bize daha cok var sanki

:) :) :) Bende aynı sorunu yaşıyorum. Pantolonlarım sıkmaya başladı. Birkaç tane hamile pantolonu aldım. Rahatlar ama sürekli yukarı çekiştirip duruyorum.. Birde bende aşırı şişkinlik var. Sindirim sorunlarından dolayı. Göbeğim 2 ay ileriden gidiyor :) 2 aylıkken bile 4 aylık gibiydi göbeğim :)

o zaman kesinlikle necla hanima git kadin bir muhtesem bayılıyorum ona surekli gidesim geliyo o kadar guleryuzlu iyi ki ❤
Ben gecen yilki surecte de ayni doktora gitmistim cnm..Yine o takip etsin istiyorum sureci bildigi icin..Kafama takilan bi konuda ulaşabiliyorum yardimci oluyor, beni yönlendiyor..Doktor konusunda şanslıyiz o zaman ikimiz de Nice suratsiz doktorlar var

sorma aynen bende kafama takilan herseyi arayip sorabiliyorum yardimci oluyo saolsun

ahaha yalniz degilmisim bende aynen oyleyim kendime kızıyorum resmen yedigimden mi diye

ben de dedim acaba bedenimi mi büyük aldım diye demek başkalarında da varmış :):) geçen hafta aynı sıkıntıyı çok çektim 5 aylıklar gibiydim midem göğsüme kadar şişmişti. herşey ayva yedikten sonra başlamıştı yediğim 2 gün mahvoldum, kesince indi. genel bi yavaşlama var bağırsaklarda o kesin de yediklerimizden mi oluyo acaba bu kadar şişlik bilemedim

ahaha yalniz degilmisim bende aynen oyleyim kendime kızıyorum resmen yedigimden mi diye
Hamilelikte tüm kaslar gevşediği için sindirim çok zor oluyormuş ve buna bağlı olarak gaz ve şişkinlik sorunları oluyormuş. Gaz ve şişkinlik yapan yiyecekleri fazla tüketmemek gerekiyor aslında... Gaz sancılarım oluyor benim çok kötü...

Yok canım hamilelikle ilgili. Kaslar gevşediği için sindirim yavaşlıyormuş o yüzden...

Yok canım hamilelikle ilgili. Kaslar gevşediği için sindirim yavaşlıyormuş o yüzden...
Ben 59 la hamile kaldim..2 ayda 400 gr alarak 59.4 olmusum..ufak bi şiskinlik var ama goz zevkimi bozmuyor..Hala eski pantolonlarimi rahatlikla giyiyorum..Karnim biraz cikinca tayt uzun tişört sezonunu acmayi dusunuyorum

bu sorunu atlatmak zor olcak heralde gecmiyecek bu şişkinlik

Ben 59 la hamile kaldim..2 ayda 400 gr alarak 59.4 olmusum..ufak bi şiskinlik var ama goz zevkimi bozmuyor..Hala eski pantolonlarimi rahatlikla giyiyorum..Karnim biraz cikinca tayt uzun tişört sezonunu acmayi dusunuyorum
Bende 63 kiloydum hamile kaldığımda 2 aylıkken tartıldım 67 kg. olmuşum düşün. Şok geçirdim resmen. Şimdi kaç kiloyum bilmiyorum. Midemi bastırmak için sürekli bişeyler yiyorum. O yüzden oldu sanırım. yemesemde çok kötü oluyor midem.

Ben 400 gr almisim sen 4 kilo almissin..Ozaman ben mesela 5 kilo aldigimda sen kac kilo almis olcan))

Yağmurlu, soğuk bir istanbul sabahından Günaydın herkese:) Metrobüste oturabilmenin verdiği mutlulukla yeni bir güne merhaba dedik 8+1 lik bir minnakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…