Medipoldeki doktoruma gec randevu aldim diye murvet hocaya gittim..cok durgun geldi bana sevmedim..Bana kipir kipir guler yuzlu doktor lazim)Senin dedigin doktorlari duymadim.. Evet medipolun makineleri cookk iyi
yaa var yaa kaç akşamdır işten dönüşte çamaşırı ütüyü filan iyice salladım resmen bir dağ oluştu. 2-3 akşam sıksam dişimi de yapsam bari giyecek kıyafet bulamicaz yakında
az önce de baktım uykum geliyo hemen araya ara öğünümü sıkıştırdım bi gözüm açıldı
ben de artık hissetmek istiyorummm, pantolonlarımı aşağı düşürmeyen bebek göbüşünden istiyorummm
yaa var yaa kaç akşamdır işten dönüşte çamaşırı ütüyü filan iyice salladım resmen bir dağ oluştu. 2-3 akşam sıksam dişimi de yapsam bari giyecek kıyafet bulamicaz yakında
az önce de baktım uykum geliyo hemen araya ara öğünümü sıkıştırdım bi gözüm açıldı
ben de artık hissetmek istiyorummm, pantolonlarımı aşağı düşürmeyen bebek göbüşünden istiyorummm
:) :) :) Bende aynı sorunu yaşıyorum. Pantolonlarım sıkmaya başladı. Birkaç tane hamile pantolonu aldım. Rahatlar ama sürekli yukarı çekiştirip duruyorum.. Birde bende aşırı şişkinlik var. Sindirim sorunlarından dolayı. Göbeğim 2 ay ileriden gidiyor :) 2 aylıkken bile 4 aylık gibiydi göbeğim :)merhaba herkese :) iyi haftalar diliyorum arkadaşlar...
bugün nasılım... hamile pantolonumla baş etmeye çalışıyorum :) normal kotların filan beli sıkınca bu lastiklilerden aldım, büzüp düğmeliyorum. ama henüz tutacak kadar büyük göbüşüm olmadığı için kayıyo. ağı aşağı iniyo sinir oluyorum. :) normalini de giyemiyorum. etek filan takılsam bari çok arada kalmışım ben sanırım.
bi de ara ara güneşe çıkıyorum. ofisim yeşillik bi yerde. arada yürüdüm sonra güneşte oturdum. kapanmasın hava artık d vitamini lazım bizeee
Ben gecen yilki surecte de ayni doktora gitmistim cnm..Yine o takip etsin istiyorum sureci bildigi icin..Kafama takilan bi konuda ulaşabiliyorum yardimci oluyor, beni yönlendiyor..Doktor konusunda şanslıyiz o zaman ikimiz deo zaman kesinlikle necla hanima git kadin bir muhtesem bayılıyorum ona surekli gidesim geliyo o kadar guleryuzlu iyi ki ❤
Ben gecen yilki surecte de ayni doktora gitmistim cnm..Yine o takip etsin istiyorum sureci bildigi icin..Kafama takilan bi konuda ulaşabiliyorum yardimci oluyor, beni yönlendiyor..Doktor konusunda şanslıyiz o zaman ikimiz deNice suratsiz doktorlar var
:) :) :) Bende aynı sorunu yaşıyorum. Pantolonlarım sıkmaya başladı. Birkaç tane hamile pantolonu aldım. Rahatlar ama sürekli yukarı çekiştirip duruyorum.. Birde bende aşırı şişkinlik var. Sindirim sorunlarından dolayı. Göbeğim 2 ay ileriden gidiyor :) 2 aylıkken bile 4 aylık gibiydi göbeğim :)
bizde arkandan geliyoruzsenin 3 ay bitcek bisey kalmamis bize daha cok var sanki
inşallah yaa bana her türlü geçmiyo zaman sanki. önceden de geçmiyodu şimdi de geçmiyooo
:) :) :) Bende aynı sorunu yaşıyorum. Pantolonlarım sıkmaya başladı. Birkaç tane hamile pantolonu aldım. Rahatlar ama sürekli yukarı çekiştirip duruyorum.. Birde bende aşırı şişkinlik var. Sindirim sorunlarından dolayı. Göbeğim 2 ay ileriden gidiyor :) 2 aylıkken bile 4 aylık gibiydi göbeğim :)
Hamilelikte tüm kaslar gevşediği için sindirim çok zor oluyormuş ve buna bağlı olarak gaz ve şişkinlik sorunları oluyormuş. Gaz ve şişkinlik yapan yiyecekleri fazla tüketmemek gerekiyor aslında... Gaz sancılarım oluyor benim çok kötü...ahaha yalniz degilmisim bende aynen oyleyim kendime kızıyorum resmen yedigimden mi diye
Yok canım hamilelikle ilgili. Kaslar gevşediği için sindirim yavaşlıyormuş o yüzden...ben de dedim acaba bedenimi mi büyük aldım diye demek başkalarında da varmış :):) geçen hafta aynı sıkıntıyı çok çektim 5 aylıklar gibiydim midem göğsüme kadar şişmişti. herşey ayva yedikten sonra başlamıştı yediğim 2 gün mahvoldum, kesince indi. genel bi yavaşlama var bağırsaklarda o kesin de yediklerimizden mi oluyo acaba bu kadar şişlik bilemedim
Ben 59 la hamile kaldim..2 ayda 400 gr alarak 59.4 olmusum..ufak bi şiskinlik var ama goz zevkimi bozmuyor..Hala eski pantolonlarimi rahatlikla giyiyorum..Karnim biraz cikinca tayt uzun tişört sezonunu acmayi dusunuyorumYok canım hamilelikle ilgili. Kaslar gevşediği için sindirim yavaşlıyormuş o yüzden...
Hamilelikte tüm kaslar gevşediği için sindirim çok zor oluyormuş ve buna bağlı olarak gaz ve şişkinlik sorunları oluyormuş. Gaz ve şişkinlik yapan yiyecekleri fazla tüketmemek gerekiyor aslında... Gaz sancılarım oluyor benim çok kötü...
Bende 63 kiloydum hamile kaldığımda 2 aylıkken tartıldım 67 kg. olmuşum düşün. Şok geçirdim resmen. Şimdi kaç kiloyum bilmiyorum. Midemi bastırmak için sürekli bişeyler yiyorum. O yüzden oldu sanırım. yemesemde çok kötü oluyor midem.Ben 59 la hamile kaldim..2 ayda 400 gr alarak 59.4 olmusum..ufak bi şiskinlik var ama goz zevkimi bozmuyor..Hala eski pantolonlarimi rahatlikla giyiyorum..Karnim biraz cikinca tayt uzun tişört sezonunu acmayi dusunuyorum
Ben 400 gr almisim sen 4 kilo almissin..Ozaman ben mesela 5 kilo aldigimda sen kac kilo almis olcanBende 63 kiloydum hamile kaldığımda 2 aylıkken tartıldım 67 kg. olmuşum düşün. Şok geçirdim resmen. Şimdi kaç kiloyum bilmiyorum. Midemi bastırmak için sürekli bişeyler yiyorum. O yüzden oldu sanırım. yemesemde çok kötü oluyor midem.
Ben 400 gr almisim sen 4 kilo almissin..Ozaman ben mesela 5 kilo aldigimda sen kac kilo almis olcan))[/QUOTEHesaplamak istemiyorum :)
en son ne zaman gordun peki bebegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?