- 15 Nisan 2016
- 492
- 445
- 23
Günaydın :) aynı düşünceler bende de oluyor. En son 1 nisanda gitmiştim doktora, çok uzun gibi geliyor nedense. Bu cumartesi kontrolüm var iple çekiyorum. Bazen çok kaygılanıyorum hemen doktora gitmek istiyorum. İlk 3 ay düşük riski yüksek olduğu için sanırım böyleyim bilmiyorum..yağmurlu, uzun kabanımla tekrar buluştuğum istanbul sabahından, 10+2'den günaydın benden de :)
ben biraz depresif uyandım bugün. sağlıklı kahvaltı da etmedim gittim açma yedim. bebeğimi görmeyi özledim, belirtileri çok fazla yaşamayan bi hamile olduğumdan da anlamıyorum herşey yolunda mı diye. sürekli karnımı elliyorum sanki derinin yumuşaklık sertliğine göre yorum yapabilecek miyim diye. öyle işte...
Günaydın :) aynı düşünceler bende de oluyor. En son 1 nisanda gitmiştim doktora, çok uzun gibi geliyor nedense. Bu cumartesi kontrolüm var iple çekiyorum. Bazen çok kaygılanıyorum hemen doktora gitmek istiyorum. İlk 3 ay düşük riski yüksek olduğu için sanırım böyleyim bilmiyorum..
İnşallah canım :)ondan sanırım, hep ilk 3 ay tehlikeli diye bahsettiler, sağdan soldan duyduklarım da bu döneme karşı çok hassas yaptı beni. hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.
Merhaba, Bende de aynı hisler oluyor. Kendi kendime telkinde bulunuyorum ama nafile... Cumartesi kontrolüm var 3 gün kaldı. İple çekiyorum.Kizlar ya nasilsiniz bende bugün bi korku var bebegimi cok merak ediyorum hersey yolunda mi diye iyi mi diye daha iki hafta var muayene icin siz nasilsiniz korkuyorum cok ya ödüm kopuyor
Merhaba, Bende de aynı hisler oluyor. Kendi kendime telkinde bulunuyorum ama nafile... Cumartesi kontrolüm var 3 gün kaldı. İple çekiyorum.
Herkeste oluyor bu his sanırım. İçini ferah tutmaya çalış. Bir problem olsa bazı belirtiler olur sanırım.benim iki hafta gecmek bilmez resmen ya
Herkeste oluyor bu his sanırım. İçini ferah tutmaya çalış. Bir problem olsa bazı belirtiler olur sanırım.
Kanama yada pembemsi akıntı, hamilelik belirtilerinin görülmemesi vs. diye okumuştum canım.
Zaten doktora gittiğimde bahsedeceğim bu endişelerimden :) daha detaylı bilgi alıp paylaşırım canım...saol canim ya o zaman endişe etmeye gerek yok inşallah oyle şeyler yok sukur
Zaten doktora gittiğimde bahsedeceğim bu endişelerimden :) daha detaylı bilgi alıp paylaşırım canım...
Kizlar ya nasilsiniz bende bugün bi korku var bebegimi cok merak ediyorum hersey yolunda mi diye iyi mi diye daha iki hafta var muayene icin siz nasilsiniz korkuyorum cok ya ödüm kopuyor
selam canım.. günaydın herkese...
ben de ilk başlarda bu duygudaydım. doktora gide gele her hafta görüyorum diye rahatlamıştım. şimdi en son gittiğimden beri 3 hafta sonraya randevu vermişti. o arada bana türlü türlü düşünceler basıyor. bu foruma da açıkçası kendimi rahatlatayım diye gelmiştim aynı süreci yaşadığım başkalarını görüp ama burada da, başka başlıkta da bebek kayıplarını okudukça kötü oluyorum. kendimden şüpheleniyorum. zaten ben hamileliği çok fazla belirti ile geçiren biri değilim, hiç kusmadım bulantım olmadı filan. o yüzden hep kendimi dinliyorum karnım sert mi değil mi diye anlamaya çalışıyorum çok moralim bozuk benim de.
hayırlı haftalar benim de ikili test için randevum 12 Mayısta. Ama doktorum randevu zamanına kadar Nipt Testini araştırmamı istedi. Biz de karar vermeye çalışıyoruz direkt Nipt mi yaptırsak yoksa ikili testten sonra mı karar versek diye.hayırlı haftalar arkadaşlar nasılsınız ..ikili test yaptıranlar varmı.cuma kontrolde doktorum 37 yaşında olduğumdan riskin yüksek çıkacağını ve sıvı alması gerekeceğini soyledi stres başladı tabi bende haftaya gidicem nasıl gecer zaman bilmiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını yaşatsın inşallah
Merhaba canım. , bizimde 12. haftamız bitmek üzere..Kızlarrr cok sessiz gördüm sizi nerelerdesiniz bakiyim
Biz büyüdük 9 haftalık olduk tam..Sabah yukledigin uygulamadan bebekten msj geldi gune guzel basladimSizler neler yapiyorsunuz bulantilar, uyku halleri nasil gidiyor
Merhaba canım, Bende cumartesi günü 2 li test için kan verdim. Haftaya kontrole gittiğimde alacağım sonuçları hayırlı sonuçlar çıkar inşalllah. Ense kalınlığı iyi çıktı. Doktorun seni biraz endişelendirmiş. Daha sonucu görmeden sıvı almadan bahsetmiş. Bu tarz doktorlardan hiç hoşlanmıyorum.hayırlı haftalar arkadaşlar nasılsınız ..ikili test yaptıranlar varmı.cuma kontrolde doktorum 37 yaşında olduğumdan riskin yüksek çıkacağını ve sıvı alması gerekeceğini soyledi stres başladı tabi bende haftaya gidicem nasıl gecer zaman bilmiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?