2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

yağmurlu, uzun kabanımla tekrar buluştuğum istanbul sabahından, 10+2'den günaydın benden de :)
ben biraz depresif uyandım bugün. sağlıklı kahvaltı da etmedim gittim açma yedim. bebeğimi görmeyi özledim, belirtileri çok fazla yaşamayan bi hamile olduğumdan da anlamıyorum herşey yolunda mı diye. sürekli karnımı elliyorum sanki derinin yumuşaklık sertliğine göre yorum yapabilecek miyim diye. öyle işte...

Günaydın :) aynı düşünceler bende de oluyor. En son 1 nisanda gitmiştim doktora, çok uzun gibi geliyor nedense. Bu cumartesi kontrolüm var iple çekiyorum. Bazen çok kaygılanıyorum hemen doktora gitmek istiyorum. İlk 3 ay düşük riski yüksek olduğu için sanırım böyleyim bilmiyorum..

ondan sanırım, hep ilk 3 ay tehlikeli diye bahsettiler, sağdan soldan duyduklarım da bu döneme karşı çok hassas yaptı beni. hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.

Kizlar ya nasilsiniz bende bugün bi korku var bebegimi cok merak ediyorum hersey yolunda mi diye iyi mi diye daha iki hafta var muayene icin siz nasilsiniz korkuyorum cok ya ödüm kopuyor

Kizlar ya nasilsiniz bende bugün bi korku var bebegimi cok merak ediyorum hersey yolunda mi diye iyi mi diye daha iki hafta var muayene icin siz nasilsiniz korkuyorum cok ya ödüm kopuyor
Merhaba, Bende de aynı hisler oluyor. Kendi kendime telkinde bulunuyorum ama nafile... Cumartesi kontrolüm var 3 gün kaldı. İple çekiyorum.

selam canım.. günaydın herkese...
ben de ilk başlarda bu duygudaydım. doktora gide gele her hafta görüyorum diye rahatlamıştım. şimdi en son gittiğimden beri 3 hafta sonraya randevu vermişti. o arada bana türlü türlü düşünceler basıyor. bu foruma da açıkçası kendimi rahatlatayım diye gelmiştim aynı süreci yaşadığım başkalarını görüp ama burada da, başka başlıkta da bebek kayıplarını okudukça kötü oluyorum. kendimden şüpheleniyorum. zaten ben hamileliği çok fazla belirti ile geçiren biri değilim, hiç kusmadım bulantım olmadı filan. o yüzden hep kendimi dinliyorum karnım sert mi değil mi diye anlamaya çalışıyorum çok moralim bozuk benim de.

tamamen korkudan ibaret iste bizimki benimde bi tane kaybim var ama o mol gebelikti gelismedi sonra zaten kanama basladi ama suan kasik agrilarim var bide mide bulantisida oluyo onlarla avutuyorum kendimi iyidir diye zaten bisey olsa belirtisi olur iyi dusunelim iyi olsun

Kızlarrr cok sessiz gördüm sizi nerelerdesiniz bakiyim
Biz büyüdük 9 haftalık olduk tam..Sabah yukledigin uygulamadan bebekten msj geldi gune guzel basladimSizler neler yapiyorsunuz bulantilar, uyku halleri nasil gidiyor

hayırlı haftalar arkadaşlar nasılsınız ..ikili test yaptıranlar varmı.cuma kontrolde doktorum 37 yaşında olduğumdan riskin yüksek çıkacağını ve sıvı alması gerekeceğini soyledi stres başladı tabi bende haftaya gidicem nasıl gecer zaman bilmiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını yaşatsın inşallah

hayırlı haftalar benim de ikili test için randevum 12 Mayısta. Ama doktorum randevu zamanına kadar Nipt Testini araştırmamı istedi. Biz de karar vermeye çalışıyoruz direkt Nipt mi yaptırsak yoksa ikili testten sonra mı karar versek diye.

Kızlarrr cok sessiz gördüm sizi nerelerdesiniz bakiyim
Biz büyüdük 9 haftalık olduk tam..Sabah yukledigin uygulamadan bebekten msj geldi gune guzel basladimSizler neler yapiyorsunuz bulantilar, uyku halleri nasil gidiyor
Merhaba canım. , bizimde 12. haftamız bitmek üzere..

Merhaba canım, Bende cumartesi günü 2 li test için kan verdim. Haftaya kontrole gittiğimde alacağım sonuçları hayırlı sonuçlar çıkar inşalllah. Ense kalınlığı iyi çıktı. Doktorun seni biraz endişelendirmiş. Daha sonucu görmeden sıvı almadan bahsetmiş. Bu tarz doktorlardan hiç hoşlanmıyorum. zaten testtler % 100 sonuç vermiyormuş. Hiç moralini bozma. Rabbim ne yazdıysa onu görürüz. Dua et yeter canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…