2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

günaydıınnn. bende cuma günü gideceğim inşallah kalp atışını duyarızz. dün hiçbi yerim ağırmadı hatta korktum acaba bişeymi oldu diye ama şükür bugün yine ara ara ağrılarım oluyorda oh çok şükür bişey olmamış bebeğime diye seviniyorum :)
bende çok şükür bulantı başlamadı hala inşallahta başlamaz

merhabaaa hayırlı oslun. bende de pcos var. sat bence tam tutmayabiliyor geç döllenme olabilir. inşallah hayırlı haberler alırız ve kimse üzülmezzz. sadece mutluluğumuzu paylaştığımız bir sayfa olur ve bence harika olurrr

Ay aynı ben doktor 2 hafta sonra gel dedi ben kocama iyi midir bebek daha önce mi gitsek diyip duruyorum
ağrı belirti vs olunca içim rahatlıyor oh çok şükür bişey olmamış diye. haftasonum rahat geçince sıkıntı yaptım. kontrolüm cuma günü. ama çarşamba günü iğnem var o sırada nöbetçi dr a bi uğrayayım diyorum :)

Bende ağrı olduğunda bisey mi oluyo diye korkuyorum hiç böyle biri olucagim aklıma gelmezdi içinde bi can daha yaşadığını bilmek çok farklı bi duygu ya acayip korumacı sıkıntılı bi kadın olup cikiyosun

ben daha tam anlamıyorum açıkçası kalp sesini bi duyayım rahatlarım inşallah. bitmiyo ama dertlerrr :)

dün akşam koştur koştur dr a gittim. sebebide sildikçe pembe akıntı geliyodu. nokta halinde ama sildikçe geldi bende hemen hastaneye koştum tabiiki de. dr istemediğimiz durumlar bunlar dedi keseye baktı zor gördü ama gördü. çok şükür dedim eve gittim yattım sonra. ve artık uzanmak halı silmek evişi yok dedim kendi kendime.. hastaneye gidene kadar içimde ne fırtınalar koptu..

Canım çok geçmiş olsun ama sen hali silmekten ev işi yapmaktan bahsetmişsin doktorlar ilk 3 ay yasakliyo zaten bunları dikkat et lütfen kesen görünmüş şükür sıkıntı yoktur dinlen herşey geçer

teşekkür ederim. aslında dikkat ediyorum ve pek yapmamaya çalışıyorum ama pazar günü kedimizi kısırlaştırdık anestezili olduğu için altına yaptı bikaç yere yaptı patisinden de ehryere bulaştı mecburen sildim bende kokmasın diye. ama artık kakasını bile yapsa kılımı kıpırdatmam

Hadi ya keşke yapmasaydın yine. Ama olsun yine dikkat edersen hiç bisey olmaz allahın izniyle

off rüyamda bebeğimi düşürdüm. kız bebekti. fotoğrafını çekeyim dedim çirkin çıkıyodu çekerken canavar gibi gülüyordu. korktumm. biri kızdı ölmüştü. birde ikiz vardı onlar daha hiç büyümemişlerdi nerdeyse

Bilinç altının oyunudur hiç korkma endişe etme çok kafana taktiğin için o rüyayı görmüşsündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…