günaydıınnn. bende cuma günü gideceğim inşallah kalp atışını duyarızz. dün hiçbi yerim ağırmadı hatta korktum acaba bişeymi oldu diye ama şükür bugün yine ara ara ağrılarım oluyorda oh çok şükür bişey olmamış bebeğime diye seviniyorum :)Merhaba canım ben dün 6+2 ilken gittim kesemi bebişimi ve kalp atışını da duydum. Haftaya da çağırdı kalp atışı daha iyi duyuluyormuş bir de hormonal testler yaptı bir eksiklik varsa ilaç verecek, bebeşin boyu 4,9 mm . Bu aralar sabah bulantılarla uyanıyorum birşeyler yiyorum geçiyor, sende durumlar nasıl??
merhabaaa hayırlı oslun. bende de pcos var. sat bence tam tutmayabiliyor geç döllenme olabilir. inşallah hayırlı haberler alırız ve kimse üzülmezzz. sadece mutluluğumuzu paylaştığımız bir sayfa olur ve bence harika olurrrmerhaba hanımlar; benim de sat'a göre 7 , fakat beta-hcg 7 haftayla uyumlu değil. ayrıca pcos var bende. tarlusal ile adet görmüştüm en son. o yüzden sat'ın bir kıymeti yok belki de. yorumunuz olursa bekliyorum. ultrason için de perşembeyi bekliyoruz. inşallah güzel günlerimiz olur.
Ya ben çok evhamliyim ilk hamileliğim bide çok tecrübesizim ama haklısın sen yani :)aa daha ne istiyorsun şükret ve artık mutlu ol hamilellğin tadını çıkar. zaten zor bide biz zorlaştırmayalım :)
inan benimde aynı. kendi kendime rahatlamaya çalışıyorum. bana bıraksan 2 günde bir dra gidicem. sana söylüyorum ama benimde farkım yokYa ben çok evhamliyim ilk hamileliğim bide çok tecrübesizim ama haklısın sen yani :)
Ay aynı ben doktor 2 hafta sonra gel dedi ben kocama iyi midir bebek daha önce mi gitsek diyip duruyoruminan benimde aynı. kendi kendime rahatlamaya çalışıyorum. bana bıraksan 2 günde bir dra gidicem. sana söylüyorum ama benimde farkım yok
ağrı belirti vs olunca içim rahatlıyor oh çok şükür bişey olmamış diye. haftasonum rahat geçince sıkıntı yaptım. kontrolüm cuma günü. ama çarşamba günü iğnem var o sırada nöbetçi dr a bi uğrayayım diyorum :)Ay aynı ben doktor 2 hafta sonra gel dedi ben kocama iyi midir bebek daha önce mi gitsek diyip duruyorum
Bende ağrı olduğunda bisey mi oluyo diye korkuyorum hiç böyle biri olucagim aklıma gelmezdi içinde bi can daha yaşadığını bilmek çok farklı bi duygu ya acayip korumacı sıkıntılı bi kadın olup cikiyosunağrı belirti vs olunca içim rahatlıyor oh çok şükür bişey olmamış diye. haftasonum rahat geçince sıkıntı yaptım. kontrolüm cuma günü. ama çarşamba günü iğnem var o sırada nöbetçi dr a bi uğrayayım diyorum :)
ben daha tam anlamıyorum açıkçası kalp sesini bi duyayım rahatlarım inşallah. bitmiyo ama dertlerrr :)Bende ağrı olduğunda bisey mi oluyo diye korkuyorum hiç böyle biri olucagim aklıma gelmezdi içinde bi can daha yaşadığını bilmek çok farklı bi duygu ya acayip korumacı sıkıntılı bi kadın olup cikiyosun
Aynen duyarsın sende inşallah:)ben daha tam anlamıyorum açıkçası kalp sesini bi duyayım rahatlarım inşallah. bitmiyo ama dertlerrr :)
Canım çok geçmiş olsun ama sen hali silmekten ev işi yapmaktan bahsetmişsin doktorlar ilk 3 ay yasakliyo zaten bunları dikkat et lütfen kesen görünmüş şükür sıkıntı yoktur dinlen herşey geçerdün akşam koştur koştur dr a gittim. sebebide sildikçe pembe akıntı geliyodu. nokta halinde ama sildikçe geldi bende hemen hastaneye koştum tabiiki de. dr istemediğimiz durumlar bunlar dedi keseye baktı zor gördü ama gördü. çok şükür dedim eve gittim yattım sonra. ve artık uzanmak halı silmek evişi yok dedim kendi kendime.. hastaneye gidene kadar içimde ne fırtınalar koptu..
teşekkür ederim. aslında dikkat ediyorum ve pek yapmamaya çalışıyorum ama pazar günü kedimizi kısırlaştırdık anestezili olduğu için altına yaptı bikaç yere yaptı patisinden de ehryere bulaştı mecburen sildim bende kokmasın diye. ama artık kakasını bile yapsa kılımı kıpırdatmamCanım çok geçmiş olsun ama sen hali silmekten ev işi yapmaktan bahsetmişsin doktorlar ilk 3 ay yasakliyo zaten bunları dikkat et lütfen kesen görünmüş şükür sıkıntı yoktur dinlen herşey geçer
Hadi ya keşke yapmasaydın yine. Ama olsun yine dikkat edersen hiç bisey olmaz allahın izniyleteşekkür ederim. aslında dikkat ediyorum ve pek yapmamaya çalışıyorum ama pazar günü kedimizi kısırlaştırdık anestezili olduğu için altına yaptı bikaç yere yaptı patisinden de ehryere bulaştı mecburen sildim bende kokmasın diye. ama artık kakasını bile yapsa kılımı kıpırdatmam
Bilinç altının oyunudur hiç korkma endişe etme çok kafana taktiğin için o rüyayı görmüşsündüroff rüyamda bebeğimi düşürdüm. kız bebekti. fotoğrafını çekeyim dedim çirkin çıkıyodu çekerken canavar gibi gülüyordu. korktumm. biri kızdı ölmüştü. birde ikiz vardı onlar daha hiç büyümemişlerdi nerdeyse
anlamı güzelmiş ama evet taktığımdandır bence de. yarın kalp atışını duymak için gidicez baklım inşallah duyarızz..Bilinç altının oyunudur hiç korkma endişe etme çok kafana taktiğin için o rüyayı görmüşsündür
Ne güzel ya rabbim herkese pıt pıt ATA'n kalp sesini duymayı nasip etsinbugün miniğimin kalp sesini duyduk. yavrum ya canımm. 4.8 mm lik hali bile çok güzel
Ne güzel Canm biz de 6+1 olduk bugün Pztsi Dr a gidicem inşallah o güzel sesi biz de duyarızbugün miniğimin kalp sesini duyduk. yavrum ya canımm. 4.8 mm lik hali bile çok güzel
aminn çok güzel bi duygu içinde atan bir kalp.. çok heyecanlı..Ne güzel ya rabbim herkese pıt pıt ATA'n kalp sesini duymayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?