2017 Kasım anne adayı & adayları da beklerizz

:) Bende kasım sonu inşallah kızlar 7 haftalığız bugun persembede inşallah kalp atışını duyacağız dua edin önceki gebeliğimde kürtaj olmuştum

:) Bende kasım sonu inşallah kızlar 7 haftalığız bugun persembede inşallah kalp atışını duyacağız dua edin önceki gebeliğimde kürtaj olmuştum
hayırlı olsun. önceki gebeliğinde neden kürtaj olmuştun geçmiş olsun.
ben vajinalle duydum kalp atışını.

hayırlı olsun. önceki gebeliğinde neden kürtaj olmuştun geçmiş olsun.
ben vajinalle duydum kalp atışını.
Canım ben gebeliğimi bilmedim üzerine adet olmuşum yani ben gebeliğimi öğrendiğim de 3 bucuk aylıkmış ama bebek gelişmediği için kalbi atmamış 6 haftalık kalmış buyuzden kürtaj olmustum buda Rabbimin bir imtihanıydı belkide çok şükür hiç isyan etmedim şimdi 3 ay ardından tekrar gebeyim

hayırlısı olsun inşallah kucağına almak kısmet olur bu sefer. bende hamile kalmak için epeydir uğraşıyordum şükür oldu..

Kızlar sizce ?? 2 çizgi silik çıktı resimde daha az gözüküyor ama

Eklentiler

• IMG_20170403_125858.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20170403_153710.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 22
pozitife benziyor. hayırlı olsun. kaç gün geçti adetinden?
Cnm benim adetim 21 (mart) geldi 22 durdu. 3/4 kahverengi lekeledi göğüs şişliği kasık ağrısı pisiyor rahimim bel ağrısı 2/3 kez mide bulantısı karnım şiş bazen çok sert oluyor öyle cnm inşallah vardır

hadi inşallahhhh

Ben ben bennn. Bu konulara yazabilmek için ah ne can atıyordummmmm.Biz 6+3 olduk bugün teyzeleriiii. Cuma gün o muhteşem kalp atışlarını dinletti bize miniğim. Çooooook mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canm Bebişlerimiz de aynı bende 6+3 ün bugün ve çok şükür kalp atışlarını da gördük

Canm Bebişlerimiz de aynı bende 6+3 ün bugün ve çok şükür kalp atışlarını da gördük
Maşallah Allah kucağmıza almayı da nasip eder inşallah sat a göre 7+3olmam herekiyodu ama 5 haftalık sanarak gittiğmde dr 4 haftalık dedi bu herhangi bi sıkıntı oluşturmaz dmi

Maşallah Allah kucağmıza almayı da nasip eder inşallah sat a göre 7+3olmam herekiyodu ama 5 haftalık sanarak gittiğmde dr 4 haftalık dedi bu herhangi bi sıkıntı oluşturmaz dmi
Âmin Canm sen de inşallah sıkıntı Yok Canm bence benim de sat a göre 4 gün geri önemli olan kesenin ve bebeğin sağlıklı büyümesi dedi dr, ilerleyen Zaman'da gelişim hızlanıyormuş zaten benim ilk gittiğimde 5 gün geriydi 2. Girişimde 3 güne düşmüştü bu gidişimde 4 gün fark vardı demek ki değişiyor tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir

İşte 4 haftalık olfuktan 2 hafta sonra yani geçtiğimiz cuma başka bi dr a kontrole gittim ama kalp atışlarının iyi durumda olmasından başka bir tek kelime bişey sölemedi bebeğim ne kadarlık bilmiyorum 6+3 ama dediğniz gibi belki fark etti yine

arkadaşlar günaydın. benimde 7 haftalık olamsı gerekiyordu dr 6+2 dedi cuma günü. ama bebeğin duruşuyla ve ultrason cihazlarının markasıyla bile fark edebiliyormuş. arkadaşım 2 ayrı dr a gidiyordu aynı gün ikisinin arasında 2-3 gün fark oluyormuş sürekli. bende ilk başta üzüldüm panik yaptım ama dr bidahaki kontrol 14 gün sonra dedi. eğer bir sorun görseydi 3-4 gün sonra derdi.

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, hamlileliğiniz hayırlı olsun..

canım sen bilgi istemeden biçok dr bilgi vermiyor. bu heyecanımıza maalesef herkes ortak olamıyor. bu nedenle ben internetten bir sürü şey araştırıp gidince soruyorum. o zamn hem daha bilinçli olduğumuz için daha çok bilgi veriliyor hemde onun keyfini beklemiyorum. doğrumu yanlışmı diye soruyorum o zaten anlatıyor devamını :)

Evet USG'de keseyi gördük ama o kadar küçük ki, haftasını söyleyemedi doktorumuz, kalp atışı belli belirsiz .
Döllenme geç demek ki, dediğin gibi. Güzel haberlerimzi olur inşallah İnsan başka bişey düşünemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…