hayırlı olsun amin. herkes yaşar inşallah güzel, farklı, unutulmazzz..Ne güzel Canm biz de 6+1 olduk bugün Pztsi Dr a gidicem inşallah o güzel sesi biz de duyarız
İnşallah bende duyarım bebeğimin kalp atışını salı günüaminn çok güzel bi duygu içinde atan bir kalp.. çok heyecanlı..
Senin kaç haftalık olcak Canm Dr a gittiğinde inşallah duyarız o mucizevi sesiİnşallah bende duyarım bebeğimin kalp atışını salı günü
Sat göre 5 hafta erken herhalde benim için daha ilk defa gidecem salı günü doktoraSenin kaç haftalık olcak Canm Dr a gittiğinde inşallah duyarız o mucizevi sesi
Anladım Canm sende bu sefer keseyi görürsün ben 4+2 de vajinal ultrasonla keseyi gördüm 5+4 te karından gördüm çok şükür inşallah Pztsi 6+4 olcaz kalbi duyarım çok heyecanlıyım. Böyle bekleyince günler geçmiyor di mi?Sat göre 5 hafta erken herhalde benim için daha ilk defa gidecem salı günü doktora
Valla geçmiyor bi salı olmadıAnladım Canm sende bu sefer keseyi görürsün ben 4+2 de vajinal ultrasonla keseyi gördüm 5+4 te karından gördüm çok şükür inşallah Pztsi 6+4 olcaz kalbi duyarım çok heyecanlıyım. Böyle bekleyince günler geçmiyor di mi?
Ben hergün 1 defa Meryem suresi okuyabildigim kadar ayetül kürsi okuyorum hamile olan kişi bunları okuyunca bebeği sağlıklı doğuyormuşAnladım Canm sende bu sefer keseyi görürsün ben 4+2 de vajinal ultrasonla keseyi gördüm 5+4 te karından gördüm çok şükür inşallah Pztsi 6+4 olcaz kalbi duyarım çok heyecanlıyım. Böyle bekleyince günler geçmiyor di mi?
Ben olmadan önce 41 gün okudum Canm şimdi de fırsat buldukça ve Dr a gitmeden önce okuyorum Allah kabul ederse inanan için çok güzel bir duaBen hergün 1 defa Meryem suresi okuyabildigim kadar ayetül kürsi okuyorum hamile olan kişi bunları okuyunca bebeği sağlıklı doğuyormuş
Ben hergün okuyorum işte inşallah bebeğim sagsalim dogarBen olmadan önce 41 gün okudum Canm şimdi de fırsat buldukça ve Dr a gitmeden önce okuyorum Allah kabul ederse inanan için çok güzel bir dua
Ayy inşallah Canm inşallah o kadar hastayım ki 3 gündür raporluyum evde yatıyorum ilaç da veremiyor Dr lar bir sürü doğal şey denedim geçmedi korkuyorum bebeğe bir şey olmasın Dr olmaz dedi kanım da temiz çıktı ama daga doğmadan insan kıyamıyor yawrsuna. Sizin bildiğiniz bi yöntem bar mı çare arıyorumbana da öyle geliyordu hatta çok stresliydim ama kalp atışını duyunca rahatladım şükürrr. sizde duyun rahatlayacaksınızzzz
öksürükse ilk günlerde bende de olmuştu. burun tıkasnıklığı zaman zaman yine oluyor. bağışıklık sistemimizde de bi değişiklik oluyor sanırım. en dikkat etmemiz gereken kabızlık bence. adaçayı önermiyorlar. ıhlamur, bol meyve, yumurta ve et yersen bütün ihtiyaçları doğal yoldan almış olursun. istirahat birde yanında misss. 3 güne kendine gelirsin..Ayy inşallah Canm inşallah o kadar hastayım ki 3 gündür raporluyum evde yatıyorum ilaç da veremiyor Dr lar bir sürü doğal şey denedim geçmedi korkuyorum bebeğe bir şey olmasın Dr olmaz dedi kanım da temiz çıktı ama daga doğmadan insan kıyamıyor yawrsuna. Sizin bildiğiniz bi yöntem bar mı çare arıyorum
Burun tıkanıklığı ve hapşırık fena zaten bünyem zayıf o kadar dikkat ettim yine kaptım şifayı Dr bi parol verdi bi de burun temizleme için bi losyon tarzı paroldan bile korkuyorum sadece sabahları içiyorum o da ateşlenmeyeyim diye Ateş çok tehlikeliymiş dediklerinin hepsini yapıyorum ve yemek wc hariç hiç kalkmıyorum buna da hiç alışkın değildim bunaldım çok ama sabıröksürükse ilk günlerde bende de olmuştu. burun tıkasnıklığı zaman zaman yine oluyor. bağışıklık sistemimizde de bi değişiklik oluyor sanırım. en dikkat etmemiz gereken kabızlık bence. adaçayı önermiyorlar. ıhlamur, bol meyve, yumurta ve et yersen bütün ihtiyaçları doğal yoldan almış olursun. istirahat birde yanında misss. 3 güne kendine gelirsin..
mükafatı güzel olacak inşallah. dediğim gibi bende hastalanmıştım baya. hatta 2 kere de kabız oldum. sonu güzel olsun da hiç önemi yok ufak tefek hastalıkların...Burun tıkanıklığı ve hapşırık fena zaten bünyem zayıf o kadar dikkat ettim yine kaptım şifayı Dr bi parol verdi bi de burun temizleme için bi losyon tarzı paroldan bile korkuyorum sadece sabahları içiyorum o da ateşlenmeyeyim diye Ateş çok tehlikeliymiş dediklerinin hepsini yapıyorum ve yemek wc hariç hiç kalkmıyorum buna da hiç alışkın değildim bunaldım çok ama sabır
İnşallah Canm Allah bu süreçte yardımcımız olsun bebeğimize de bize sağlık versin en önemlisi. Kabızlık konulunda haklısın normalde bn hiç sıkıntı yaşamazdım ama bi haftadır eskisi gibi düzenli Değilimmükafatı güzel olacak inşallah. dediğim gibi bende hastalanmıştım baya. hatta 2 kere de kabız oldum. sonu güzel olsun da hiç önemi yok ufak tefek hastalıkların...
dr ıkınmak kesinlikle yasak dmeişti ve duphalac şurup vermişti bana. istersen işyeri dr uma sorayım aç ı tokmu vs diye. zaten çocuklarda da kullanılan bir şurup olduğundan sorun yok dmeişti.İnşallah Canm Allah bu süreçte yardımcımız olsun bebeğimize de bize sağlık versin en önemlisi. Kabızlık konulunda haklısın normalde bn hiç sıkıntı yaşamazdım ama bi haftadır eskisi gibi düzenli Değilim
Şimdilik ilaç kullanacak kadar kötü Değilim ama sor hamilelik boyunca sık sık yaşanıyormuş kabuzlık lazım olur belkidr ıkınmak kesinlikle yasak dmeişti ve duphalac şurup vermişti bana. istersen işyeri dr uma sorayım aç ı tokmu vs diye. zaten çocuklarda da kullanılan bir şurup olduğundan sorun yok dmeişti.
İnşallah Canm hayırlı haberler veririmİnşallah duyarsın haber ver oluır mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?