- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Herkeste var son zamanlarda ama çok beğeniyorum, ben de alacağım içimde kalmasın bazı modeller çok sade ve şık, fotodaki gibi. Markasını bilsem öyle bakarım aslındaEki Görüntüle 1995893
Çok sevimli yaa benimkiler erkek olsa kesin alırdım :))
Hayırlı olsun cnm. Setin fotoğrafını eklersen bizlere de fikir olurMerhaba güzel anneler. Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah. Ben de geçen hafta çarşamba günü öğrendim bir oğlumun olacağını. Hemen o heyecanla ebebekten çıtçıtlı tulum aldım. Bugün de çok yakın bir arkadaşım bir yenidoğan seti almış anneler günü için. Bunlar dışında ben daha birşey almaya başlamadım. Çok hevesleniyorum ama daha erken diye kendimi geri çekiyorum.
Aldıklarımızın hepsini sağlıkla mutlulukla giydirelim yavrularımıza. Öpüyorum hepinizi
Kızlar şu kral tacı taş süslemeli zıbın tulum takımlar var ya son dönemin modası, onlardan bakmaya başlayacağım. Ama bazıları çok abartılı fiyonklu vs. Özel yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik hazır almak niyetindeyim. Hangi markaların bu tip modelleri güzel? Bakanlar, rastlayanlar fikrini paylaşabilir mi??
Eminönüne çok gidesim var zaten cnm izmirdeyim ben de. Burada da mutlaka vardır ama çıkıp bakamadım vaktim olmuyor. Yazın vaktim olduğunda detaylı ararım diye düşünüyorum. İdil baby modellerine bakıcam nettenKral tacı ve taşlı modeller istanbul eminönünde çokça var, marka olarak bilemiyorum. Ama papyonlu yelekli gibi minyatür kıyafet tarzında düşünürsen mamas papas ve idil baby önerebilirim.
Aman Allah ne guzelmisDayanamadım ilk giysimizi aldımEki Görüntüle 1996437
Kızlar bu da benden ananemiz örmüs :)Eki Görüntüle 1996945
Çok güzel olmuş annenin eline sağlık. Sen de sağlıkla giydir yavruna
İçine sinen alabilirim dediğin bir model varmı cnm? Ben kızımda minidamlanın hastane çıkış setini almıştım çok çok memnun kaldım. İdil baby de güzel. Bebitofun da şirin modelleri varkızlar hastane çıkışı bakıyorum internetten aman Allahım ne güzel şeyler var her biriyle aşk yaşayabilirim
İçine sinen alabilirim dediğin bir model varmı cnm? Ben kızımda minidamlanın hastane çıkış setini almıştım çok çok memnun kaldım. İdil baby de güzel. Bebitofun da şirin modelleri var
Kızlar bu da benden ananemiz örmüs :)Eki Görüntüle 1996945
aman küçük adammışMerhaba güzel anneler. Arkadaşımın aldığı set Tchibo'dan organik pamuklu, yenidoğan seti. O kadar yumuşak ki anlatamam. Bir de resimdeki kutuyla geliyor. Sonrasında da oğlumun kremlerini koymak için kullanıcam kutuyu. Diğer tulumu da ben aldım e-bebek'ten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?