- 29 Kasım 2017
- 15
- 2
- 1
- 36
Evet kullandim bende de ayni yapti ve daha gogusleri etkileyecek agrilar yapacakArkadaslar bu jel nedir boyle yahu . Crinone kullaniyorum sabah aksam. Sizide rahatsiz ediyor mu? Icime enjekte ediyorum bi bakiyorum çökelek gibi ic camasarimda..
Arkadaşlar lütfen bana akıl verin asilamamin 7.gunundeyim 4.gün sarimsi akintim vardı ama sonra beyaza döndü suan o kadar çok akintim var ki sürekli camasirim islaniyor ve yavaş yavaş kaşıntı da başladı ben niye böyle oldum acaba asilamada enfeksiyon falan mi kaptım ki çok uzgunumm
Arkadaslar bu jel nedir boyle yahu . Crinone kullaniyorum sabah aksam. Sizide rahatsiz ediyor mu? Icime enjekte ediyorum bi bakiyorum çökelek gibi ic camasarimda..
Evet kullandim bende de ayni yapti ve daha gogusleri etkileyecek agrilar yapacak
Benim de ayni biliyorsun canim. Zaten bugun adet günüm kahverengi akintim basladi aksama kırmızıya döner. Aşılamaya cok güvenmiyorum ben artık. Başka bir topikte siringayla kendi kendine sperm enjekte eden kişiler var hamile kalan. Önümüzdeki ay ben de kendime yapacağımKızlar 2o kasımda test yaptırıp sonu alan var mı .ben bugün idar yaptım ama negatif malesef
Benim de ayni biliyorsun canim. Zaten bugun adet günüm kahverengi akintim basladi aksama kırmızıya döner. Aşılamaya cok güvenmiyorum ben artık. Başka bir topikte siringayla kendi kendine sperm enjekte eden kişiler var hamile kalan. Önümüzdeki ay ben de kendime yapacağım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lirsiniz-ben-bu-sekilde-hamile-kaldim.594019/ bu konu benim aklıma yattı :))Aaa gerçektenmi canım ilk defa duydum böyle bir şey. Bn de 2.aşılamaya geçmedim bu ay akışına bıraktım. Allahım inşallah nasip eder de olur hepimize hayırlı evlatlar verir
Negatif cnm kan vermeye gerek kalmadi adet oldum gecen pzr artik tup bebege gecicez insCanım senin sonucun ne oldu ptesi kan testi yaptrcaktın sanırım
Gözün aydın cnm.yalniz takvimini yanlış yaptın bence çünkü 4 veya 5haftalik olması gerek. Son adet tarihinin girKizlar imzayi totem yaptim cok sukur gercek oldu. Kan degerim 136.8 cikti simdi size gun gun ne yasadim yazmistim onu yazcam. Allah tum isteyenlere versin tez zamanda. Benimkinide saglikla kucagima almayi nasip etsin insalla.
Son adet tarihimi yazdim canim. Asilama 10. Gun olmustu. Yumurta hizli buyudu herlde. 10 kasim son adet 20 kasim asilama. 3 hafta oluoGözün aydın cnm.yalniz takvimini yanlış yaptın bence çünkü 4 veya 5haftalik olması gerek. Son adet tarihinin gir
Ol bayağı erken olmuş seninki. Benimki 16.gun falandır.Son adet tarihimi yazdim canim. Asilama 10. Gun olmustu. Yumurta hizli buyudu herlde. 10 kasim son adet 20 kasim asilama. 3 hafta oluo
Kizlar imzayi totem yaptim cok sukur gercek oldu. Kan degerim 136.8 cikti simdi size gun gun ne yasadim yazmistim onu yazcam. Allah tum isteyenlere versin tez zamanda. Benimkinide saglikla kucagima almayi nasip etsin insalla.
Negatif cnm kan vermeye gerek kalmadi adet oldum gecen pzr artik tup bebege gecicez ins
Gözün aydın canım çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah sağlıklıca al kucağına ,darısı bize olsun hayırlısıyla inşallah biz de yazalım haberi burdan paylaşalım. Dualarını eksik etme canım bizim için de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?