Aşılama 2017 Kasım ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar 2o kasımda test yaptırıp sonu alan var mı .ben bugün idar yaptım ama negatif malesef

Arkadaslar bu jel nedir boyle yahu . Crinone kullaniyorum sabah aksam. Sizide rahatsiz ediyor mu? Icime enjekte ediyorum bi bakiyorum çökelek gibi ic camasarimda..

Arkadaslar bu jel nedir boyle yahu . Crinone kullaniyorum sabah aksam. Sizide rahatsiz ediyor mu? Icime enjekte ediyorum bi bakiyorum çökelek gibi ic camasarimda..
Evet kullandim bende de ayni yapti ve daha gogusleri etkileyecek agrilar yapacak

Canım bende de oldu bu şikayetler crinone jel kullanıyordum o yapıyor, jeli bıraktıktan 2 gün snra geçmişti şikayetlerim zaten adet de oldum sonrasında tamamen geçti kaşıntı.

Ben jel kullanmıyorum ki ssdece duphaston verdi bana sabah akşam ondan kullanıyorum

Kızlar 2o kasımda test yaptırıp sonu alan var mı .ben bugün idar yaptım ama negatif malesef
Benim de ayni biliyorsun canim. Zaten bugun adet günüm kahverengi akintim basladi aksama kırmızıya döner. Aşılamaya cok güvenmiyorum ben artık. Başka bir topikte siringayla kendi kendine sperm enjekte eden kişiler var hamile kalan. Önümüzdeki ay ben de kendime yapacağım

Aaa gerçektenmi canım ilk defa duydum böyle bir şey. Bn de 2.aşılamaya geçmedim bu ay akışına bıraktım. Allahım inşallah nasip eder de olur hepimize hayırlı evlatlar verir

Kizlar imzayi totem yaptim cok sukur gercek oldu. Kan degerim 136.8 cikti simdi size gun gun ne yasadim yazmistim onu yazcam. Allah tum isteyenlere versin tez zamanda. Benimkinide saglikla kucagima almayi nasip etsin insalla.

20 kasim asilama
21 kasim gogus cok hashas
22 kasim hafif kasik agrisi. İdrar testi pozitif sirf meraktan yaptim ilac etkisi. Gogus cok hashas
23 kasim kasik batmasi cok fazla
24 kasim ara sira agri
25 kasim adet sancisi gbi agri
26 kasim iyiyim agri cok nadir
27 kasim agri yok. Sadece tuvalete sikisinca agridi.
28 kasim hafif agri, akinti, gaz
29 kasim agri yok, akinti var
30 kasim bas agrisi, mide bulantisi ( migrenden olabilir) , sizi seklinde kasik agrisi
1 aralik sizi seklince cok hafif agri, akinti, gaz
2 aralik kan testi ve idrar testi pozitif

Kizlar imzayi totem yaptim cok sukur gercek oldu. Kan degerim 136.8 cikti simdi size gun gun ne yasadim yazmistim onu yazcam. Allah tum isteyenlere versin tez zamanda. Benimkinide saglikla kucagima almayi nasip etsin insalla.
Gözün aydın cnm.yalniz takvimini yanlış yaptın bence çünkü 4 veya 5haftalik olması gerek. Son adet tarihinin gir

Gözün aydın cnm.yalniz takvimini yanlış yaptın bence çünkü 4 veya 5haftalik olması gerek. Son adet tarihinin gir
Son adet tarihimi yazdim canim. Asilama 10. Gun olmustu. Yumurta hizli buyudu herlde. 10 kasim son adet 20 kasim asilama. 3 hafta oluo

Gözün aydın canım çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah sağlıklıca al kucağına ,darısı bize olsun hayırlısıyla inşallah biz de yazalım haberi burdan paylaşalım. Dualarını eksik etme canım bizim için de.

Her hayale dua,
Her nasibe caba gerek,
ALLAH nasip ettirmeyecegi seyi
Hayal ettirmez...
Dualarimdasiniz canim... Darisi tum isteyenlere.. İnsallah tez zamanda.

Merhaba bayanlar ben yeni uyeyim inşallah benim de salı günü asilamam olacak ama çok korkuyorum çok acı verici bisey olduğunu duydum bilenler yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…