Slm hic bi acisi yok telaslanma lutfen normal muayene eder gibi dusun simfiden hayirli olsun ins bebisine kavusursunMerhaba bayanlar ben yeni uyeyim inşallah benim de salı günü asilamam olacak ama çok korkuyorum çok acı verici bisey olduğunu duydum bilenler yardımcı olabilir mi
Slm hic bi acisi yok telaslanma lutfen normal muayene eder gibi dusun simfiden hayirli olsun ins bebisine kavusursun
Spekulum takilirken kendini sakin sikma dua ederek gecir o anlari cnmMerhaba çok teşekkür ederim ama işte Spekulum olayı birazcık canımı sıkıyor inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sağolun.
O zaman acımaz miki ablamda bebeği düşün demiştiSpekulum takilirken kendini sakin sikma dua ederek gecir o anlari cnm
Sikarsan aciyo cnm ilk yaptirdigimda acimisti ama iki ve ucte hic hissetmedim bile aynen bebegi dusun ve bol dua oku rahat olO zaman acımaz miki ablamda bebeği düşün demişti
Inşallah rahat olmaya çalışcm teşekkürlerSikarsan aciyo cnm ilk yaptirdigimda acimisti ama iki ve ucte hic hissetmedim bile aynen bebegi dusun ve bol dua oku rahat ol
Yalnızca spekulum takılırken az acı oldu, o da sanırım benim o alete karşı özel korkumdan oluyor. Ama onun dışında bi acı olmuyor hamdolsun. Allah hayırlısıyla size de bize de evlat müjdesi duymayı nasip etsin bu ayMerhaba ben de ilk kez yaptıracağım ama adet olsan da kanda bakılması gerekiyormuş düşük vs ihtimaline karşı bu arada nasıl geçti acılı mı oldu muallime89
Cevabınız için teşekkür ederim benim de spekulum la ilgili korkum var ondan dolayı gerginim suan amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızYalnızca spekulum takılırken az acı oldu, o da sanırım benim o alete karşı özel korkumdan oluyor. Ama onun dışında bi acı olmuyor hamdolsun. Allah hayırlısıyla size de bize de evlat müjdesi duymayı nasip etsin bu ay
Ayy hadi inşallah kizz yeni gördüm ben inşallah güzel sonuçlar alırsın buraya da yaz sonucu merak ederimYarın beta hcg yapılacak. Dua bekliyorum.
Yarın beta hcg yapılacak. Dua bekliyorum.
Bende yarın test yaptiracaktim ama bugün den beri adet olacakmisim gibi agrim var hafif bugün asilamanin 14.günü galiba teste gerek kalmadan adet olucam.
Ben test yaptırdım kızlar negatif ciktihiç şaşırmadım zaten hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. bizim için en hayırlı olanı rabbim bilir. Böyle olduysa vardır rabbim in bir bildiği ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?